A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • és csak úgy mondom,amikor szombaton hazaértünk,kis Peti kioktatta Anyámat,hogy nem jól tudja,mert az csiripöri,nokival,koviubival :)
    ez volt a vacsora,amit Anyám snasszul csak "lecsirkepörköltözött" :)
    Üdv. Zék
  • csak jelzem,a képek felkerültek valahová,majd a csajt megkérdezem hová,vagy Simon Csabi esetleg tudja(valami indafotóra)

    Jeszy!
    legközelebb lakatot is adjál hozzá :)
    Üdv: Zék
  • Szia Szusy!
    Nem helyesen tudod te sem! Csiripöri nokival, koviubival...
    :-)
    Jeszy
  • Szevasztok!

    Néma üzemmódú pontyzsák?Hát asszem ezt nem sokan értik a jelenlévők közül majd.:)
    Meg ahogy a csiripörikoviubi.......témát sem:)

    Küldjetek ám képeket majd!

    Szusy
  • Kéremszépen!
    Semmi baj azzal a rádióval, legalábbis nem az volt az oka a csendnek. Igaz, kicsit rövid a hatósugara, de ha nem jön jel, akkor nem szól egyébként sem!
    Van akinek néma üzemmódban volt a pontyzsákom és nem jelzett, hogy nincs bekötve a szája és menekül a gigamega hal belőle!
    :-)
    Jeszy
  • Csabának!

    köszi Csaba az elismerő szavakat,igazán jól esett,tudd hogy mi is jól éreztük magunkat veletek!
    Esetleg amin változtatnék:
    Jeszyt be kellene ültetni a vezérkari sátor közelébe,hátha csak nem halottuk a kapásait(mert az a rádió?) :)

    remélem mielőbb találkozunk!

    Üdv: Zék
  • sziasztok!
    Szusy-nak!
    bocsi hogy nem sikerült kezet talpalnunk búcsuzóul,de valahogy annyira belemelegedtünk Zsoltival a pecába,már csak azt láttuk hogy robogsz el a Bajor márkával :(
    de sebaj legközelebb bepótoljuk!
    mi sem maradtunk csak szombat délutánig,Kispetinek nagyon mehetnékje támadt,egész nap ült a kocsiban,esett az eső,és akció sem volt már:(

    örülünk hogy megismertünk!

    Üdv. Zék
  • Csao Mindenkinek!

    Én is azzal kezdeném, hogy megköszönjem Mogyorósi Pistának, hogy olyan sokat segített nekünk abban, hogy ezt a feledhetetlen hetet eltölthessük Gyékényesen. Nagyon szépen köszönjük!!
    Aztán szólnék még a társakról is, Zsoltiról, akivel már-már házastársi kapcsolatba kerültünk míg a többiek nem érkeztek meg. Együtt feküdtünk együtt keltünk, együtt csónakáztunk, capuccinóztunk. Sokat tanultam tőle, így utólag is köszönöm!
    Jeszyék nem okoztak csalódást, hozták a már jól megszokott formájukat, ők egy biztos pont mindig minden társaságban. Szusyval jó lett volna több időt eltölteni, de ez a pár nap is élvezetes volt a társaságában, több még jobb lett volna. De tudom milyen mikor a kocsi kulcsot felváltja a papucs -mesélték-!
    Zoliék nagyon kedves és közvetlen emberek öröm volt velük tölteni minden percet, azon kevés emberek közé tartoznak akik hosszútávon sem keltik azt az érzést, hogy talán most már enyi elég lesz. Brigiről még több kedves és szép dolgot tudnék írni ha tudnám, hogy Zoli nem olvassa a fórumot, de ezt nem kockáztatom meg. A két fiatal legény Peti és Ádám, Laci mellett igazi üde szinfoltja volt a társaságnak, Ádám a kifogyhatatlan energiájával, Peti pedig azzal az intelligens felnőtteket is meghazudtoló intellektualitásával, és elképesztő értelmi szintjével, és emelett mégsem egy "okoska", hanem egy izig-vérig eleven csibész! Szóval én részemről ennél szándékosan sem lehetett volna jobb társaságot összeválogatni. Bár ha igazán öszinte akarok lenni, azért nekem személy szerint Misó nagyon hiányzott, hiszen Ő egy olyan képződmény akit nem lehet copyzni. És végül de nem utolsósorban szeretnék szólni Andiról és Éváról, ők sajnos később érkeztek, így már nem volt lehetőségük behozni azt a lemaradást ami hülyeséget hétközben mi már összehoztunk., bár nagyon jó úton jártak ez irányba. Azt a lefürdetés dolgot amit pedig Andi beígért nem felejtem el, bepótoljuk, csak megkeresem a legközelebbi alkalmat, remélem szavatartó csajszi!
    Szóval mégegyszer köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos hetet, Gyékényes olyan vastagon véste be már magát a szívembe, hogy ez a rajongás sosem múlik el. Gyönyörű víz, csodálatos táj, szép halak -amiket az idén meg is találtunk -, remélem nagyon sokáig fennmaradhat ez a hely ebben a formájában és mindenkinek aki ennek érdekében tesz, jó egészséget és jó munkát!

    üdv;

    Csaba
  • Jeszy Zék mindenkik!

    Na mi volt még a hátralévő napokban?Akadt zsákmány?Időjárás,hogy bírtátok?
    Zék és Csanádi Úr......-próbáltam én elköszönni Tőletek délelőtt,de annyira el voltatok foglalva a csónakban a keszegekkel, hogy ügyet sem vetettetek rám, akárhogy is üvöltöttem.:)
    Örültem az új ismeretségeknek, meg persze a régieknek is.:)
    Remélem találkozunk még párszor akár Gyékényesen,akár más vizeken is.:)

    Szusy
  • Szép napot szevasztok!

    szeretném megköszönni Mogyorósi Istvánnak,a kiemelt figyelmet,melyet irányunkban tanusított!
    köszönöm mindenkinek hogy segített,hogyfelejthetetlenül eltölthessük ezt a néhány napot!
    a legközelebbi viszontlátásig,baráti üdvözlettel:
    Brigi,Zoli és Petike!
  • Jelentem, hazaértünk!
    Rögtön meg is ragadom a lehetőséget, ezen a fórumon is, bár én személyesen is megtettem természetesen, hogy megköszönjem Mogyorósi Istvánnak, hogy teret adott, lehetőséget biztosított és felügyelte a heti felhőtlen, gondtalan időtöltésünket!
    Részünkről újra próbálkozunk a lehető legrövidebb idő múlva!
    Üdv mindenkinek!
    Jeszy
  • Szia Mindenkinek!

    Bocsánat a gyakori bejelentkezésekért,sajna valóban kevés energiám marad netezni!
    Természetesen alig várjuk már a találkozót és örömmel veszünk részt rajta.
    A keddi időpont számomra nem teljesen tökéletes,de este 6 óra környékén talán már odaérünk hozzátok.A jó hír,hogy utána viszont nagyon ráérek,legalább is eddig így áll.
    Ma indulok lógatni péntekig,kellene fognom már valami jószágot,mert eddig csak max 5kg-os ebihalakkal találkoztam.
    A víz most is gyönyörű,bár a tavalyi vízálláshoz képest kb. 1m-el magasabb.
    Remélem minden barát érkezik és új arcokkal is megismerkedhetünk.
    Ha segítségre van szükségetek szóljatok telefonon.
    Az Urakat üdvözöljük,a Hölgyeket pusziljuk szeretettel!
    A mielőbbi találkozás reményében: marpet és családja

    Jelentkezési lista:

    1, Jeszy+Andi 2fő
    2, Simon Csaba +Móni+Bence+Laci 4fő
    3, Szusy 1fő
    4, Zék, Zékné, Petike 3fő
    5, Mogyorósi István, Mogyorósi Péter 2fő
    6, Horváth Tóni 1fő
    7, Csanádi Zsolti, Csanádi Ádám 2fő
    8, marpet,marpetné és két kismarpet
    9,
    10,
    11,
    stb.
  • Szevasz Jeszy papa!

    A vasút oldal mit takar nálatok? Vasútsoron bemegyek a házak mögött, gondolom az "A" szektoron túl valamerre-bánya mögé mellé.........?Ha megférek én is oda tanyálok majd.Most csináltam egy adag mézes finomságot, de mivel nomádba megyek,nem tudom hogy lesz az folyamatosan hideg,majd kitalálunk valamit.Másnem gyorsan megisszuk, hogy ne nagyon melegedjen fel.Kaja pézt majd kalkuláljátok ki, Csaba bá meg remélem tudja mitől döglik a légy,jó lenne dicsérni a keze nyomát.Jah és semmi akadékoskodás nem volt, hogy jövök-megyek,asszony egész toleráns. Mindösszesen majd szép ruhában szept. 18-án egy "Igen"-embe kerül a gyékényesi történet.:) Úgyhogy minden jó legyen ám, ezt előre mondjátok meg a halaknak is!

    Üdv:Szusy
  • IV. gyekenyesihorgaszat.hu fórumtalálkozó, 2010. 08. 24.

    Nagy örömmel értesítek ismét minden gyékényesi kavicsbányató kedvelő és a tavon horgászni szerető horgásztársat, természetesen azok közül is az itteni fórumba regisztráltakat, hogy az idén ismét lehetőséget találtunk egy jó hangulatú, evős-ivós, jókat dumálós összejövetelre! Igen, kedves barátaim, megint eltelt egy év, amira annyira vártunk!
    Azt hiszem, aki már volt ilyenen annak nem kell mesélnem, miről is van szó, aki még csak most jön majd először, annak legyen meglepetés, de annyit előrebocsáthatok, azt hiszem, hogy az előzőeken még nyoma sem volt a rossz kedvnek!
    Szóval a részletek:

    A találkozó ideje: 2010. augusztus 24. kedd, ki mikor tud odaérni, de előreláthatóan a kaja kb. 2-től kezd főni, onnantól már lehet kóstolgatni, szörpözni.

    A találkozó helye: Ahol tavaly, csak kicsit messzebb... na jó, komolyra fordítva a szót, a vasút mellett a ligetes részen (ha Csabi talál ott helyet). Mindenesetre keressétek a mobil wc-t annak biztosan a közelében leszünk!

    1. napirendi pont: Kiadós és ( reméljük) finom kaja elfogyasztása, amit az idén Simon Csaba készít el! Előre láthatóan paprikás krumpli lesz, hús nélkül... ááá, csak poénkodok, vagy mégsem?! Előtte, közben és utána is italozással ütjük el az időt és hozzuk magunkat hangulatosabb állapotba. Itt ragadom meg a lehetőséget és jelzem, hogy várhatóan a dátumból következik, hogy meleg lesz így mindenki erősen hűtött italokat hozzon, ki-ki amit iszik!

    2. napirendi pont: Ha lesz kedvünk, akkor a horgászati ismereteink szélesítése, ha nem akkor csak úgy sztorizgathatunk tovább !

    A találkozó ismét önköltséges, így mindenki a ráeső részt vállalja, amit a jelentkezők számának tudatában, időben jelezni fogunk, hogy a helyszínen kiegyenlíthesse ! Addig mi megelőlegezzük, de kérek mindenkit, hogy jól fontolja meg, hogy tud-e biztosan jönni, hogy ne kelljen kidobnunk a saját magunk fizette ételt! Szokás szerint a vezetőséget vendégül látjuk, ezt gondolom mindenki megérti!
    Természetesen mindenki hozhat magával kísérőket, családtagokat. Mindenkit szívesen látunk, mondjuk 100 fő felett már kicsit át kell szerveznünk majd a dolgokat ...
    Remélem, ismét sokan összejövünk és mindenki jól fogja érezni magát!


    Jelentkezési lista:

    1, Jeszy+Andi 2fő
    2, Simon Csaba +Móni+Bence+Laci 4fő
    3, Szusy 1fő
    4, Zék, Zékné, Petike 3fő
    5, Mogyorósi István, Mogyorósi Péter 2fő
    6, Horváth Tóni 1fő
    7, Csanádi Zsolti, Csanádi Ádám 2fő
    8,
    9,
    10,
    11,
    stb.

    Előre elnézést kérek, ha ismét halat fogok majd a találkozó ideje alatt!

    Üdv:
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Szusy bátyó, örülök, hogy mégis sikerült elkéretőznöd a csajodtól... tudom, hogy működik ez a dolog, remélem, nem vállaltál be cserébe túl nagy dolgot?!
    Mi a vasútoldalba megyünk, Csabáékkal, Csanádi Zsoltiékkal, Zékékkel, nagy valószínűséggel lesz helyed köztünk egy kis sátorral... egyébként meg a kukacodat otthon ne hagyd, mert fájdalmas tud lenni!
    Várunk!

    Üdv mindenhova:
    Jeszy
  • Ahoi mindenkik!

    Nahh megszületett a pontos eredmény az ügyemben. És van egy rossz hírem számotokra sajnos....
    Mégpedig az, hogy tudok menni végre találkozni és semmittenni-linkeskedni Gyékényesre.:)
    Várhatóan a találka előtt hétfőn jövök és talán szerdáig-csütörtökig maradok majd. Ez képlékeny még.
    Jeszy Úr!
    A nagy kérdésem, hogy Ti merre fogtok csövezni?Meg lehet-e egy pici sátorral a környéketeken aluszkálni?Kitől kell engedélyt kérni, vagy mi a módja..?:)
    Ki merre lesz?Csaba, stb a környéken...?
    Viszek valami kukacot is majd magammal, úgyhogy azért csak jó lenne vízparton lakozni hátha lesz eredménye ennek rövidke időnek is.

    Üdv:Szusy
  • Jeszy!

    Ámen!

    Csaba
  • Szervusz István!

    Ez a kialakult helyzet nem Csaba hibája, ismerem ezt a szitut, én is hasonlóan risztom a halakat, az idén kíváncsi leszek, ha ketten közel "lakunk" majd egymáshoz, mennyire keverednek meg a halak?! Lehet, hogy akkor csak mi fogunk fogni!
    (Úgy legyen...)

    Üdv mindenhova:
    Jeszy
  • Kedves Pista!

    Én is csókóltatlak!

    Csaba
    akiörülhailyenösszefüggésbenemlítikanevét

    Drága Misó papa!

    Abban egészen biztos lehetsz, hogy nem beszélünk ki, mivel ilyen arcokkal nem is foglalkozunk aki munkára fogja azt, hogy büdös a pofánk!
    A Szusy kifogása is elég gyenge, de azért egy kicsit eredetibb. Igen a Jeszynek igaza van így már sokkal könnyebb lesz halat fognunk, hogy ezt TE kívántad
    nekünk,köszi!


    ui. helyiek! Milyenek a szúnyog viszonyok az idén Gyékényesen? Egésznap vannak vagy csak este, ill. eszméletlen mennyiségben vagy azért elviselhető?

    Marci!

    Régen hallottam rólad, a szüleid gondolom sokat dolgoznak, de Te azért néha tájékoztathatnál bennünket, hogy milyen a felhozatal a tónál?!

    Csaba
  • jeszy ! ne csodálkozz, hogy a Zsuzsának tetszik a hely, ha megnézed a képtárba az utolsó 3 halat, azokat ők fogták. Azon a helyen ahol a Csabiék nem remekeltek.B.10/6.

    Üdv: MI
  • Szia Zsuzsa!
    Mi már nyolcadik éve nem tudjuk kihagyni, hasonló indokok miatt!
    Jeszy
  • Jó esteket nektek!


    "Sajnos az idei találkozón nem tudok részt venni,nem engedi a melóm,Zsolti komám
    viszont megy."



    Cseberből vederbe...
    :-)))




    "Kívánok nektek nagyon sok nagy halat,és kellemes időtöltést!"




    Így most már nagyobb az esély rá...
    :-)))




    "A hátam mögött nem kibeszélni ám!:-)))

    Misó"



    ÁÁáááá, nem vagyunk mi olyanok!
    :-)))
    Jeszy
  • Szevasztok!


    Sajnos az idei találkozón nem tudok részt venni,nem engedi a melóm,Zsolti komám
    viszont megy.

    Kívánok nektek nagyon sok nagy halat,és kellemes időtöltést!

    A hátam mögött nem kibeszélni ám!:-)))

    Misó
  • Üdvözlet!
    Immár harmadik éve hogy Gyékényesen nyaralunk,és igazi pihenést és horgászati lehetőséget nyújt számunkra.A tiszta viz, a szép kilátás és a sok örömteli pillanat tartós emlék marad számunkra!Jövőre biztosan visszatérünk!
    Üdv Hronyeczné P Zsuzsa
  • Lesz pavilon is, abban lesz a menedék, a kocsidat majd csónakkal megközelítheted minden behordásnál!
    :-))
    Jeszy
  • meg a zuhanyfülke,meg a konyha,és az éjjeli menedék is ? :)
    Zék
  • Az lesz a dőlőbója...
    :-))
    Jeszy
  • öö.. izé.. csak a kocsimat neeee!!!
    :)

    Zék
  • Drága játék lesz az... remélem! Ismered a tanulópénz kifejezést?!
    :-))
    Jeszy
  • majd megkérek valami "odajáró" csókát,avasson be a "tutiba" :)))
    Zék
  • Ez a hely azért kemény dió, nagyfiúknak ám! Nem vasárnapi zsebpeca, panelpecásoknak!
    :-))
    Jeszy
  • esetleg ha az új seprű jól seperne? :)
    Zék
  • Sziasztok!

    Csaba, a felvételis brigád lemondta, nem akar(nak) eljönni. Így a Jeszy team két fős maradt.
    Tudomásom szerint, ha Misó nem is tudna eljönni, de ettől függetlenül Csanádi Zsolti jön!
    Zék, üdv a jó helyen, majd az idén meglátod, hogy mi mit nem látunk régóta!

    Üdv mindenhova:
    Jeszy
  • sziasztok!

    Sajnos még nincs élményem a tóval kapcsolatban,de remélem ez az állapot hamarosan megváltozik :)

    Zék
  • Csao!

    Misót én is megértem. Mit neki egy herélés?!
    Szusy a Te hírednek viszont örültem látom azért a nadrágot nem adtad még át az esküvő előtt, ráérsz majd utána!!:-)
    Sebőcét meg eltemették a szőnyegek?
    Zsolti azért jön ha a Misó bizonytalankodik akkor is? Vagy Misó nélkül egy lépést sem?
    Jeszy, mi van az újfelvételisekkel, rájuk számíthatunk?

    Válaszokat várva!

    Csabika
  • "Misót megértem, de ha nem jön el úgyis ki lesz beszélve a háta mögött."

    És ki lesz herélve a hasa alatt! (Nem én mondtam, Csaba mondta...)
    :-))))
    Jeszy
  • Ahoi!

    Huh bassz...esküvő előtti herélés..?Abból bajok lesznek....ha már arra sem leszek használható kiteszik a szűrömet még a nászéjszaka alatt.:)
    Egyébként jelen pillanatban úgy néz ki menni fogok 2-3 napra, hétvégén realizálódik a dolog, úgyhogy egy esküvő nászút meseszöveg felszabadul, át tudom passzolni majd.:) Ez a fenyítés nálam lehet bejön Tsaba.:)
    Misót megértem, de ha nem jön el úgyis ki lesz beszélve a háta mögött.

    Üdv:Szusy
  • Csao!

    Na kezdjük az elején, szeretném szavazásra bocsátani, hogy Szusy nősüljön-e vagy sem, mert úgy látom ez a fő oka annak, hogy ne tudjon jönni. A másik pedig, hogy kizárt dolognak tartom, hogy a Misó olyan értékü munkát tudjon végezni, hogy ez indokolhatná, hogy ne jöjjön el a talira.
    Anglerről és Sebőcéről semmi hír? Marpetékkal kapcsolatban nincsenek kétségeim, hogy ne tennék tiszteletüket az éves öszeröffenésünkön. Pista, Tóni bá és Kornél már csak hivatalból sem maradhat távol az eseménytől és természetesen Pétert is nagy szerettel várjuk. Nem szeretném, hogy több ember is gyenge kifogásokkal takarózva maradjon távol, mert az komoly szankciókat vonna maga után, értem ezalatt kitiltás a vizről, alkohol megvonás, herélés, stb. Szóval így gondolkodjatok és döntsetek!

    Csaba
  • Egyelőre azon gondolkodj, mit fogsz kitalálni kifogásnak, mert az esküvő + nászút duma már elkelt... mondjuk mondd azt, hogy ellik a dinoszauruszotok!
    :-)))
    Jeszy
  • Szevasztok Komák!:-)


    Az idei találkozón a részvételem még igen bizonytalan,sajnos,vagy hála az égnek a
    munkám nem nagyon engedi.Nem akarok magyarázkodni:-))Ha tudok megyek!:-)

    Üdv Mindenkinek!

    Misó
  • Kedves Szusy!

    Csak jelzem, ha a nődnek mindössze annyi a problémája, hogy utálja a részeg haverjaidat, akkor nyugtasd meg, nem iszok alkholost már régóta, így bennem bízhat(na)... persze, már nem nősülök még egyszer!
    :-)))
    Jeszy
  • Jeszy!

    Tervezek szervezek amit csak lehet....megpróbálom hidd el!
    Az tuti hogy asszony nem jön,mondta hogy elege van a sok részeges figurából a haveri társaságomban.:)
    Ha van konkrét eredmény jelzek úgyis,remélem majd + lesz az eredmény. Bár az nem mindig és mindenben jó.:)

    Üdv:G.
  • Szia Szusy!

    Azt azért ismerd el, hogy rendkívül gyenge kifogás egy esküvő és egy nászút... ezt nem kajáljuk be! A barátok csak fontosabbak, nem?
    Hozd el a csajodat és legyen ez a nászút, biztosan élvezné ő is!
    :-))
    Jeszy akiszívesenlát(na)
  • Szevásztok!

    Én szoktam olvasni elég gyakran max nem jelentkezem be.:)
    Na szóval,fenyegettem hát,én mindig szeretnék menni,minden évben....csak max nem érek oda,ahogy sehova máshova sem.
    A gondom, hogy a találkozó az nagyon nem hétvége, hanem kedd.:) Mint tudjátok....
    Ehhez szabit kell intéznem, meg ha már lemegyek,akkor nem autókázok úgy 550-600 kmt 1 napért. Nem mintha nem lenne elég nagy show Titeket egy napig látni, hallani, de akkor már lógatnám is a kukacom picit a vízbe, ami meg több idő.
    Szept. elején esküvőm van, meg nászút utána, ha nem gondolom meg magam időközben ezzel a procedúrával kapcsolatban, és az az esemény zabálja a szabadnapokat. Ha tudok intézni előtte még szabit, akkor minimum arra a 4-5 napra megyek majd hétvégével egybekötve.
    Nem ígérek semmit, majd alakul ahogy alakul........

    Üdv:
    Szusy
  • Igazad van Csabi,
    elnézve a "törzsgárdát", van több olyan is, aki tavaly ősz óta be sem jelentkezett. Így nagy valószínűségel nem értesült még erről a hírről (sem)! Reméljük a legjobbakat, maximum kisebb bogrács paprikás krumplit kell főznöd, vagy nagyobb adag jut!
    Egyébiránt, nem olvastam annyira vissza, de mintha Szusy fenyegetett volna, hogy az idén ő is jönni szeretne... plusz ugye Angler, Sebőce, Marpeték és nem is sorolom tovább, nehogy valakit megsértsek, hogy kihagytam! Mi van veletek fiúk?

    Üdv:
    Jeszy
  • Mhhh, csak úgy hemzsegnek a hozzászólások, baromi passzív a fun klub. Talán ez a nagy meleg nyomta el a társaságot!? Activisation! Activisation!


    Csaba
  • Rögtön reagálok is a felvetésre!
    Részünkről a létszám a minimum 2 főnél áll jelenleg, ha a lányunkat meg tudjuk fűzni, akkor egy, de az is előfordulhat, hogy két fővel emelkedik! (Nem félreérteni, nem terhesen szeretnénk a lányunkat elvinni, hanem lehetséges, hogy valami udvarlónak látszó nyikhaj is eljön vele...)
    A kaját illetően a paprikás krumplira ejtenénk egy voksot, bár ettől függetlenül még előfordulhat, hogy szelelni is fogunk! Előre elnézést érte...
    Misóék is nagy csapattal jönnek, a hírek szerint, de erről majd nyilatkozzon ő! Most éppen horgászni vannak és harmadik napon már közelítenek a fél tonnányi kifogott halhoz... a piszok mázlisták!
    Már nagyon várjuk az augusztus végét...
    Üdv mindenfelé!
    Jeszy
  • Csao Mindenkinek!

    Nagy hallgatás után én is köszöntök mindenkit az oldalon! Mint ahogyan azt nagytudású barátunk (Jeszy) már közzétette az idén az aug. 24 bizonyul a lehető legjobb időpontnak egy jóízű összeröffenésre rég (vagy nem is olyan rég) nem látott barátoknak. Nem tudom, hogy a következő hír kit fog megrázni, de Jeszy ellentmondást nem tűrő szíves felkérésére idén a Simon család fogja megfőzni a megfőznivalót. Két javaslatunk lenne, szeretnénk ha mindenki a jelentkezése mellé odaírná azt, hogy melyik étekre szavazna és a demokrácia jegyében az lesz amit én jobban szeretek. Nem, szóval az lesz a menű amelyikre többen szavaznak.
    I alternatíva: húsos, kolbászos paprikás krumpli
    II alternatíva: babgulyás (esetleg bab nélkül) és akkor esetleg nem mi fújjuk a passat szelet.
    Kérnék akkor mindenkit, hogy szeretetteli meghívásunknak engedve írja fel becses nevét, valamint vontatmányai nevét a mellékelt palatáblára, valamint, hogy mit szeretne inkább fújni a tányérjában. Kezdem a sort a sorozat életrehívójával:
    1, Jeszy+Andi+? ? fő
    2, Simon Csaba +Móni+Bence+Laci 4 fő
    3,
    4,
    5,
    6,
    stb.

    Kérem, hogy vegyétek komolyan a komolytalan levelem, hogy tényleg újfent egy fasza pár napban ill. találkozóban legyen részünk. Én a magam részéről nagyon szívesen látnám vendégként: Pistát, Tóni bácsit, és Kornélt, természetesen lehetőség szerint kedves családjukkal együtt. Az anyagiak most sem fognak másként zajlani mint eddig, sajnos én sem nyertem meg a lotto ötöst, így pontos létszám után közölnék Veletek egy összeget ami az elemózsiát fedezi!
    Szóval uccu neki funnok szabad a pálya!!!

    Csaba
  • Üdvözletem a Nagytiszteletű Társaságnak,
    kortól, nemtől függetlenül!
    Jelentem, körvonalazódik az augusztusi program, melynek kapcsán az idénre esedékes fórumtalálkozó időpontja is kialakult. Jelesül augusztus 24-én, kedden a vasút oldalban, a friss kotrás előtti partszakaszon (kicsit lejjebb, mint tavaly) lesz megrendezve.
    Kérek mindenkit, aki részt kíván venni, hogy jelezze szándékát, már csak a pontosabb kalkuláció érdekében is!
    Egyébiránt a kicsi család (nem is egy család, hanem mindjárt 4-5 is) ott fog tartózkodni és - remélhetőleg - hulla fáradtra fogja majd magát azon a héten kapitális halakból! Várunk mindenkit és persze az észrevételeket is szívesen fogadjuk!
    Üdvözlet minden Gyékényes fannak!
    Jeszy
  • Tisztelt Süti !! Ahhoz,hogy munkát tudjak adni, tudnom kell, a személyes adatait, mert az alapján tudom eldönteni,hogy Öntől milyen segítséget tudjak kérni ill. elvárni. Láthatatlanból lehet,hogy rossz döntést hozok !!!
    Az e-mail címem a honlapon van,/ mind a három hozzám jön be./, kérem azon közölje az adatait.

    Üdv: MI

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!