A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • Sziasztok!

    Magy valószínűséggel megint csak magamnak motyogom, de boldog új évet kívánok mindenkinek! :@)
  • Sziasztok Kedves Gyékényesihorgászatponthu-sok!

    Minden kedves barátnak, ismerősnek békés boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

    üdv:
    Jeszy
  • Tisztelt Simara Dávid ! Bojlizni a nagy tavat javaslom, a vasúttal párhuzamos részen. Csak kettő bottal szabad horgászni. Radar szükséges a mederfenék értékeléséhez. Ne hogy a mély kútba horgásszatok.

    Üdv:MI
  • Tisztelt Mogyorósi Úr!
    Sajnos még nem horgásztam a tavon és ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem:
    A pontyot szeretnénk fogni melyik tavat javasolná? A bojlis horgászoknak hány bottal engedélyezett a horgászat?
    Üdv: Simara Dávid
  • Szia Attila!

    Te itt, ezen az oldalon biztosan nem vagy "ujj", ujj csak a kéz- és lábfejen tudnál lenni. Maximum új vagy...

    Igen, jól tudod, 14.000.-Ft a hetijegy, csónakbérlés már problémásabb, de ebben szerintem a vezetőség tud majd segíteni. Ha tud...

    A lakott területen kívül szinte minden hely elszigetelt, ahol nád és nyugalom van. De leginkább elszigetelt hely a sziget.

    Üdv:
    Jeszy
  • Tisztelt Mogyorósi István! és mindenki! először is ujj vagyok ezen az oldalon! másodszor bocsánat hogy ide tudok írni,nem találtam hol tudok ujj kérdést feltenni! :( Lenne egy pár kérdésem a tóval kapcsolatban,jövőre szeretnék ide el látogatni egy hétre.tudom most jön az hogy hol van az még,..
    De szeretnék pár hasznos választ/tanácsot kapni! 1 heti peca ára ha jól láttam 14ezer Ft de ha nem jól láttam valaki javítson ki! :) csónakot tudok bérelni és ha tudok mennyi pénzért? illetve egy olyan helyre szeretnék le ülni ahol nyugalom van és a környezet igazi nádas elszigetelt hely! esetleg képeket tudna mutatni valaki ilyen helyekről?
    A válaszukat nagyon szépen köszönöm!
    Üdv:Attila
  • Sziasztok!

    Véget ért az idei egy hetünk is, amit az általunk olyan nagyon szeretett helyen, a kedvelt vízparton tölthettünk. Rekordok ugyan nem születtek, szerencsére azért negatívok sem, így elégedetten jöttünk haza. Jobb lett volna jobb és több halat fogni, de a körülményekhez képest annak is örülünk, hogy halszagúak lehettünk! Köszönjük az ebben való jó szándékú segítségét mindenkinek, elsősorban Mogyorósi Istvánnak.
    Jó volt ismét összejönni a péntek délutáni traccspartira, kajára, italra, sztorizásra
    Ha valami vis major nem történik, akkor jövőre veletek ugyanott!

    Üdv:
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Csabikám, ne add fel, most a mi éjszakánk jön! Mármint a tied ott az alvégen, az enyém meg itt a felvégen! :)

    Holnap meg eszünk rá egy csiripörit...

    Jeszy
  • Csao Mndenkinek! Csabikának momentán valóban csak a botja görbül, mert a halak hadatüzentek nekem itt az alvégen. De tudjátok a remény hal "megy" utoljára!!
  • Szia Csabi!

    Bár momentán nem izgat, de azért mérsékelten érdekelne, hogy milyen értelemben tekintheted te apucinak magad a halakkal kapcsolatosan? Milyen élményeid fűznek a vízi élőlényekhez? :)

    Amúgy légy szíves tereld a nagyobbakat a tó másik felébe, mert pár nap múlva megyek befogni őket!

    Egyébként pedig végelegesedett a jövő péntek délutáni lista. A találkozónkon résztvevők az alábbiak:

    Mogyorósi István
    Horváth Tóni
    Szmolek György
    Simon Csaba (és népi zenekara): Móni, Dorina, Bence
    Jeszy család: Jómagam, a Főnökasszony és a lányunk.

    Üdv mindenkinek, Csabának görbüljön a botja!

    Jeszy
  • Csao Mindekinek!

    Csak szeretném jelezni, hogy kb. 20 perc múlva indulunk Gyékényesre. Szóval halacskák gyertek apucihoz. A többit majd élő szóban. Üdv mindenfelé!

  • Kedves Jeszy!
    Már feltöltésre kerültek a képek. :)Valóban a képek és fogások topicban találhatóak.
    A "gratulációt" örömmel veszem és jövőre megrendezésre fog kerülni a tábor.Immáron 6. éve "tanítgatom" az ifjuságot és nagyon tetszik nekik. De ez a víz leírhatatlan....Csúcs!
  • Kedves Sziki!

    Jól eső érzés olvasni ilyen beszámolókról, már csak azon egyszerű okból kifolyólag is, mert magam is erősen támogatom az ifjú horgászpalánták horgászatra és a kíméletes szemléletre való nevelését. Gratulálok és további sok sikert, kitartást kívánok nektek!

    A képeiteket sajnos nem tudtam megnézni, mert egyrészt nincs galéria menüpont, másrészt a képek, fogások menü alatt nem találtam erről az eseményről képeket. Lehet, hogy most van feltöltés alatt?

    Üdv:
    Jeszy
  • Kedves Horgásztársak!
    2013.július21.27-ig volt szerencsém 14 horgászpalántával eltölteni egy teljes hetet a Nash Junior horgásztábor keretein belül eme csodálatos vadregényes vízparton.A bányaterületen táboroztunk és sok gyermeknek felejthetetlen élményeket szereztek a bányatavi kerek pontyok és torpedó erejű amúrok. Csodálatos eredménnyel zártuk a tábort.A legnagyobb halunk 15.50kg amúr volt. Ezen kívül számos 10kg körüli példányt sikerült matracra fektetni. Természetesen valamennyi kifogott hal fotózás után visszanyerte szabadságát. Legyen ez mindenki számára példaértékű és kövessék ezt a felfogást sokan mások is.
    Ezúton is szeretném megköszönni a Horgászegyesület elnökének Mogyorósi István Úrnak, hogy biztosította nekünk a horgászati lehetőséget és nem utolsó sorban Anti Bácsinak és Szmolek Gyuri Bácsinak akik mindenben rendelkezésünkre álltak.
    Üdvözlettel:Szikszai Zsolt (táborvezető)

    UI: A táboros képek a galériában tekinthetők meg.
  • Sziasztok!

    Tudjátok, a semminél a valami is több...

    Nem szerettem volna - hiszen milyen jogon is tenném - senkit sem "falhoz állítani", csak feltűnő volt a nagy némaság. Ha nem tudtok jönni, akkor sem történik tragédia, csak esetleg, ha tudunk róla, akkor nem maradunk tanácstalanok és értetlenek. Persze, ez sem hozza meg az értelmünket, de az már a mi bajunk!

    Angler: gratulálunk nektek, sok boldogságot kívánunk!
    A szezon nálunk mindig 20-ával ér véget, maximum ha kiemelkedően meleg idő követi, akkor a 20. utáni első hétvégéig. Az utóbbi években mindig 20-a utáni napon mentünk Gyékényesre, ahogy az idén is.

    Szusy: jobbulást és hasznos munkát neked!

    Köszönöm, hogy nem hagytatok végül magyarázat nélkül... sajnálom, hogy nem lesztek velünk!

    Üdv:
    Jeszy

  • Sziasztok Mindenki!

    Az én szótlanságom oka, hogy nagyon sok dolgunk volt mostanában. Jelentem Beával július 27-én házasságot kötöttünk. A nászutunkat már tavasz végén lefoglaltuk és pont augusztus 19-én indulunk Erdélybe egy hétre. így sajnos mi nem tudunk jelen lenni a találkozón.:(

    Jeszy! Eddig minden éveben a szezon után volt a találkozó... Hamarabb zár a csúszda?:)
    Szóval a foglaláskor még nem tudtam az időpontot, de ha tudom másképp szervezem az utunkat... Ez van...
    Azért gondoljatok ránk!
    Mindenkinek jó szórakozást és sok-sok 10 vagy 20 pluszost!
  • Sziasztok Urak,

    elnézést a szótlanságért, éven át benézek elolvasni, vagyis megnézni hogy írt-e valaki valamit, de mivel általában nem, illetve semmi új bejegyzés, ezért nem is néztem fel egy ideje.
    Idén előléptettek, nagy ember lettem, ez azzal jár, hogy lehetetlen szabira mennem. Eü-s gondok is voltak ebben az évben bőven felénk, úgyhogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok ahogy terveztem. Sajnos. Ettől függetlenül ha tehetem elmegyek lógatni rövid időkre, Duna vagy Velencei tó, Balaton de mind-mind szigorúan ad hoc jelleggel, nem tervezhetően. Ez a párosítás egy átok, unom is rendesen, hogy szívatón vagyunk mostanság, de élni is kell valamiből, örül az ember ha van munkája, meg hát túlélni is kell! Sajnos a horgászat, a több napos elvonulás a világ elől az hátrébb sorolódik.
    Szóval a találkozót idén is ki fogom hagyni, ráadásul nem is leszek Magyarországon a jelölt időpontban előreláthatóan. Azért érezzétek jól magatokat, aki tud pecálni is, az fáradjon el de nagyon a sok szákolásban és fárasztásban, aki meg nem horgász, az egyszerűen rúgjon be helyettem is és egyen egy jót a bográcsból!

    Üdv:Szusy
  • Sziasztok!

    Úgy látom, az idén nincs nagy tolongás, aminek nem igazán értem az okát! Véleményem szerint ez az érdektelenség méltatlan a Gyékényesen való tartózkodásainkkor tapasztalt vendégszeretet és törődés, amit például Mogyorósi Pista tanúsít rendszerint az irányunkba! Többen elfeledkeznek erről, sajnos. Nyilván én vagyok túl naiv, de részemről mindenkivel barátnak hittem magam... azért érdekelne a most hallgatagok véleménye és kifogása!

    De mivel erőltetni nem lehet a barátságot, hát mi sem tesszük, maradunk ennyien, kis maroknyi csapat a 23-i, pénteki találkozón. Mert mi azért megtartjuk!

    Csabi, természetesen jut hely és ha nem iszod el előlem a szódavizemet, akkor a kaja elfogyásáig is maradhatsz. Sőt, még ehetsz is belőle...
    A beírt névsort vizslatva, nem tudtam nem észrevenni, hogy egy új női név keveredett bele a játékba, kíváncsian várjuk (vele is) a találkozást!

    Üdv mindenkinek, aki olvassa és aki már nem, annak is!

    Jeszy
  • Sok szeretettel üdvözlök Mindenkit! Szervusz István és Péter! Szevasz Tóni bácsi! Csókóllak Andika! Csao Jeszy! Baráti ölelés Bocskai Család! Köszöntelek Kornél! Üdv Vicc! Remélem jól nevelt benyomását keltettem, ha valójában nem is vagyok az, de azért a külsőségekre adok. A Pistának és a Jeszynek is igaza van, lusta disznó vagyok én is, mindig csak a nyári időben írogatok a fórumra. Mentségem nincs és nem is keresek. Viszont nagyon jó dolog olvasgatni ilyenkor azokat a üziket amiket írtatok év közben. Nagyon fain lett az oldal gratulálok a szorgalmazóknak és a megvalósítóknak is egyaránt. Nekünk éppen necces lesz a 08.23. mert pont aznap szólít fel bennünket a "Nagy Testvér", "hogy hagyd el a házat, most!" Vagyis 9 órakor vége a fedett életnek, de a találkozón szeretnénk résztvenni ha Jeszyék a ház mellett az autók árnyékában megtürnek bennünket, ígérjük nem sokáig maradunk csak míg az étel nagy részét elfogyasztjuk. Az idén nagyon időben sikerült házat foglalnunk (ma), ebből adódóan erősen korlátozottak voltak a lehetőségeink, és idegen vizekre vetett bennünket a - remélhetőleg - jó sorsunk. Konkrétan: József Attila utca, ez számomra egy teljesen szűz terület, (tudom Jeszy most mit mondanál: "akkor b........tod!") majd meglátjuk mit tartogat nekünk. Szóval szeretnénk mi is jelentkezni 4 fővel a talira: Móni, Dorina, Bence, Csaba. Drága Andi gondolom bízhatunk az isteni tésztádban újfent, a Jeszy meg szokásához híven összeüt valami húsosnak látszó ételt.
    Pista, a pálinkádból ne sokat hozzál, mert mióta a Jeszy nem iszik, mindig csak ránk szárad az alkohol.
    Baráti üdvözlettel, várva a személyes találkozást;

    Csaba
  • Tisztelt Horgásztársak !
    A fórumba történő bejelentkezés megváltózott, könnyebb lett, kérem írjanak bele, ha van kérdésük a horgászással kapcsolatban.

    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Tisztelt Horgásztársak !

    A fórum regisztrációja nem működött, a hibát 2013. július hó 17-én megjavították, így már használható.

    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Tisztelt Horgásztársak ! Nem tudom mi az oka, hogy teljesen leült a fórumunk. Kérem írjanak bele,vagy jót vagy pedig az észlelt problémákat. Nekem simán megy a bejelentkezés és az írás is.
    Ha valaki nem tud bejelentkezni, úgy kérem értesítsen e-mailben, vagy küldje el az írását, én fel fogom tenni a fórumba. Igaz csak regisztrált fórumozók tudnak beírni.

    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Szervusz István!

    Köszönöm a válaszod, már letettem róla, hogy megtudom, mielőtt megyünk!
    Feltételezem, jól jött a tónak ez a plusz víz?! Tavaly elég alacsonyan volt már!

    Jó hír a 20+-osok fogása is és az meg főként, hogy visszakerültek!

    Biztosan összejön megint a banda, tuti elolvasták már, csak most másfelé kóborolnak és nem itt írogatnak! Lusta banda...

    Üdvözlünk benneteket!

    Jeszy(ék)
  • Kedves Jeszy !
    Naponta figyelem,hogy reagál-e valaki a beírásodra, de mivel nem, így én próbálok pár soros választ adni. A téli csapadék kb. 1.50 m.re emelte a vízszintet ami lassan csökken, mára már 1 méterrel nagyobb a vízszint. Ideális a helyzet a horgászásra. De hogy minden ne legyen rendben, most a tavaszi időjárás volt kritikus, ami meg is látszott a horgászok létszámán. Már több 20 kg körüli halat fogtak,megjegyzem, és remélem, hogy ezek mind visszakerültek a vízbe.
    A találkozó időpontja nekem passzol, de gondolom nem én vagyok a legfontosabb személy ezen a találkozón. Remélem nem csak ketten-hárman leszünk. Én is kérem a többiek hozzászólását és reagálását az időponthoz, várom jelentkezésüket a fórumba.

    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Sziasztok!

    Van-e valami friss információ a tó vízszintjéről? Maradt benne valamennyi a nagy esőkből, sok hóból? Aki tud valamit, írja meg legyen szíves!

    Más: Az idei találkozó tervezett időpontja 2013. 08. 23. péntek lenne, ha többeknek megfelel. Már lehet készülődni...

    Üdv:
    Jeszy
  • Szia Jeszy!

    Köszönöm a gyors reakciót, sokat segítettél. A mendemondával kapcsolatosan nem pazarolnám a szót! A bojlival kapcsolatban kb. ez volt az elképzelés. De mellé viszünk egy kis édeset is. Saját készítésű oldódó bojlival készülünk meghódítani a vizet. Lehet hogy a sekélyebb víz (A szektor) jobb választás lett volna, de mivel még ez az első pecánk Gyékényesen nem tudtunk dönteni. Remélem a legközelebbi látogatásnál tapasztaltabban és jó élménnyel térhetünk vissza! :)>-

    Üdv.: Dexi
  • Szia Dexi!

    Pont jó helyre mentek, a nyaraló kifogástalan, a víz az mindenütt kettő hidrogén és egy oxigén atomból áll, a halak ebben szabadon vándorolnak, csak szerencse kell hozzá, hogy találkozzatok!

    A kaposvári ismerős túl jól informált, vagy többet tud, mint sokan mások, vagy csak hangulatot kelt. Egyébként meg, ha tud valami bizonyító erejű tényről, akkor javaslom, jelezze az illetékeseknek, vagy akár a hatóságoknak is, hogy meg tudják akadályozni a kártékony tevékenységét a "kapzsi húshorgászoknak"! Babits idézettel élve: "Vétkesek közt cinkos, aki néma!" Tehát segítsen, ha tud valamit! Szerintem egyszerűen hangulatkeltés az egész! Erről ennyit.

    Bojliból javaslom a fűszereseket (nekem az SBS M1-re mindig van mozgás) magokból pedig a főként áztatott, főzött tigrismogyoróból és kukoricából álló keverékkel próbálkozzatok! Nem feltétlen kell büdösnek és savanyúnak lennie.

    A nyaraló előtti vízen, a stégtől balra, kb. 120-130 méterre van egy púp, annak a környékére hordjatok, ott a legnagyobb esély!

    Tavaly nyár végén ott fogtam - többek között - egy 15,70-est.

    Ha esetleg veszitek a fáradtságot, keressetek rá a Haldorádó honlapján az írásaimra, ezek között van több gyékényesi is, sőt, kettő pont ebből a nyaralóból készült!

    Üdv:
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Lenne 1-2 kérdésem hozzátok. Március végén mennénk egy (bojlis) baráti társasággal a B10-es házba. Milyen bojlival ill. szemes anyaggal készüljünk az eredményesség érdekében? Mire figyeljünk oda ill. tudtok e valami tanácsot adni? :)>-
    Lenne egy más témályú kérdésem is. Egy Kaposvári ismerős azt mondta hogy pár "kapzsi húshorgász" lerabolta az őspontyok nagy részét. :O :O :O Mi igaz ebből? :-?
    Persze ez nem tántorított el minket, csak kérdezem.

    Előre is köszi a segítségeket!

    Üdv. Dexi
  • Szia Vicc!

    Mint lentebb olvasható, te azért tényleg irkálsz, így érthetően nem feltétlenül rád értettem...
  • Sziasztok!

    Szia Jeszy!

    Rólam nem mondhatod,hogy nem próbálkoztam.Sajnos én néha még a kérdésemre sem kaptam
    választ.
    Szerintem csak szezonban mozdul meg a fórum.
    Én az esemény rovat új bejegyzésére csak azért nem írtam semmit,mert vettem egy nagy levegőt.



    J Ó K L E G Y E T E K ! ! !
  • Sajnos úgy látom, az utóbbi időben vagy csak én járok ide, vagy a nagy átlag, akinek régebben akadt itt dolga, egészen egyszerűen elfelejtett írni, vagy egyszerűen mondjuk elmaradtak náluk az ünnepek, vagy nem szednek Béres C-vitamint... vagymi. Szomorú vagyok és jó lenne tudni, mi vagy ki ennek az érdektelenségnek az ok(ozój)a.
  • Eredményekben, szeretetben boldogságban bővelkedő új esztendőt kívánunk mindenkinek!
    Jeszyék
  • Üdv mindenkinek!

    Örömmel látom hogy elindult és jól működik az események rovat!
    Remélem kicsit elrettentés lesz ez a rovat azoknak az embereknek akik nem tisztelik a halakat és ezt a szép vizet.Talán egy új időszak jön ezután mert szükség van a változásra hogy ez a tó a régi hírnevét méltán viselje.

    Mindenkinek eredményekben és halban gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
  • Sziasztok!

    Az imént rossz helyre írtam az alábbiakat, de most korrigálom:

    Kedves Barátaim!

    Magam és családom nevében mi is békés, boldog és szeretetteljes ünnepeket kívánunk mindnyájatoknak!

    Jeszyék
  • Értesítem a Tisztelt horgásztársakat, hogy az "Események " rovatába új beírás van.

    Üdv:MI
  • Sziasztok !

    Szia Jeszy !

    Nagyon rendben van az írás a képek is jók.

    Örülök, hogy másnak is sokat jelent a tó.Már alig várom a tavaszt,hogy újra mehessek.


    J Ó K L E G Y E T E K ! ! !
  • Sziasztok!

    Ha egészen véletlenül valakit érdekelne a dolog, kérem olvassa el ezt:

    http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=3527

    Üdv:
    Jeszy
  • Tisztelt vicc !
    Tőlem kérték,hogy az eseményeket egy Események rovatba ismertessem. Én ezt megtettem, ezen már nem változtatok,mert ez is pénzbe került. Nem állíttatom vissza a régi rendszert.
    Ha elolvasta az eseményeket,(remélem nem naponta lesznek bejegyzések) úgy is tud a fórumba hozzászólni.

    Üdvözlettel:MI
  • SZIASZTOK !!!

    Tisztelt Mogyorósi Úr !

    Érdeklődnék,hogy az Események rovatot nem lehetne inkább a fórum oldalhoz csatolni?Akkor látnánk ha van valami változás és hozzá is szólhatnánk.


    J Ó K L E G Y E T E K ! ! !
  • Tisztelt Fórumozók ! Kérem amennyiben nem okoz gondot, úgy ismételten, névvel jelentkezzenek be a fórumba. Képet is lehet feltenni !
    Munkájukat megköszönve: Üdvözlettel MI.
  • Tisztelt Fórumozók ! /süti/
    A főlapon új sor lesz indítva "Események " címen. ott lesznek leírva a fegyelmi ügyek is.
    /Az írásokat már elküldtem a rendszer kezelőjének/

    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Tisztelt Mogyorósi Úr!

    Olvastam az irásokban hogy sikerült valami elkövetőket elkapni. Az után szeretnék érdeklődni mit követtek el ,és mi lessz vagy mi lett a büntetésük. Talán érdemes lenne közzé tenni a büntetéseket is.

    Üdvözlettel: süti
  • Üdv Mindenki! Kondorosi Juditnak egy gondolat. Lehet, hogy párszor el kellene kísérni a párját a horgászatra és meg is kapná a magyarázatot! :-)))) Viccet félretéve, szeretném megköszönni a találkozó résztvevőinek, hogy újra együtt lehetünk és pár vidám órát eltöltöttünk. Jeszy barátomnak külön szeretnék gratulálni a horogra csalt bestiához, ezekért a percekért érdemes annyit a parton ülni, és ha valaki ezt megtette Gyékényesen, hát Ő igen. No elég fényes már a s....d? Priváte küldök néhány általam készített képet az ÁLLAT-ról! Hátha valahol tudod használni.
    Nekem mint eddig még soha, most sem okozott csalódást Gyékényes, jó idő, gyönyörű víz, kedves emberek, peca mindhalálig. Jó volt újra látni a régi arcokat, ha páran el is koptak már közülük. A pöri nem volt finom, de gondolom a Kefete a földrajzi elhelyezkedése miatt nem mert mást írni. A tészta viszont nagyon ott volt a szeren, csak így tovább. Szóval köszönöm mindenkinek ezt a hétvégét aki szívesen találkozott velünk, aki meg nem, az pedig örüljön annak, hogy ilyen ember társaságában lehetett mint én! Csao, minden jót Nektek! Vivát Gyékényes!
  • Üdv Mindenkinek! Kezdem a dolog kellemetlenebbik részével.
    Kedves Dorcsi, valóban nem kifejezetten Nektek szántam a mondanivalómat de ahogy újra végig olvastam a "régi" és az "új" hozzászólásodat, érdemes pár gondolatot Nektek is magatokévá tenni. Tényleg semmi rosszindulat nincsen az inditékaim között "a lelki világomba" pedig végképpen nem gázoltál bele - ahhoz min. ismernünk kellene egymást-, de azért egy-két gondolatomat megosztanám Veletek is. Ezen a tavon az évek alatt már sok hetet eltöltöttem pedig nem a szomszédból járok, hanem 200km-ről, de minden eltöltött hetem (tünk) más volt. Volt amikor nagyon sok halat fogtunk 1,5 és 7 kg között, volt, hogy egy-két hal akadt csak horogra, de a legnagyobb halam is ha jól emlékszem egy 7-8 kilós amur volt, szóval nem döntögettem a csúcsokat. Viszont nagyon jól tudtam magam mindig érezni ezen a helyen, mert nyitott voltam mindig a tóval szemben és nem voltak elvárásaim, hanem tesztelgettem magam és a tudásomat, - megjegyzem én sem tegnap kezdtem el horgászni - hogy mire megyek vele. És mindig más volt a végeredmény, és ez nekem örömet okoz, pedig ritkán vagy egyáltalán nem veszem ki a szereléseimet 1 hétig a vízből csalizáson kívül. Talán ha ezek ismeretében választod, vagy nem választod ezt a horgász helyet, akkor nem leszel csalódott. Szerintem! Még egy gondolat, mit értesz az alatt, hogy "nem kevés pénzért" én azt gondolom nagyjából ismerem a kiadó házak árait, és bizton állíthatom Neked, hogy egy komplett házat, ennyi pénzért vízparton, saját stéggel, stb. nem nagyon találsz. Vannak az országnak olyan pontjai ahol ezért az összegért egy jóképű turistaházba szállhatsz meg. Azon pedig cseppet sem csodálkozom, hogy ilyen lelkiállapotban amiben írtad, hogy voltatok, nem csodálom, hogy a hasonlóan gondolkodó, és esetleg káromkodó horgásztársakat találtátok meg. Nagyon örülnék neki - ha Ti is úgy gondoljátok és adok még esélyt a tónak, hogy jövőre egy vidám és pozitív hanvételű beírást helyezzel el ezen a fórumon, kívánok ehhez sok síkert Nektek!
  • Kedves Horgasztarsak
    Kivancsiak lennenk,hogy mostanaban a gyekenyesi banyatavakban fogott-e valaki halat?Ugyanis a ferjem,egy verbeli horgasz,aki majustol-szeptember vegeig mindennap kint van,es nem nagyon dicsekedhet a fogasi eredmenyevel.Mar probalt ejjel kint maradni,vagy ejjel 2 korul menni,semmi eredmeny.Ha jol tudom,osszesen 6 halat fogott.Volt ugy,hogy 2 honapig semmi,nem akadt a horogra.Ha akad is,akkor akkora,hogy szakad a zsinor.Hol vannak,az osszel telepitett halak?Azert jo lenne,ha mar kifizetik az eves engedely arat,akkor hal is lenne,a toban.Tavaly,tavalyelott ugraltak reggelente a halak,most meg semmi mozgas.Nem tudjuk,hogy mas is igy jar,de a ferjem es a horgasztarsai,sajnos igy.
  • Sziasztok!

    Túlestem életem első Gyékényesi Horgásztalálkozóján, ahol igen sok kellemes embert ismertem meg. Köszönöm a lehetőséget.

    Jeszy,
    A pöri nagyon finom volt.

    Üdv:
    Kefete
  • Kedves Csaba!
    Tudom, hogy konkrétan nem nekem volt címezve a hozzászólásod, de azért a félre értések elkerülése végett: Mi nem hibáztatunk senkit...mert ilyen helyzetben kit is lehetne ugye?!?!
    Max. magunkat, az időjárást, vagy akár az időpontot...ezeket pedig teljesen felesleges.
    A másik része, hogy azt hiszem egy ekkora tóról nem igazán tudja megmondani a tutit senki sem.
    Úgy gondolom, hogy az általam leírtakban nem szidtam senkit és nem ocsmároltam a tavat sem, csak leírtam az "élményeinket" erről az össz-vissz 1 hétről, amiről ez a fórum szól. Sőt a normális kapás nélküli hét mellett a pozitívumokat is említettem! :)
    Szóval sajnálom, ha valakinek a lelki világába gázoltam!
    Minden jót!
  • jeszyjeszy  (+1 / -0 )
    Szia Csabi!

    Ott hibáztam, hogy nem gyúrattam Misóval egy zsák bojlit előtte, legalább lenne kire, mire fognom! :)

    Jeszy

    Tetszett: mogyi44

  • Csao Mindenki! Angler, igen holnap megyünk kb. 12-14óra között érkezünk! Jeszy, milyen balfékséget követhettél Te el, Te horgászok bálványa?
  • Sziasztok!

    Akkor most pedig a végleges verzió:

    A projekt neve: Gyékényesi horgásztalálkozó

    Időpontja: 2012. 08. 31. péntek, kb. 15:00 órai kezdettel

    Helye: B10

    Témakörök: Kaja, pia, melódia, sztorizgatás és persze a horgászélmények megosztása

    Lista:

    Mogyorósi István + Peti

    Horváth Tóni

    Szmolek György

    Angler Feri + Beus + törpe tacskó

    Kefete + Hajni

    Simon Csabi + Móni

    Jeszy + Jeszyné

    Kaja: bográcsos csiripöri tésztával, ubival

    Pia: amit hoztok magatoknak... a vendégeinkre ez természetesen nem vonatkozik!

    Várunk mindenkit!

    Üdv:
    Jeszy

    U.i: a balfékségem miatt nem régen elment egy jó halam... majd elmesélem!

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!