A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • Szia Jeszy , Üdvözletem Horgásztársak!

    Jeszy, apu remélem,majd most is megírja a listát, és reméljük megint beleejtesz 1-2 amurt-pontyot a vízbe, mint ahogy 2 éve.
    Ui. A haldorádós sapka már-már kötelező hogy rajtam legyen.

    Üdv.:Marpet meg a Kisebbik)))
  • Üdvözlet mindenkinek!!!!

    Eddigi írásaimat nem lejáratásnak szántam. Felhivtam a figyelmét a vezetőségnek hogy kellene tenni a tó érdekében egy két dolgot.
    Ez mindenki érdeke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mindenki szeretne 10 év múlva is fogni szép nagy kapitális halakat!!!!!!!!!!!!!!
    Én nagyon tisztelem és szeretem ezt a vizet, ezzel zárom soraimat.

    Üdvözlettel: peltastis
  • Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Gyékényest szeretők, regisztrált barátaim!

    Mostanra tisztult le annyira a kép, hogy döntés születhessen az idei "gyékényesihorgászatponthu" fórumtalálkozót illetően. Nos, az ideiről akkor egy szerény kiírás:

    V. "gyékényesihorgászatponthu" fórumtalálkozó, Gyékényes

    időpont: 2011.08. 26. péntek délután

    helyszín: Gyékényes, B szektor 10-es épület

    program: egy kaja, pár ital, rengeteg érdekes történet (lehet, hogy megint kapásaim lesznek és így szép halakat is láttok) és egyébként pedig mindenki azt csinál, amit szeretne és persze, amire ott lehetősége lesz, tehát a bungee jumping sajnos kizárva!

    Hogy a kaja mi lesz, még nem tudom, mint ahogy azt sem, hogy egyáltalán lesz-e erre a programra az idén érdeklődő. Ha kevesen is leszünk, de mi megtartjuk, legfeljebb többen csak olvassák majd, hogy mit csináltunk, hogy telt a pár közös óránk!

    A találkozó - szokás szerint _ önköltséges, a helyszínen rendezhető, de arra kérek mindenkit a precízebb szervezés érdekében időben jelezze szándékát!

    Köszönettel és a közeli találkozás reményében üdvözlettel:
    Jeszyék
  • Kedves Barátaim!

    Ugyan, nekem nem osztottak lapot, talán jobb is, mégis felböffent bennem a kérdés, ami természetesen csak költői és amire választ sem várok: mire jó némelyeknek, ha az idegeneknek szeme elé ez a kép tárul először, amikor kíváncsiskodnak ezen az oldalon? Miért és honnan ered egyeseknek ez a mentális kényszer, hogy lejáratva önmagukat - ami persze egyéni szociális problémájuk - még rontanak is az esélyeiken ebben a egyre nehezedő világban, miért hiszik azt, hogy egyéni sérelmeikért itt ezen a fórumon kell - hozzáteszem, ostoba módon - elégtételt venni. Láttunk már ettől az illetőtől annyi egyéni kamikaze akciót, átestünk - kényszeredetten, mert az itteni törzsfórumozó egyike sem igényelte - már több szerencsétlen próbálkozásán, de most azt mondom, hogy számomra elég, nekem most telt be a poharam! Ha neki nincs annyi esze, hogy a nyaralói kiadásában ez az ügyeskedése jelentősen ront, akkor maradjon magának, csináljon egy külön honlapot és ott próbálja lejáratni saját magát és a tavat, az egyesületet, amiből valójában, mint lehetőséggel élnie kellene nem ellene dolgoznia!

    A magam részéről megelégeltem ezt a magatartást! Aki ismer, tudja, hogy horgásztémájú cikkeket írok rendszeresen, szintén horgászattal kapcsolatos filmeket forgatunk több helyszínen, az év minden szakában, járom a vizeket és élményekkel gazdagítom az olvasóimat, versenyeket, találkozókt szervezek, versenybíráskodok, így ebből kiderülhet, célom a horgásztársadalom összehozása, barátságos, emberközeli hangulat kialakítása, nem pedig az, amit itt olvashatunk a gyékényesi fórum "trolljától", akinek a rombolás rögeszméjévé vált!
    Sajnálom, hogy ide el lehet egy embernek jutni, de a sérelmeiért ne az idegeneket sújtsa, nem ez a megoldása!

    Az igazat megvallva pedig, ez egy magánportál, itt a tulajdonos azt a szereplőt és azt a véleményt viseli el, ami neki tetszik és akit ő akar! Megértem, ha majd ezt a kommentemet is kitörli, sőt, kérem is, hogy idővel tüntesse el, mert nincs helye az ilyen témának egy gyönyörű vízzel és az ahhoz kötődő horgászattal, pihenéssel foglalkozó honlap fórumán! Én és családom, sőt, bátran nyilatkozhatok a közvetlen baráti köröm nevében is, hiszen ismerem azokat, nyíltan kijelentem, Mogyorósi István és az egyesület általunk megismert tagjai évek óta a segítségünkre vannak, támogatják és figyelemmel követik a tón eltöltött napjaink szebbé tételét, még, ha halat nem is akaszthatnak a horgainkra, de baráti hanggal és szíves vendéglátással kompenzálják azt!

    Köszönöm, ha végigolvastátok és kérlek benneteket - jó érzéssel bíró barátaim - ne legyetek továbbra sem partnerei a pocskondiázásnak és az egyéni sérelmekért vívott magánharcnak!

    Üdvözlettel:
    Jeszenszki János
    Jeszy
  • Kedves Mi !
    Nem tudom ki beszélt itt a nagykanizsai tóról és hórgászokról és a Balatonról.A probléma gyékényesen van, ezt önök is tudják ,elárulom önnek ellenőr társa mondta el hogy nem tudnak mit csinálni a rabsicokkal ,szerintem ez elég szomorú.
    Én 7 éve horgászok a kotrón ,elég sok alkalommal kint vagyok ez idő alatt még egyszer sem ellenőriztek,gondolom másokat se.
    Önök is is tudják a rabsicokat általában éjjel lehet leleplezni.
    Nagyon szivesen megbeszélném önökkel személyesen is ezt a témát ,de ilyen kijelentések után, amit kolegája tett ezek után nem látom értelmét.
    Ön nyomon követi a fórumokat és válaszol is rá .... olvastam fent az antirabsic oldalon. Más is jelezte ezeket a problémákat, sőt mellékelt az írás mellé fényképeket is ,és azon pontosan felismerhető a helyszín .
    Azóta sem történt semmi. Nem fogok neveket leirni, hogy kik csinálják nagyba ez nem azt én dolgom felkutatni,hanem az önöké .Mivel ön helyi lakos, név szerint is ismeri öket. De ha nem ,üljön le az egyesület vezetőivel, éllenőreivel és tegye fel nekik a kérdést, mert ők tudják.
    Arra még nem kaptam választ hogy az előző irásaimat miért kellett törölni?

    Tisztelettel peltastis!
  • Tisztelt Segítő !

    A telefonszámom a honlapon elérhető, Ha biztosat tud,akkor hívjon fel és érdemi beszélgetést tudunk folytatni. Én nem írtam soha le,hogy a csónakázó tóban mért lehet csak kis keszeget fogni és mást nem, ott nem viszik el a nagy halat,mert nincs is !
    Továbbá a nagykanizsai horgászok mért a gyékényesi tóhoz jönnek horgászni !
    És a Balatonban sem lehet halat fogni, csak kis keszegeket.
    Szóval van probléma máshol is !
    A segítséget mindig megköszönjük, de a találgatásokkal, meg avval,hogy a barátom mondta a városban nem tudunk érdemben foglalkozni. ! Keressen meg a kész adatokkal, hogy érdemben tudjunk foglalkozni a problémával.
    A több éves eseményeket nem kell mindig felemlegetni.

    Segítségét megköszönve Üdv: MI
  • Kedves szerkesztő!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nagyon örülök neki hogy úgy oldjuk meg a problémákat hogy nem beszélünk róla!!!!!
    Egyszerübb levenni az irásokat mintsem megoldani!!!!!!!!!

    Felhivom a figyelmet rá hogy Mogyorósi úr a fórum kezdésekor mire kérte a horgásztársakat 2006 SZEP. 12-én IDÉZEM......

    Kérjük a Tisztelt Horgásztársakat,hogy a vízünkel kapcsolatos jó /vagy esetleg rossz/ élményeiket irják le, adjanak tanácsot, tegyenek észrevételeket, azért, hogy még jobban kitudjuk szolgálni az idelátogató horgászokat.

    Amiket én az ezelötti irásomban emlitettem azt nem lejáratás képp irtam ,hanem azért hogy a tó maradjon továbra is hires és sok örömöt tudjon okozni a horgásztársaknak.

    Felháboritó hogy az irásokat a fórumból törlik amiben se mocskolódás se rágalmazás és semmi nem ide illő dolog nem volt.

    Köszönöm a szerkesztő úrnak és a vezetőségnek!!!!!!!!!!

    Nagy tisztelettel : peltastis
  • Üdv.
    Nem csak a 2006 os irás van fent. Kicsit utána kellene járni. Megkellene kérdezni a horgásztársakat ,mert aki kint van az tudja hogy sokszor ez a téma ,és zúgolódnak.
    Üdv: peltastis
  • Ha jól emlékszem a cikk 2006-os eseményt ír le, az írója jelenleg is Gyékényesen horgászik.

    Nóra
  • Üdv: mogyi 44
    Én ezt a témát azért dobtam fel mert, gyékényesen is halottam horgász társaktól és a héten egy barátom is feltette a kérdést kanizsán.Felhivom a figyelmét hogy olvassa el a haldoradon EGY PONTY ÚJ ÉLETE cimű irást. Ha ilyen irások jelennek meg, és ennyi ember beszél róla akkor annak lehet valami valoságalapja.Talán minden horgásznak nyitott szemmel kellene járni,biztos vagyok benne hogy sok embert érdekli ez a téma csak nem mernek szólni, vagy hozzászólni a témához.Megpróbálok többet megtudni a témáról.
    Üdözlettel :peltastis
  • Sziasztok!
  • Kedves Peltastis ! Engem érdekel a téma ! ha többet és biztosat megtudott, úgy kérem írja meg, hogy ki, mikor vitte el a 10 kg feletti halat és adta el. Várom válaszát !
    /De azt ne vegye biztosra, ha valaki, valahol valamit mondott az úgy is van./

    Üdvözlettel: MI
  • Üdv mindenkinek.

    Szeretnék feltenni egykérdést. Azt halottam már több helyről is hogy a nagysziget és a kotrógép környékéről helyiek nagy mennyiségben viszik el a halat eladás céljából,nem kimélik a 10 kilón felülieket sem.Tud valaki erről valamit?
    Ha érdekel ez a téma valakit szóljon hozzá.
    Üdv:peltastis
  • Tisztelt Cím!

    A múlt héten volt szerencsém eltölteni néhány napot a Gyékényesi tó partján. Kis családommal szerettünk volna kikapcsolódni, pihenni, nagy halakat fogni.
    Hát ez nem igazán sikerült. Sajnos a nagy kapkodásban nem túl körültekintően választottunk szállást. Közvetlen vízparton szerettünk volna egy házat kivenni, saját stéggel, horgászhellyel. Mint kiderül a C szektorban vagy több házra jut egy stég , vagy egyeltalán nem jut. Hát nekem nem jutott.
    De ha már így alakult szerettük volna jól érezni magunkat, hiszen az ember ritkán jut el nyaralni.
    Kezdetben a búvárbázison próbálkoztam, gyalog mentem felderíteni a terepet. A vízpartot szárazföldön megközelíteni lehetetlen. Láncok, lakatok, azonnali kérdőre vonás nélkül a partra lejutni lehetetlen. Az egész magánterület benyomását kelti! Egy-egy barakk 8-10 botos horgászata megakadályozza a környező partszakasz használatát.
    Szállásadóm javaslatára egy kölcsönkért csónakkal nekivágtam felfedezni a tavat. Szerettem volna találni egy jó kis horgászhelyet ahol nyugodtan hódolhatok szenvedélyemnek. Mint utóbb kiderült nem egyszerű dologra vállalkoztam.
    A tó lehet akármilyen nagy , szabad horgászhelyet ,ahol még a messziről jött idegent is jó szemmel nézik szinte lehetetlen találni. Bárhová mentem rosszalló pillantásokkal néztek rám , és oda- oda szóltak hogy mit keresek itt, ez a hely már foglalt. Tették mindezt a lakókocsit, sátrak, eszkábált viskók, konténerek árnyékából.
    Gondoltam magamban itt mindent szabad , 8 bottal horgászni horgászonként, az engedélyek meglétét már nem is firtatva. Ezek után talán joggal vagyok mérhetetlenül csalódott, hogy én buta módon házat béreltem, horgászengedélyt vettem , Ifát fizettem! És mindezt miért?
    Elég lett volna csupán egy sátrat hoznom és a családdal kiköltözni a dzsumbujba. A vadregényes tájat a fiam külön élvezte volna és nem is került volna szinte semmibe. Minden bizonnyal így ismeretlenül elsőre nem lett volna könnyű dolgom, hiszen azt sem tudtam hogy a bányába behajtani tilos tábla csak egy dísz és 5-10p különböző autók hajtanak be. Nem tudtam, de most már tudom. Tanultam a dologból.
    Hazaérkezve még egyszer tüzetesebben megnéztem a Gyékényes falú honlapjukat. Egy 14/2003.-as rendeleten , a sátorozás rendjével kapcsolatban igencsak megakadt a szeme.

    3. §.

    A tiltott helyen táborozóra – amennyiben más szabálysértés nem valósult meg – 1.000-30.000 Ft-ig terjedő pénzbírság és 500-10.000 Ft-ig terjedő helyszínbírság szabható ki az arra jogosult részéről.

    Kérdem én ez a rendelet a papír pocsékolása érdekében született? Olyan jól áll az önkormányzat hogy nincs szüksége jogosan járó bevételekre?
    Néhány nap alatt amit önöknél töltöttem volt időm tüzetesebben megismerni a falut.
    Az ember azt gondolná hogy nincs kemping, nincs tele a falu kiadó szobákkal házakkal, a tópart nem bővelkedik különböző nyaralókkal, panziókkal, helyhiány miatt szegény horgászoknak a parton kell éjszakázni. Micsoda vadregényes romantika. A fertőzés veszélyről nem is beszélve. A víztől kb. 2 m-re láttam egy angol wc kezdeményezés. Azért kezdeményezés mert most még csak latrina, de ha emelkedik a vízszint akkor már az öblítés is megoldott!

    Négy napos itt tartózkodásom során sem az önkormányzat részéről, sem a horgászegyesülettől nem láttam ellenőröket, halőröket akik jelenlétükkel, ellenőrző tevékenységükkel fenn illetve betarthatnák a rendet!!

    Be kellene látni hogy a „becsület kassza „nem életképes megoldás!

    Felhívom minden Gyékényesre látogató, látogatni szándékozó horgász figyelmét arra hogy csónak nélkül semmiképpen se jöjjön, mert e nélkül horgászhelyet találni, megközelíteni lehetetlen.

    Ezt a levelet a Gyékényesi önkormányzat számára is elküldtem mivel úgy érzem ők is felelősek a kialakult helyzetért.

    Doni András
  • Sziasztok Urak!

    Megjött a büszke apuka...aki nem tudná: Zsuzsika két hónapos már 55 cm és 4,75 kg.
    Szuzynak igaza van csak olvasok, és nem írok, mert bizonytalan a nyár vége, majd meglátjuk...

    Üdvözlünk mindenkit, remélem mihamarabb találkozunk,

    Irénke és Sebőce
  • Tisztelt Horgásztársak !
    A horgászegyesület Versenyfelelőse Kápolna László felvette a kapcsolatot a bojlis verseny szervezőjével Bujáki Gézával és egy előzetes megbeszélésre meghívta Gyékényesre. A megbeszélésen az egyesületből többen is részt vettek,de eldöntve semmi sem lett.
    Én Mogyorósi István is kb 30 percet jelen voltam,/Bujáki Géza kérésére/de a további megbeszélésen már nem voltam ott, mivel a részletekért a versenyfelelős lett megbízva. A kb. 800.000.-Ft csak támpont volt,mert később a feléről is szó volt. / ha a vizet átadjuk a verseny részére, ami kb 5-6 napos, és 50× 2 fős csapatokról volt szó, akkor a napi 2500 Ft/fő- vel számolni kell.ami a napijegy ára/
    Ha a verseny szervezőjétől konkrét megkeresést és terveket megkapjuk, úgy a verseny megvalósulásáról az összehívott vezetőség fog dönteni.
    Csertán János elnök úr nem vett részt- e megbeszélésen, így ö csak később lett tájékoztatva az esetleges versenyről. Amennyiből a verseny megrendezésre kerül, úgy levélben minden horgásztársat az év végén tájékoztatni fogjuk.
    Üdvözlettel: Mogyorósi István
  • Tisztelt vezetőség / horgásztársak!

    Közel 3 éve hogy ismételten a fórumban kell nyilvánosságra hoznom a vezetőség és köztem (Belasics János) lévő konfliktust.
    Kb. két hete értesültem arról - hogy a horgász egyesület ? – versenyt szervez a tavon. Ezek után találkoztam Bodrogi Lászlóval és Bujáki Gézával. Velem volt a horgászegyesület egyik vezető tagja Szmolek György is. Beszélgetésünk során örömmel vettem tudomásul ,hogy Bujáki Géza (Pontyvilág főszerkesztője) nemzetközi horgászversenyt rendezne a Gyékényesi nagy vízen. Igaz ez idő hiányában csak a következő évben valósulhat meg. Minden részletről sajnos a mai napig még nincs tudomásom.
    Ezek után én a tanúk jelenlétében Bujáki Gézának felajánlottam a verseny idejére egy házat. Itt a verseny lebonyolítói, a szervezők kapnának helyet. A verseny zökkenőmentes lebonyolításában fontos szerepet játszik az is hogy a versenyzők tudnak hová fordulni,a szervezők személyében közel lessz a segítség. Ez a felajánlás részemről közel 100.000 Ft. Ezzel biztosítottam Bujáki urat a teljes támogatásomról. Felajánlásomat örömmel fogadta és kilátásba helyezte hogy esetleg a ház előtt is kialakítanának egy horgászhelyet a versenyzők számára.
    Beszélgetésünk során az is kiderült hogy a horgászegyesület a verseny szervezőitől 800.000Ft kér a vízhasználatért.

    Néhány napra rá találkoztam a nagykanizsai Tesco előtt a horgászegyesület új elnökével, Csertán Jánossal.
    Örültem a találkozásnak , hiszen akkorra már rengeteg kérdés merült fel bennem a versennyel kapcsolatban. Számomra hihetetlen módon én tájékoztattam az elnököt a verseny megrendezésének lehetőségéről. Közöltem vele hogy irreálisan magasnak tartom a 800.000Ft a tó használatáért. Főleg úgy hogy a versenyben résztvevők létszáma egyenlőre ismeretlen. Felhívtam a figyelmét arra hogy ezt a lehetőséget nem szabad kihagyni. Ennél hatékonyabb reklámot a tó illetve a falu nem kaphatna. Ebből hosszú távon mindenki csak profitálhatna. Inkább a horgászegyesület támogassa a verseny megvalósítását és ne könnyen jött pénznek tekintse. Az elnök azzal próbált érvelni ,mivel a horgászegyesületé a víz így jogában áll pénzt kérni a versenyért. Elmondta hogy ez idáig sem a versenyről, sem pedig a szervezőről Bujáki Gézáról (Pontyvilág főszerkesztője) nem halott. Ezen beszélgetésünknek érdemi része idő és tájékozottság hiányában hamar vége szakadt. Csak egy ígéretet kaptam arra vonatkozólag ,hogy még a mai napon beszél Mogyorósi Istvánnal és utána tájékoztat engem.
    Ma (2011-06-14) Bodrogi László találkozásunkkor azzal a hírrel fogadott hogy a Mogyorósi úr olyan információval látta el, miszerint a Belasics, vagyis én a verseny megszervezése ellen vagyok. Mivel hogy ezt csak egy rossz poénnak tartottam,megkértem Bodrogi Lászlót hogy jelenlétemben hívja fel Mogyorósi urat. Kihangosított telefonon keresztül saját fülemmel hallhattam az igaztalan vádakat.
    Az elhangzottak szerint az elnök , Csertán János úgy tájékoztatta Mogyorósi urat hogy ellenezem a bojlis verseny megszervezését.

    Felhívom a vezetőség figyelmét hogy a jövőben minden nemű problémáért , balul sikerült „akcióért” illetve verseny bojkottért ne személyemet támadják, hanem maguk között keressék a hibát.
    Ezek után érdekelne a vezetőség véleménye a versennyel kapcsolatban. Miért próbálják meghiusítani?

    u.i: A telepítéseken a Belasics nem mint, „kiskirály” hanem mint felelős egyesületi tag vett részt! Minden tagnak joga és kötelezettsége lenne egy- egy telepítésen megjelenni.
    Ezt a vezetőség részéről nem támadásnak kellene értékelni, habár ez a múltra tekintettel nem volna alaptalan.

    Belasics János
  • Szia Szusy!

    B10-be foglaltam, itt a főoldalon a szálláslehetőségek között a 6-osban van róla egy link.

    Igazából nem öregedtünk ki, hiszen az idén már eddig is többször voltunk sátorban több napra is és e héten csütörtökön megyünk ismét 4 napra teljes nomádba a Duna egyik (lakatlan) szigetére. Néha még halakat is fogok, talán többet is, mint a csajom! Kezd a rontás elmúlni...

    A Haldorádón tegnap indult egy cikksorozatom, amiben különböző helyszínekről adok recepteket, javaslatokat, úgy horgászati, étkezési, mint óvatos életvezetési tanácsokat! Heti rendszerességgel fogok megjelenni, ha van időd, olvass bele!

    A találkozót, az érdeklődés jelenlegi állása szerint inkább egy vacsorára redukáljuk majd le, így aztán akkor csináljuk, amikor nekünk jó!

    Nemtom, tudod-e, hogy Sebőce apuka lett, de még milyen büszke?!

    Misó dolgozik ezerrel, csak nagy ritkán jut el pecázni, inkább a versenyekre koncentrál. A többiekről (szinte) semmit nem tudok...

    Üdvözletet átadtam, csajom is üdvözöl téged... na, meg én is!

    Jeszy
  • Jeszy!

    Csak tippelem hogy mindenki olvas,max lusta írni is mellette.:)
    Hova foglaltál helyet?Meg van a pontos pecó szektor száma? Kiöregszik az ember ebből a nomád dologból....úgy látom.Ezzel nem vén buziztalak le,ne úgy értsd,de ha nincsenek társak a bulizáshoz,valahogy elkényelmesedik az ember,ezt tapasztaltamén is.
    Ha nincs kivel megosztani az ilyen élményeket,akkor egyedül nem is olyan átélni őket....
    Megbeszéljük még ezt a közös lógatást, lehet beszállok "strihelni" egyet majd pár napra a környéketeken.....Találkozót milyen napra gondolnád...?Már elgondolkodtam a szabimon,de a 20-a utáni részen csak egyenlőre,azaz az utolsó napok augusztusban....
    Másfele jártok pecálni?Vannak fogásaid idén vagy szokás szerint csak a zsínórt koptatod míg Andi fogja a halakat?
    Ezúton üdvözlöm Őt is..:))

    Hola:Szusy
  • Szia Szusy!
    Nna végre, köszi, hogy reagáltál! Honnan tudod, hogy mindenki olvasta a beírásomat?

    A nagy itteni hallgatás hatására tegnap előtt el is döntöttem, hogy nem nomádban leszünk az idén, hanem lefoglaltam egy nyaralót és onnan kényelmesen fogom majd a kapitális amurokat!
    :-)

    Egy kis közös pecáról szövögethetünk majd terveket!

    Üdv:
    Jeszy
  • Szevasz Jeszy bácsi!

    Mindenki olvasta ám a találka időpontját szerintem,csak lusták mint a dög.:)
    Én nem tudom még, hogy lesz az idei nyaram. Egy biztos, Velencei tavra van pár rögzített időpontom,amikor megyek amurt meg pontyot hajtani.Úgy június és augusztus között vegyesen, folyamatosan,bejön az a hely nekem évek óta.:)
    Nomádot terveztek augusztus végére, bányaterületen megint? Vagy valami "B" oder "C" szektort..?1-2 napra nem tudom lemennék-e,az olyan rohanós,de teljesen nomádba meg 1 hét vagy 10 nap picit sok nekem,bármikor bebaszhat az idő....stb...
    Kíváncsian várom a többieket,ki,hogy,merre,mennyi,miért,hogyan,minek,mé,stb.....és alakul a dolog még addig....
    Tsabáról tud valaki valamit,meg Sebőcéről pl?Jól megbeszéltük Csabával tavaly,hogy elmegyünk majd együtt Velencei tavra egy lógatásra,de nem is tudom meg vannak-e még a botjai,vagy csak a melónak él.:)

    Üdv:Szusy
  • Sziasztok!

    Látom, elvesztette az érdeklődést az esemény... persze, ez sem tragédia, mivel nem kötelező! Mi azért megyünk...
    :-)
    Jeszy
  • Igen tisztelt Hölgyeim és Uraim!

    A naptárt nézegetve ismét csak az augusztus utolsó hete lett a legmegfelelőbb a gyékényesi turnénkhoz, így az idei találkozót is ekkor kellene tartani! Kérem az érdeklődőket, jelezzék szándékukat!

    Üdv mindenkinek:
    Jeszy
  • Szeva Faszik!

    Nyakunkon a nyár.Jó lenne már egy komolyabb peca.Csabikám remélem gyúrsz már a kövezkező pecára,nemsoká találkozunk.

    Üdv mindenkinek Zsolt
  • Hali Mindenkinek!

    Mi ez a nagy csend nem csak a víz fagyott be, hanem a fórumos csatorna is?
    Jó szánkozást mindenkinek!


    Csaba
  • Üdv minden sporttársnak!

    Mindenkinek B.U.É.K!

    Hétvégén sajnos nem tudtam elmenni a gyűlésre mert dolgoztam. Kaphatnék valami tömör összefoglalót, hogy miről volt szó, mik történtek? Előre is köszönöm!

    További jó és türelmes tavaszvárást!

    Üdvözlettel:

    EgyipTomi
  • Sziasztok!

    Folytatom a jégtörést... tőlünk is boldog új évet minden (gyékényesi fan) barátunknak!
    Ha így haladunk, nyárra feltörjük azt a jeget...
    :-)
    Jeszy
  • Jó napot és Sziasztok!

    Na,megtöröm a jeget!
    Minden Gyékényes fannak és fórumozónak kicsit megkésve B.Ú.É.K.!
    Üdv. Mindenkinek :Kismarpet és családja!!!!
  • Szevasztok!

    Továbbra is kellemes ünneplést!
    Mogyorósi Istvánnak, és persze mindegyiknek is, boldog névnapot kívánok!


    Te Csaba, émmátán nem vagyok a barátod?!
    "Boldog Új Évet kívánok minden fun barátomnak és a Jeszynek is!"
    Hámermé?
    :-)
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Angyalszárnyon pihe lebben, kis csengő szól, szellő röppen. Kívánok sok szeretetet, Boldog, békés, szép ünnepet!

    Marpet és családja!
  • Csao Mindenki!

    Én sem szeretnék kimaradni, Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket és egészségben, és fogásokban gazdag Boldog Új Évet kívánok minden fun barátomnak és a Jeszynek is!

    Csao!

    Csaba
  • Hola Urak!

    Csatlakozom én is Jeszy bához....
    Minden általam személyesen ismert sporinak, meg persze a virtuális gyékényesi ismerősöknek Kellemes Halételben Gazdag Karácsonyt Kívánok.

    Szusy
  • Kedves Fórumozók (és ritkán, vagy egyáltalán nem fórumozók)!

    Szóval minden gyékényesi fannak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

    Jeszy család
  • Tisztelt egyiptomi ! Én nem tudok a három egyesületről, de változás az várható egyéb téren,mivel tisztújító közgyűlést tartunk az év elején.
    A telepítés még nincs befejezve, majd utána lesz részletesen leírva.
    Levél az idén is érkezni fog,de majd később.

    Üdv:MI
  • Tisztelt Mindenki!

    Mi igaz abból, hogy jövőre 3 horgászegyesület lesz Gyékényesen? Mennyire befolyásolja azokat a sportbarátokat akik a nagy tavon vagy akár a közúti tavakon horgásznak? Csak az adott helyre mehetnek horgászni? Esetleg egy haverhoz leülnek a nagy tóra és büntetést kap, mert nem oda szól az engedélye? Vagy hogy lesz?
    Mert remélem ez csak egy rossz vicc. Igaz több ember is mondta a faluban, hogy lesz valami változtatás.
    Tavaly kaptunk levelet, hogy mennyi hal hova lett telepítve mennyi lesz a jövő évi engedély ára. Idén még nem csöngetett a postás! Várható?

    Előre is köszönöm az infókat!
    További szép napot és türelem, lassan itt a március-április és megint lehet "faggatni" a tavakat! :D

    Üdv!

    EgyipTomi
  • Jeszy, akkor nemsokára gyúrhatod a bojlit,mert mingyárt itt a tél.
    Nálunk szerintem holnapután már esni fog a hó-ho-hóóóó.

    Minden jót!
  • Sziasztok!
    Te Szusy, szerinted a mi halfogási morálunkra az évszakoknak van valami hatása? Szerintem csinálhatnánk télen is, befagyott tavon!

    Köszönöm srácok a cikk véleményezését...
    Jeszy
  • Csókolom és Sziasztok!

    Jeszy,Gratulálok a cikkedhez,hoztad a formád!
    Szusy, tényleg szép a Kápolna László 22kg-os pontya.

    Üdv.:Kismarpi
  • Nem a fenéket nem, csak nem tértünk magunkhoz.:)
    Amúgy a Tőled megszokott tudományos alapokon nyugvó, olvasmányos, és komoly hangvételű írás volt.
    " Neeekeeeem teccccik.:) "
    Láttátok a képtárban a csöpp októberi pontyokat? Durva....
    Legközelebb ősszel kéne az a találkozó....
    Szusy
  • Sziasztok!
    Hát úgy látom, nem vagytok elájulva az irományomtól... nem is baj, nem kábítószernek szántam!
    :-)
    Jeszy akibekukantott
  • Sziasztok!

    Ahogy ígértem:

    http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=2744

    Hasznos olvasgatást!

    Üdv:
    Jeszy
  • Sziasztok!

    örömmel látom, hogy zajlik az élet!
    akkor a link,nézzétek élvezkedjetek,töltsétek,de legfőképpen dícsérjétek!

    http://indafoto.hu/ZekBrigi/gyekenyes_2010


    Zék
    ui: itt egyébként nézegethettek máshol készített fotókat is!
  • Szevasztok!
    Jelzem, hogy a Haldorádó ( www.haldorado.hu ) címlapján október 19-én reggel 7 órakor ismét médiasztárok leszünk, figyeljétek!
    Közben Brigit "felhatalmazom", hogy az ott készült fotókat közkinccsé tegye!
    Üdv mindenkinek:
    Jeszy
  • Cső Mindenkinek!


    Szusy!

    Micsinátááááááá Ember!!!!!!:-))))))))))))))

    Fogad szívből jövő gratulációmat,kívánok Nektek hosszú boldog életet!

    Zsoltikám!

    Na!Látom megtanultál írni!.-)))))))Gyorstalpalón?:-)))))

    Többiek!

    Ha már nem lehettem azon szerencsés,hogy köztetek legyek mailomra
    dobjatok már lécci néhány "jobb" képet.-)
    Előre is köszi!

    Üdv Mindenkinek!

    Misó
  • Üdv mindenkinek!

    Teljesen jogos a b......tás,hogy eddig nem jelentkeztem.Már egyszer megírtam a mondanivalómat,de úgy ahogy volt elveszett.Akkor most szeretném pótolni ezt.Először is köszönet M.Pista-bának a lehetőségért,nagyon jól éreztük magunkat.Gyékényes megmutatta van még mit tanulni,de jutott azért az örömből is.Szeretném megköszönni Marpetnak a barátságot,remélem lesz még alkalmunk egy közös pecára.Nem mintha Csabával bármi bajom is volna,szerintem "jó szomszédok voltunk".Bízom benne,hogy nem ez volt az utolsó közös pecánk.Úgy gondolom halfogásilag is egyre fejlődünk, legközelebb reméljük még több hal lesz mindenkinek.Az együtt töltött idő pedig ha ilyen jól telik csak erősíti a barátságot
  • Csao Mindenki!

    Ég a pofám, hogy csak most jelentkezem, de mint ahogy egy kis izelítőt kaphatatok belőle Gyékényesen is, ahogy hazaértünk bekezdett a munka és ehhez még társult kutya fedeztetés, kutyakölyök nevelés, garázsépítés, stb. Szóval elég komplett a 24 órám. Ígérem, hogy a hétvégén összeszedem magam és megosztom a társasággal az általunk készített képeket is.

    Szusy! Tiszta szívből kívánok Nektek sok boldogságot és bonyodalom mentes kapcsolatot!

    Csaba
  • sziasztok!


    Szusynak óriási gratula,sok boldogságosságot nektek :)

    ahogyan Jeszy is mondta,a képek elérhetőek lesznek(már amit a cshajjé készített) az indafotón,abban a pillanatban ha a haldón megjelenik a beszámoló cikk.
    ezt így 2 szoktuk" és nem is szeretnénk változtatni rajta.
    a kérdés csak az,mikor fog megjelenni a szösszenet ?

    Zsolti!Csabi!
    jó lenne,ha egyben tudhatnánk a képeket,úgy lenne kerek a történet,erről a szép hétről!

    Üdv: zék
  • Sziasztok!
    Először is Szusyhoz szólok... gratulálok! Neked se legyen jobb, mint a többieknek! Képeket hiába vársz, nem lesz belőle semmi, szerintem! Leghamarabb Zék Brigitől fogod látni a képeit, mert ő, miután a haldón megjelenik majd az idei gyékényesi eseményekről írt cikkem, nyilvánosságra fogja hozni, ezt mi így szoktuk! Csaba és Csanádi Zsolti - bár megígérte - egy fia képet nem küldenek, így ne nagyon számíts onnan egyelőre képekre! Ráadásul Zsolti például még be se jelentkezett ide, hogy legalább minősítse azt a hetet, amit ott töltöttünk együtt... kicsit szomorú vagyok ezek miatt! Na, de ez ugye, az én egyéni szocproblémám!
    Mindenkinek jó egészséget kívánok!
    Az ifjú házasoknak pedig hosszú, boldog, együtt töltött életet!
    Üdv:
    Jeszy
  • Üdv Urak!

    Jelentem megnősültem és visszatértem a nászútról.Tudom ez nem "off topic",de azért gondoltam megosztom az itteni cimbikkel a híreket.Meg a nászúton végülis láttam halakat, még ha azok sós vízben is éltek.Ja és a teljes életem a feje tetejére állt,pedig próbáltatok felkészíteni az okos tanácsokkal a férfiak siralmas sorsára.:)
    És különben is irgum burgum!Tsabaaaaa-----Zééééékékkkk..........kérek szépen képeket!
    Na nem akármilyeneket ám,hanem olyan gyékényesestalálkozóswécécipelősevősivósasakat....

    Üdv:Szusy
  • még valami eszembe jutott:
    voltunk azóta szülői értekezleten az oviban,és jelezte az ovónő,hogy az idén tanulni fognak a dinoszauruszokról.
    Mindjárt kaptam is az alkalmon,szóltam,hogy gyermekünk tanult egy új Dínófajról,ne lepődjenek meg a kedves szülők ha mostantól létezik
    "beszaurusz" (by CsanádiZsolti) is .:)

    Üdv: Zék

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!