A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • Csao Jeszy!

    Most aug. 23, vagy péntek?
    Én a pénteket kultiválnám jobban!

    Csaba
  • Szia Csaba !
    Javaslatom augusztus 23. péntek !
    Jelentkezők:
    - Jeszy +1fő
    .......
    A kaját és a programot majd ezután...
    Üdv:
    Jeszy
  • Csao Jeszy és Mindenki!

    Én mint ahogy azt már jeleztem is, aug 17-24 között vagyok Gyékényesen, 2-3 vagy 4 fővel. A Móni a biztos pont meg én a többi képlékeny! Remélem minnél több ember fogja jelezni részvételi szándékát - természetesen akár új emberek is - perzse a régiekre feltétlenül számítunk. A verseny már értelemszerűen csak egy kissebb legénykedéssé degradálódott, de azért legalább ezt ne adjuk fel. Csatlakozva az előttem szólóhoz én is lesem az érdeklődőket!!!

    Csaba
  • Sziasztok !
    Sajnos a tavalyi fórum találkozós topic nem található, így ide írom, hogy mivel kevesebb, mint egy hónap van hátra, lassan bele kellene vágni a szervezésbe !!
    Várom a javaslatokat és temrészetesen a szándékokat !
    Üdv mindenkinek:
    Jeszy
  • Sziasztok !
    A fotóalbumhoz fűznék pár szót, a véleményemet . Csabának üzenem, hogy a gratulációmon túl javaslom egy autodidakta hallal fotózós tanfolyamot tarts, mert ezt a pontyot sokkal előnyösebben is bemutathattad volna. Az eszperente Herbertnek nagyon szép a hala, remélem C@R hal volt ! Viszont a teraszon lefotózott ( Kiss Ervin ) amurról nincsenek illúzióim, azt tuti "feldolgozták", már a fogásából is látszik, hogy nem tisztelik !!! Valamit kellene tenni ez ellen...
    Üdvözlet mindenkinek !
    Jeszy
  • Maradjunk a receptnél, az kielégíti az igényeimet ! A mindenedre szükséged lesz még, a mindenedet...
    :-))))
    Jeszy
  • Jeszy, mindenem a Tiéd! Vagy elég lesz csak a csali recept is?

    Csaba
  • Nem tudom miért, de úgy érzem, engem is kezd érdekelni egy két dolog...
    :-))
    Jeszy akiüdvmindenhova
  • Csao Angler és Jeszy!
    Mindkettötöknek igaza van. Saját magam kisérleteztem a csalit illetően, de Albertet is "kifaggatttam", de ez már az x. napon volt és mondhatom nem jártam messze az igazságtól, de konkrétan ebben a felállásban nem próbáltam volna meg, mert az egyik anyag hiányzott a készletemből, hangsúlyozom, HIÁNYZOTT, de ezt még ott helyben orvosoltam még ha félnapomba is került. A vélemény: hasznos és gratuláció hozzá!

    Üdv!

    Csaba
  • Akkor valamire ráérezhetett.:-) Bár ahogy halottam azért pedzegették az álltalam favorizált ízt is.:-)
  • Szia(sztok) !
    Csabát ismerve, csak saját kútfőből merítkezett...:-)))
    Jeszy
  • Üdv. Mindenkinek!

    Csaba gratula a fogáshoz! Albit kifagattad a "titkos" csaliról (ízről) vagy spontán bejött valami?:-)
  • Csao Jeszy! Köszönöm a gratulációt, jólesik. Azt gondolom, hogy most tényleg nagyon megdolgoztam azért, hogy legyenek kapásaim. A lebegtetésnek nagyon-nagy jelentősége van, és a megfelelő ízesítésnek. A "B" 10-es szektor 6 -os házában voltam, ahol Te szoktál héderezni attól még 1-200 méterre a strand felé van. Nagyon jó hely csak a strand és a nagy csónak és vizibicikli forgalom miatt veszít a használati értékéből. Nem csak maggal nyomtam, tudod, hogy nekem is szívügyem a bojlinger. Egyik boton mindig bojli volt - kevés az oldal felsorolni, hogy hányféle - ezen az etetésen szinte csak bojlival etettem de nem volt egyetlen kapásom bojlira, annak ellenére, hogy ebben a házban az előző tag franfurtis bojlival fogott 11 kg-os pontyot, sajnos nekem nem kéretzkedett rá, az biztos, hogy legnagyobb sikere a ....................... volt. Ezt majd személyesen vagy telefonon.

    Csao!

    Csaba
  • Szia Csaba és kösz a beszámolót !
    Nem tudom illik-e gratulálni, mégis megteszem, gratulálok ! Végül is merre voltál most ? Mivel nyomtad? Csak magoztál ? Amott olvastam a fiataloknak írt kommentedet... valóban nem jellemző, hogy akár még csak meg is köszönnék, hogy foglalkoztál(tunk) velük. Van itt a fórumban egy tag ( igaz nem volt itt sokszor ) akiről másik fórumon láttam, amint a kommentjében pocskondiázza a bojlisokat és a módszer egészét, úgy ahogy van. Itt meg tanácsokat kért és észt próbált osztani ugyanebből a módszerből és a nagyhalazásból... na, de mindegy is !
    Misót én is nagyon sajnálom, hogy nem tud jönni, de megértem a helyzetét, nagy projekt, jó fizetés, sajnos vagy hálistennek, nem szabad kihagyni, beláttam ! Majd felhívjuk és jól beköszönünk neki, plusz elküldjük a nagyhalas fotóinkat mélben ...
    Üdv mindenfelé:
    Jeszy
  • Csao Mindenki!

    No lejárt a gyékényesi első felvonás. Nagyon jól éreztem magam, bár jó lett volna ha lett volna valaki közületek akivel menetközben megoszthattam volna a tapasztalatokat. Beszámolóra mindig nyílt lehetőség hála Mogyorósi Úrnak - utólag is köszönök neki mindent -de aktív horgásszal nem komunikáltam közben csak egy rövid időt Marpettel akit ödvözlök és jelzem, hogy nagyon vártuk hétvégén!
    Röviden a történet annyi, hogy nem volt eseménytelen az egy hét, bár kapkodnom sem kellett. Összeségében napi egy korrekt kapás ami elkönyvelhető, ebből egy kifogott 4 kilós tükrös, ami elsőhallásra nem sok, de nem is rossz ha figyelembe veszem, hogy a fiatalokat is hagytam érvényesülni - a fiam és barátja - és nagyon derekasan helytálltak vízenfárasztás, szákolás, etetés behordás, stb. A kevés halkiemelésnek az okai a következőek voltak: Kagylós fenék fonottat vágott, 30-40 méterre a parttól akadó amiről nem tudtunk, gyenge bevágás - ez én voltam, majdnem leestem a stégről - valamint vízalatti bója. Tünhet úgy, hogy a körülményeket okolom pedig nem, mert a gondok egy része orvosolható lett volna nagyobb körültekintés esetén a másik része pedig benne van a horgászatban. Érdekességként említem, hogy Anglerel ellentétben én éjszakai kapásokról tudok beszámolni, minden kapásom este 9 és reggel 8 között volt, egyetlen tiszta kapás sem volt napközben. Viszont szerencsére kevés volt a maszatolos kapás, ha volt akkor az vitte ezerrel. Ponty, amur vegyesen jelentkezett, féltem, hogy a nagy vízen nem nagyon lesz amur de szerencsére tévedtem. A lenttöltött idő alatt voltak fogások szépen, nem nagyon sok de azért jöttek-mentek a hírek. Elképesztő jó volt a víz fürdeni is, sokat csobogtunk. Az vitt el sok időt /kb. 3 nap/ mire megtaláltam a bója helyét, mert ahol volt ott halat sosem fogtam volna. Miután megtaláltam a tuti helyet, jött is a hal az etetésre. Ha valakinek kérdése van, ha tudok válaszolok rá, ha nem akkkor meg hazudok valamit.
    Az új bejelentkezőket úgy látom nem nagyon érdekli a válasz a kérdéseikre, hiába törtem magam!
    Misó! Ne csináld, hogy nem jösz a talira, a munka úgyis megvár! Gyere már!
    Többiek pedig hajrá!!!!!!!

    Üdv!

    Csaba
  • Szasztok! Augusztus végére szeretnék szállást a tóra ha valaki tud segíteni kérlek jelezzetek!
    Jó lenne ha sikerülne a találkozóra is odaérnem!
    19-26-ig lenne aktuális a dolog
    előre is köszönöm a segítséget mindenkinek jó halfogást kivánok!
    Üdv Lallerka (jelenleg a Kis-Balatonon aprítja a dévéreket:))
  • Hátmit mondjak ? Egyáltalán nem örülök !!!Egyenesen sajnálom !!!
    :-(((
    Jeszy abosszús
  • Szevasztok!

    Sajnos nekem ezen a nyáron kimarad a Gyékényesi peca.Összeszaladt egy kazal meló.

    Misó
  • Nyugi Csaba, én a csalit nem találtam el valóban, de nem etettem új bottal és rod poddal...
    :-)))
    Az idén minden másképp lesz.... Egyébként a tali kajájára gondoltam, de tudom, hogy tudod !!
    :-)))
    Jeszy
  • Szevasztok!

    Legfeljebb csakk Mekk mester Csabikám:-)))
    Milyen kaja meg pia?:-))))

    Misó
  • Szia Jeszy!
    Mármint a halakét vagy a mienket? Mert a tavalyit a halaknak nem sikerült kitalálnod!!!:) A mien viszont fantasztikus volt!!!!!!!!
  • Sziasztok !
    Alakul a molekula ! Az idei találkozóra már a kaját is kitaláltam...
    :-))
    Jeszy akinemmondjaelegyenlőre
  • No, egész más így olvasgatni a fórumot, hogy mindenki hozzátesz egy kicsit, még olyan eltünt emberek is mint BOJLIS ZSINORKÖTŐ MESTER barátom is mint MISÓ!!!
    Csatlakozom Alberthez: VIVA GYÉKÉNYES!!!!!!!!!!!!!


    Csaba
  • Sziasztok!

    Én még nem tudom,hogy lesz-e részemről túra,vagyis hogy ha lesz mikor is,de fejben tartom az időpontotokat,valakihez csak sikerül csatlakoznom.A halak nagyon szépek,örülök hogy gyarapodnak a fotók a képtárban.
    Majd csak mi is hozzá tehetünk valamicskét.
    Misó!Erős szódát inni Te?Na nem máááárr!!!!
    Azéé szevasz,régen hallottam felőled már...remélem Gyékényesen lesz egy poénkodás mindenkivel.

    Üdv:Szusy
  • Csabikám!

    Ahogy ígértem neked augusztusban is szeretettel várlak benneteket.Az általad kért időpont rögzítve van,és természetesen nem tartozol semmiféle elnézés kéréssel.

    Javaslom,minden kedves ide látogatónak,hogy Jaroslav barátunk termetes pontyai lebegjenek a szemük előtt.

    A dolgozóknak jó munkát,a nyaralóknak kellemes pihenést kívánok,

    ViVA GYÉKÉNYES!

    Üdv: marpet!
  • Szevasztok Mindenki!

    Na:-)))))

    Gratula Anglernak a fogásokhoz!

    Családommal tervezem én is az augusztus végi turnét,remélem összejön,jó lenne már ismét horgászni eggyet a tavon,beszélgetni veletek,és közben meginni egy jó erős szódát:-)

    Marpet!

    Köszönöm szépen,hogy időt szakítasz a bogyókra!

    Misó
  • Sziasztok mindenknek !
    Úgy veszem észre pezsdül az élet itt is... Csabában kezd nőni az önbizalom, ez jó jel a jövőre nézve !!
    Szóval mindenkit várunk, vár a tó, szeretettel augusztus végén ( is ) !
    Addig gyorsan és sokat dolgozunk, hogy legyen mit kipihenni majd a nyár végén...
    Az üdvözletet köszönöm és én is üdvözlök mindenkit családdal együtt !
    Jeszy
  • Szia Albert!
    Csao Mindenki!

    Albert elnézésedet szeretném kérni, hogy nem szóltam vissza az időponttal kapcsolatban, de ha még aktuális akkor mennénk aug.17-24ig.
    Angler, neked pedig én is szeretnék gratulálni ez valóban nagyon szép teljesítmény!
    Nem tudom, hogy tudod-e, hogy nagyon közel élünk egymáshoz, én seregélyesi vagyok már 7 éve Fehérvárról költöztünk ki ide családi házba, szóval lehet, hogy majd kereslek a tuti tippért, hogy az idei háziversenyt is én nyerjem, csak büszkébb lehessek rá mint a tavalyira. Mert arról senki nem szivesen beszél /mármint az eredményről/! Lehetőség szerint most is szeretnék egy kis borsot törni a Jeszy orra alá.
    Jeszy, legrosszabb esetben két család lesz a fórumos találkozón+ remélhetőleg a kedves helybéli barátaink!

    Üdvözlök mindenkit jó nyarat és jó egészséget Mindenkinek!


    Üdv!

    Csaba
  • Sziasztok!

    Angler barátomnak tiszta szívből gratulálok én is,és mindent köszönök.Valóban szép eredménnyel gazdagodtatok,bárcsak én is el tudnék tölteni egyszerre ennyi időt Gyékényesen.De sajnos most kevés a szabadidőm,néhányan tudjátok miért!

    Szeretettel várunk vissza, amikor csak tudtok gyertek.

    Jeszi!Remélem ott tudok lenni most veletek a találkozón végig!Már szívesen eltöltenék egy szép napot veletek.

    Gumikacsa!Az ananászos bojli most kerül bevetésre,egyik botomon mindig az lesz.Sajnos 0-24-ig nem tudom tesztelni,de ha így is lesz eredmény,akkor tájékoztatlak benneteket.

    Jelenleg annyit tudok,hogy az amurok visszaálltak a kapókedvvel,viszont jelentem elég meleg a víz és hideg a sör.Úgyhogy aki teheti minél hamarabb látogasson el az ország egyik legszebb tavára,Európa legtisztább vizére.

    Minden barátomat és családjukat /Csaba,Jeszi,Gumikacsa,Szusi,Angler és a többiek/
    szeretettel üdvözlök.

    Csao mindenkinek!
  • Sziasztok!

    Köszi a gratulációkat!:-) Kívánom, hogy mindenki hasonló sikerekkel járjon a tavon!
    Sajna a találkozón nem tudok részt venni mert párom szabadságát csak aug31-től tudtuk megoldani... De azért örülök, hogy még idén vissza tudunk menni egy újabb hétre. Majd várom tőletek is a friss híreket a fogásokkal kapcsolatban!

    Üdv.
    angler
  • Szia Lallerka !
    Augusztus 23-ra tervezzük az idei fórumtalálkozót, ha van kedved és lehetőséged, gyere Te is !!
    Jeszy
  • Gratula a fogásokhoz!
    Augusztus végére sikerült szabadságot szereznem lehet hogy még egy pár napra meglátogatom a tavat ha sikerül szállást szereznem!
  • Szia Angler !
    Maximális gratulációnk Nektek, láttam a képeket, szép eredmény !!
    Ha tudsz jönni, szívesen látunk augusztus végén a tervezett találkozón !
    Reménykedve olvasom, hogy az idén végre nagyobb mozgást produkálnak a szebbek is...
    Na, majd nyár végén remélem, nekem is működik a dolog !!
    Üdv:
    Jeszy
  • Üdvözlet Mindenkinek!

    Idén ismét sikerült eltöltenünk egy fantasztikus hetet Gyékényesen. Most jártunk harmadszor a víznél, de az idei év volt az eddigi legjobb halfogás szempontjából. Bár már tavaly sem panaszkodhattam mert akkor sikerült fognom egy 15kg-os amúrt. Viszont az idei túra előtt álmodni sem mertem volna, hogy ennyi halat tudok majd "zsákmányolni". Szóval a "végeredmény": 13 db amúr, kettő és kilenc kilógramm között, illetve 2db ponty három kilogramm körül. Mindez az "A" szektorban. Ami érdekes lehet, hogy a hét első felében a hidegfront betörése előtt lényegesen több kapásom volt . A másik dolog pedig, hogy tavaly főleg éjjel fogtam, most ez nem volt jellemző, nappal éppen úgy jöttek a kapások. A megfogott mennyiség mellett 5db halat vesztettem, valószínűleg rosszul akadtak, illetve volt ami a bólyán veszett rajta.
    Szóval nem kérdés, hogy jövőre is visszatérünk, bár ezután a hét után eléggé elgondolkodtam, hogy megpróbálunk még a nyár végén esetleg újra lejutni pár napra.:-)

    Mogyorósi úr feltett pár képet a halakról a galériába. (Akit innen is üdvözlök!)
    Illetve üdvözlet Marpetnak is illetve egész családodnak! (remélem jövőre többet tudunk majd közösen pecázni...)

    Hiretelen ennyi lenne...
    Ha kérdés van szívesen válaszolok!

    Üdv.
    angler Székesfehérvárról.
  • Szia Csaba !
    Ez egy jó hír, mondhatnám, ed ölöm ed bódottá...
    :-))
    Jeszy
  • Csao Mindenki!

    Jeszy! Az időzítés nem rossz, ha nem is a legjobb mert úgy néz ki, hogy én pedig aug.17-24 között leszek Gyékényesen, Meg most jún. 29 - júl. 06. között. Így a 23-i találkozóba még maximálisan benne vagyok! Uccu!

    Csaba
  • Szevasztok !
    Mi augusztus 21-től 30-ig megyünk, a 23-24-i hétvégén, valamelyik napon, megtarthatnánk a 2. gyékényesi talit !
    Várom a véleményeket !
    Üdv:
    Jeszy
  • Jeszy papa!
    Marha szép Domi tényleg,a halőrháztól jobbra a fás rész nagyon bejön.Fasza ligetes árnyékos,oda tervezek lemmenni kocsistul,sátrastúl,enni-inni,lógatni,stb.Hát remélem belenyúltok valami böszme dögbe.Mert kinézek ott valami komoly halat is,még ragadozóból is.:)
    Majd várunk beszámolót tőled a másik oldalon,ahol van erre felület is kialakítva.
    A Gyékényesi túráról meg annyit,hogy nem mondtam még hogy nem,azt sem hogy de.:)Szívesen részt vennék valami hasonló baromkodásban mint tavaly is ami volt,meg hát a régi arcokat is jó lenne látni újra.Igaz a Jeszy búráját láttam azóta,most sem volt nagy élmény.:)De Misó pl nagyon kiesett a látószögemből,meg azok a kacat Hutchinzonok is....,így természetesen jó lenne találkozni mindenkivel.
    Egyszerűen nem tudom mi legyen,mert mennék is nagyon,de sok más vízre is el akarok jutni idén,van üdülési csekkem is amit költeni akarok,de melohely,családi ügyek és egyéb dolgok erősen befolyásolnak sajna ebben a szezonban nekem mindent.
    Csaba!Na a sörösdoboz zörgetést szinte el is felejtettem,jó hogy emlékeztettél rá,nagy show volt az tuti.A 4-es spiccemen nem volt még akkora teher,meg akkora fárasztás mint akkor reggel.:)Ja de a motorcsónakos csávó is jól osztotta a témát,hihetetlen hogy mit szól az a csettegő.
    Lényeg a lényeg,majd figyelgetem itt ki mikor megy és lehet 1-2 napra odacsapódok valakihez,valakikhez,de ez nagyon képlékeny.
    Addig is kellemes peccantást mindenkinek!
    Szusy
  • Sziasztok !
    Szusy bátyós ! Én pénteken hajnalban megyek Domira bojlizni, ugye szép a hely ?
    Csaba !A rendezvényt nem hagyjuk veszni, megcsináljuk, természetes, hogy Szusyék is ott lesznek, csak viccelt...
    :-))
    Jeszy
  • Csao!
    Hát sajnálnám Szusy ha nem jönnél mert senki nem tud úgy sörösdobozokat zörgetni mint Te és a Gábor! Meg hát ápolgathatnánk tovább a jó szomszédi viszonyt!
    Jeszy! Akkor azért mi augusztusban találkozunk, ugye? A általad javasolt program nekem nagyon szimpatikus volt, remélem ezt többen is így gondolják. Bízzunk abban, hogy az idén nagyobb kárt teszünk a gyékényesi halállományban.
    Uccu neki mindenki írjon egy pár sort, hogy mi a véleményezése az augusztusi találkával kapcsolatban!!!!

    Csaba
  • Sziasztok fiúk!
    Hát ja,jó ritkán írunk bármiről is.:(
    Én spec Domoszlón voltam tegnap,igaz nem pecáltam,hanem csak körülnéztem,és beterveztem egy túrát majd nyárra.Idén nem tudom lesz-e Gyékényes,nem csak rajtam múlik,de azért próbálkozunk szervezni valamit.
    Ja meg hát megint ez a korai nagy meleg,lehet hogy az összes tavunkban felforr a víz idén nyáron?
    Üdv:Szusy
  • Szia Csaba !
    Való igaz, hogy a kelleténél nagyobb a csend, érdekelne engem is, hogy az egykori "tömeg" merre jár...
    Üdv mindenkinek:
    Jeszy
  • Csao Mindenkinek!

    Mi ez a teljes érdektelenség? Ilyen tiszavirág életű volt a lelkesedés? Ne mondja senki azt, hogy azért nem ír mert annyi munkája van, mert azt nem hiszem el, nekem is baromi sok munkám van, de azért néha tiszteletemet teszem, arról nem is beszélve, ha minden összejön akkor hosszabb-rövidebb időre az idén 3x is meglátogatom a tavat horgászat és barátság ápolás okán! No erre varrjatok gombot!

    Csaba
  • Sziasztok !
    Elsősorban a baráti, csevegős, kajázós, iszogatós találkozóra gondoltam, másodsorban persze csinálhatunk egy pecás talit is ugyanakkor... Tavaly bojlikészítés volt a "műsor", az idén lehetne a szerelékek készítésének megvitatása majd gyakorlati alkalmazása,ergo egy közös peca..
    Jeszy
  • Csao Jeszy!

    Egészen biztos vagyok benne, hogy találkozni fogunk és a nagy párviadal sem marad el. Ha nem is lesz egy nagyszabású verseny, azért egy szolidabbat összehozhatnánk, amolyan háziversenyt! Ki mit szól hozzá?

    Mogyorósi Úr!

    Köszönöm válaszát, Ön mint a tó jó ismerője, mit tippel, hogy az A szektorban a nyár folyamán mikor lenne érdemes akár csak egy pár napos /3-4/látogatást tenni?
    Igérem, ha nem jön be nem fogom Önt okolni! Csak úgy a halmozgás alapján mikor várható, hogy a sekélyebb öbölben forgolodnak a halacskák, én az amurra lennék rákkattanva hiszen az hiányzik a repertoáromból, de azért jó képességű ponytok se kíméljenek!


    Köszönettel:

    Simon Csaba
  • Üdvözlök Mindenkit ! Csaba a víz tényleg hideg, de fogások azért voltak. Én személyesen is láttam szép pontyokat, de a képekkel kapcsolatos igéreteket sokan nem tartják be, igy csak reménytelenül várom a fotókat.
    Az igazat megvalva a kimondott nagy 20 kg feletti halak még nem jöttek, csak a tavaly
    telepített halak kaptak a horogra. Remélem a víz felmelegedésével a kapás kedv is fokozódni fog. A találkozót én is értékelném, jó ötletnek tartom.

    Üdv: Mogyorósi István
  • Sziasztok !
    Mi augusztus végén ismét érkezünk, érdemes lenne gondolkodni, hogy csináljunk-e ismét találkozót !
    Részemről oké...
    :-))
    Jeszy
  • Üdvözlöm Mogyorósi Úr!

    Nagyon-nagy a csend az oldalon és a galériában sem hemzsegnek a képek.
    A fogás kevés vagy nem szólnak a horgászok, hogy mit fogtak és így nem kerülnek fel a képek közé vagy nem nagyon megy még a hal a hideg víz miatt? Bármi újság van minden érdekelne. Én jövőhónapban és augusztusban is tervezek egy túrát a tóhoz csak az időpont nem biztos még a szállás és a szabadság miatt.

    Minden jót Önnek!

    Simon Csaba
  • Sziasztok, sziaCsaba !
    Sajnos rajtam kívülálló okok miatt a tavaszi turné elmarad... Pedig benne lettem volna, de nem jött össze, így marad a nyári ( augusztus végi) szokásos esemény. A versenyről még semmi fejlemény, érdeklődés hiányában...
    Üdv.
    Jeszy
  • Csao Mindenkinek!

    Jeszy, mikor tervezed a tavaszi túrát Gyékényesre? Nem mondok semmit biztosra, mert annyi a munka, hogy jujjjj! Viszont kedvem nagyon lenne hozzá, valamelyik Kedves vendéglátom /Albert vagy Kornél/ biztos tudna valamilyen időpontot javasolni Nekem?! Persze azért olyan időpont lenne jó, hogy az esély a halfogásra is meglegyen! Mit gondolsz? Persze ez a kérdés természetesen minden funnak szól!!!

    Üdv!

    Csaba

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!