A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • Viccelsz Csaba?:)
    Nagy Marpet örülhet,ha Kis Marpet elhozza magával a találkozóra.:)
    Igazából már rég tudni ki az úr náluk a háznál,meg ki adja a jobbnál jobb pecatrükköket a vízzel kapcsolatban.:)))
    Szusy
  • Szia Kismarpet!

    Azt én is remélem, a te szellemi és testi épséged reményében pedig azt remélem, hogy az utolsó bejegyzésedet Édesapád nem olvassa el! Vagy már Te vagy az erősebb??

    Csaba
  • Köszönöm Jeszy!

    Remélem a Misó nem ...ssza el.

    Üdv. Kismarpet
  • III. Gyékényesi Horgásztalálkozó, Gyékényes.

    Nagy örömmel értesítek minden gyékényesi kavicsbányató kedvelő és a tavon horgászni szerető horgásztársat, természetesen azok közül is az itteni fórumba regisztráltakat, hogy az idén ismét lehetőséget találtunk egy jó hangulatú, evős-ivós, jókat dumálós összejövetelre!
    Azt hiszem, aki már volt ilyenen annak nem kell mesélnem, miről is van szó, aki még csak most jön majd először, annak legyen meglepetés, de annyit előrebocsáthatok, azt hiszem, hogy az előzőeken még nyoma sem volt a rossz kedvnek!
    Szóval a részletek:

    A találkozó ideje: 2009. augusztus 28. péntek délután, ki mikor tud odaérni, de előreláthatóan a kaja kb. 2-től kezd főni, onnantól már lehet kóstolgatni, szörpözni.

    A találkozó helyszíne: Nos, ez egyelőre képlékeny, de terveink szerint a vad vízparton szeretnénk most tartani a változatosság kedvéért! Ez viszont azt az üzenetet hordozza magában, hogy mindenki hozzon magával evőeszközt, étkészletet, ülő alkalmatosságot és ugye, a wc sem lesz adott, sem folyóvíz, viszont lesz állóvíz vagy 300 hektárnyi !

    A találkozó témái:
    1. napirendi pont: Amennyiben lesznek ( és remélem is, hogy lesznek! ) új arcok, akkor bemutatkozás, ismerkedés. Beszámoló minden résztvevő egyévnyi horgász és hétköznapi életbeli eredményeiről, változásairól. Sztorizás, szerény nagyot mondás, ahogy az már horgász berkekben megszokott.

    2. napirendi pont: A jövő évi, Gyékényesen megrendezendő horgászverseny előzetes megbeszélése ( amit az idénre szerettünk volna, de néhány akadály miatt ez már nem fog összejönni ) a tervek, javaslatok meghallgatása és összesítése.

    3. napirendi pont: Kiadós és ( reméljük) finom kaja elfogyasztása, amit az idén Misó készít el! Én már ettem Misó füstölt csülökkel dúsított, sertés pörköltjéből többször, több helyszínen is, így megjósolhatom, hogy senki nem fog éhen maradni és egy nagyon jó ízű kajától fog jóllakni ! Előtte, közben és utána is italozással ütjük el az időt és hozzuk magunkat hangulatosabb állapotba ( Sebőce ugye majd valami szörptől fog mosolyogni, ahogy azt már megszokhattuk). Itt ragadom meg a lehetőséget és jelzem, hogy várhatóan a dátumból következik, hogy meleg lesz így mindenki erősen hűtött italokat hozzon, ki-ki amit iszik!

    4. napirendi pont: Ha lesz kedvünk, akkor a horgászati ismereteink szélesítése, ha nem akkor csak úgy sztorizgathatunk tovább !

    A találkozó ismét önköltséges, így mindenki a ráeső részt vállalja, amit a jelentkezők számának tudatában, időben jelezni fogunk, hogy a helyszínen kiegyenlíthesse ! Addig mi megelőlegezzük, de kérek mindenkit, hogy jól fontolja meg, hogy tud-e biztosan jönni, hogy ne kelljen kidobnunk a saját magunk fizette ételt! Szokás szerint a vezetőséget vendégül látjuk, ezt gondolom mindenki megérti!
    Természetesen mindenki hozhat magával kísérőket, családtagokat. Mindenkit szívesen látunk, mondjuk 100 fő felett már kicsit át kell szerveznünk majd a dolgokat ...
    Remélem, ismét sokan összejövünk és mindenki jól fogja érezni magát!


    Jelentkezési lista:

    1. Jeszenszki János ( Jeszy ) + Jeszyné Andi = 2 fő
    2. Kucsera Sebestyén (Sebőce) + Kucseráné Farkas Irénke = 2 fő
    3. Härter Mihály(gumikacsa)+Härter Szabolcs=2 fő
    4. Csanádi Zsolt(Didó)+Csanádi Ádám=2 fő
    5. Vieger Ferenc(angler)+Vieger Ferencné(angi)=2fő
    6. Simon Csaba (Csaba)+Simonné Móni (Móni)=2fő
    7. Mogyorósi István
    8. Horváth János
    9. Horváth Antal
    10.Bocskai Albert(marpet)+Bocskainé Maya+Kismarpet=2,5fő
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
  • Sziasztok!
    A kajafelelős nem én vagyok, de az információk szerint nagyon finom pörkölt lesz a kaja a konnektorrrú húsából. Misónak van egy specialitása, füstölt csülökből és nyers cocahusiból kellemes eredményt szokott elérni, ezt tanusíthatom, mivel már többször sikerült ennem olyanból!
    :-))
    Jeszy
  • Szia Csaba!

    Nagyon szívesen ,máskor is kérdezőzködhetsz nálam.

    Jeszy !

    Hát má kéne valamikor válaszolnod ,hogy mi LESZ a kaja a találkozón.
    A gumikacsának is kellene valamikor írnia. Nem Csaba?
  • Szia Kismarpet!

    Nagyon aranyos vagy, köszi a segítséget és az infórmációt is!!!

    Csaba
  • Csaba !

    Nagy amúrra gyanakszunk ,nagyon széles túrással, odajár az etetésre ahol úszózni szoktunk ,az amúr apa (becslése) szerint 10 kg-feletti.Úgyhogy erős szereléssel készülj hozzánk. Szerintem meg lehet fogni kukoricával és olyan pellettel ami gyümölcsös.
  • Csaba!

    Az Angler tel. száma:06 30 462 00 36

    üdv.:Kismarpet
  • Bocs Csaba!

    Én voltam Kismarpet .
    Hát napközbe szinte"forrt" a víz úgy túrt és éjszaka olyan fürdés volt ,hogy még te se tudtál volna aludni.Persze még hallottunk egy akkora hangot éjszaka ,mintha ember ugrott volna a vízbe . De éjszaka nem fogtunk semmit.

    Üdv.:Kismarpet
  • SOS!

    Valaki tudja Angler telefonszámát? Ha igen hívjon fel a 30/5453-369-en legyen szives?!

    Csaba
  • Csao Jeszy!

    Eggyezünk ki 5,5 kilóban!!!!! :)

    Angler!!! Ha olvasod ezt a bejegyzést hívj fel SOS!!!
    30/5453-369

    Csaba
  • Szia Albert!

    Ez az amuros dolog, hogy történt? Idönként bekopogtatott az ajtón aztán tovább állt? Nem akarsz beszélni róla?

    Csaba
  • Hát ez az Jeszy!

    Fog az ember egy kapitális halat aztán ott rohad egész álló nap az asztalon.
    Ja meg persze elviszik a nagy halakat a tóból a saját vízükbe aztán azzal dicsekedne,hogy az ő tavukban milyen kapitális halak vannak.
    De Jeszy nálunk tegnap az öbölbe bejött egy "dög"amúr aztán nem hagyott az éjjel aludni.
    Üdv.:Kismarpet
  • Sziasztok!
    Csak egy(két) gondolat ehhez a limitálós témához, bár azt hiszem, régebben már kifejtettem, de a "frissebb" tapasztalataimat is leírnám! Aki ismer, tudja, hogy megrögzött catch @ release horgász vagyok, a magam értékítélete szerint viszek/nem viszek el halat a horgászataimban. Jelenti ez azt is, hogy nem ölök meg közülük feleslegesen egyet sem, lévén, hogy a megszerzésükhöz, megfogásukhoz kapcsolódó élményt töbször szeretném átélni. Pedig, tudjátok, de ha nem, elmondom, hogy szeretem a halból készült ételek, a sült halat, a családom is szereti, meg is esszük. Jól esik a saját magunk által elejtett zsákmányból fogyasztani, ez az emeberiség még megmaradt kevés ősi ösztöneinek egyike! De a mértékeletesség, a jövő iránti érzékenység már nem maradt meg az emberek legtöbbjének génjeiben. Az őseink okosa(bba)n éltek, nem pusztítottak el semmit tarlóra, hogy jövőre, vagy később ne legyen terményük, állataik amit sajnos a ma embere, nyilván anyagi hasznuk reményében, már elfelejtett alkalmazni!
    A "fogd meg és engedd vissza" horgászatnak is megvannak a maga sajátságos örömei, még ha csak hobbi szinten is művelem. Akik ismertek, tudjátok, hogy nejemmel évről-évre, hónapról-hónapra redszeresen járunk horgász rendezvényekre, versenyekre, sőt szervezőként is többször helytálltunk már. Nos, ezeken látszik, hogy a horgászok egy része ( merem remélni, hogy nagyobb része) lassan feléri ésszel, hogy mi a jövő érdeke, miért kiállt a természet segítségért hozzánk, akik tudnak is tenni ezért!
    Visszatérve az alapgondolathoz, biztosan sokan éreztétek már, hogy kifejezetten érdekes lehet, amikor ugyanazt a halat többször is kifogod, kifogják mások, lefényképezik a saját és mások örömére, szerintem ez hatalmas plusz élményt képes adni! Sokszor nem értem, mi öröme van azoknak, akik kínozzák és felesleges mennyiségben begyűjtik a zsákmányukat, ami rosszabb gondolkodás nélkül viszik haza, adják el, adják a szomszédnak, a kutyának, macskának, dobják a szemetesbe!
    A bicska ki tud(na) nyílni a zsebemben, amikor talaj parasztok, húshorgász senkiháziak tépik a kapitális halat, az orrlyukain keresztül fűzve pányvázzák, dobálják, "panírozzák" a homokon, füvön és ráadásul a napokban találkoztam olyannal is, aki "szemeteknek, rohadékoknak" nevezi a halakat, közben 40-es fonottal és durung merev botokkal horgászik rájuk. Nap, mint nap! És viszi, csak viszi haza, majd panaszkodik, hogy a 18-as ponty is gusztustalanul rossz izű volt, meg a 24-es amurnak is nagy részét ki kellett dobni, mert "fujj, de szar volt, meg "abban a rohadék 12 és feles pontyban volt vagy 2 kiló ikra, ki kellett dobnom, mert nem szereti senki""!
    Én a magam részéről az 5 kilónál látom azt a limitet, amikor még ehető, a magam erkölcsi normái szerint elvihető a hal ( de csak, ha kell is, nem csak hencegés gyanánt, netán üzleti megfontolásból! ), az ez alatti példányok még pótolhatók és értékesek is a konyhai, kulináris értékeiknél fogva, az e felettiek már inkább csak a sportértékük miatt pótolhatatlanok. Nem beszélve arról, hogy egy kapitális(abb) példány túlélési ösztönei kifejlettebbek lehetnek, ha annyi viszontagság között meg tudott ekkorára nőni, így a továbbörökítésben is nagyobb eséllyel szaporítanak jobb túlélési képességekkel rendelkező egyedeket!
    Ahol évek óta limitálják az elvihető méretet és igyekeznek következesen ellenőrizni is, ott a tapaszatalataim alapján jelentősen javult egyrészt a morál, másrészt ( és ami a fontosabb) a halállomány öszetétele. Jó példa ere Domoszló, ahol a tógazda lekiismeretesen betartja és betartatja a kitűzött célját, ami kezd is rendesen beérni és kamatoztatni most már anyagilag is a befektetett szellemi és anyagi tőkéjét. Az emberek lassan hozzászoktak, hogy mekkorát lehet, mekkorát nem elvinni és inkább le se ülnek, ha nekik ez nem felel meg. Mehetnek már olyan sok műanyag tóra, ahol a betelepített, halgazdaságokban jó kövérre, zsírosra nevelt halakat vihetik nyakló nélkül, ha már ez a mániájuk!
    Nem szeretnék végezetül papolni, mert nem feladatom, de mindenkitől kérem, akinek vannak még bizonytalan gondolatai ezen a területen, hogy óvjuk a természet adta ajándékokat, a környezetet, mert magunknak, az utódainknak óvjuk, legyen még öröme benne sok embernek!
    Bocsássatok meg, ha túl hosszúra sikeredtem, de néha szükségét érzem, hogy kifejtsem ezeket a gondolataimat, hogy felnyíljon azok szeme, akik nem tudnak egyedül dönteni ...
    Kellemes hétvégét mindenkinek!
    Üdv:
    Jeszy
  • Csaba!

    Én csak akkor örülök ,ha valaki fog egy kapitális halat ,amikor visszaengedi,mert másnak is átadhatja azt az örömöt,hogy kifog egy nagy halat.

    Remélem érthetően fogalmaztam.

    üdv.:Kismarpet
  • Üdv mindenkinek!

    Nem tudom, hogy melyik témához kéne írnom, de először itt próbálkozom. A kérdésem az lenne, hogy valakinek van e eladó, de jó állapotban lévő horgászcsónakja. Lehet fa vagy fém szerkezetű. Ha esetleg van eladó akkor írj az eladocsonak@citromail.hu e-mail címre. Képeket is kérnék valamint egy irányárat. Előre is köszönöm a segítséget! Sziasztok
  • Még egy gondolat, konkrétan Györök Attilának is feltenném a kérdést, hogy ez a gyönyörű amúr a tó partján van-e fotózva? Ha nem akkor mi motíválta, hogy elvigye és ne inkább visszaengedje? Ha tévednék és a parton van és visszaengedte, akkor kérem, hogy ne haragudjon rám, elnézését kérem!

    Csaba
  • Sziasztok!

    Sajnos ez most csak elvi vita, gondolom az üzemeltetőnek is sok szempontot figyelembe kell vennie. Én speciál a 6 kg feletti pontyot és amúrt nem engedném elvinni, hiszen ezeknek a halaknak - mint ahogy azt már előttem is megjegyezték - étel szempontjából minimális az élvezeti értéke, valamint egy jóérzésű ember örül, hogy sikerült kifognia, fotó és usgyi vissza a vízbe had okozzon másnak is örömet a kifogása. Nem vagyok már mai gyerek de tényleg nem értem, hogy mi motiválja azokat az embereket akik ilyen méretű halakat elvisznek. Otthon kinek mutogatja még mielőtt feldolgozná és nem túl jó szájizzel elfogyasztaná???!!! A kép nem elég? Lehet, hogy naív vagyok de bennem addig van némi féltékenység ha valaki nagy halat fog, míg átfut az agyamon, hogy kár, hogy nem én fogtam, de aztán örülök az ö sikerének és töröm az agyam, hogy mivel tudnék trükközni, hogy én is léprecsaljak egy ilyen jószágot. Nem szivesen lennék annak az embernek a családtagja aki ilyen morállal van megáldva, sok jót az ilyentől az élet más területén sem lehet várni. Jó lenne ha ezeknek a száma valami váratlan fordulat révén a nullára redukálódna. Álom, álom édes álom!!

    Csaba
  • Minek vinné el? Gasztronómia szempontból nem éppen ideális, és nem is jó érzés ekkora halat megfosztani életétől...(szerintem) A 10kg-os határ ideális, csak az amúrt is lehetne jobban védeni.
  • Kedves Bodoandi

    És úgy nem lenne jó hogy a kapitális halakat pénzért lehetne elvinni?
    Vagy talán a 10 kg feletti amúr elvitelét valamivel később tiltják be .

    üdv.:Kismarpet
  • Sziasztok!

    Nyugodtan vonatkozhatna ez 10kg-os amúrokra is, de úgy vagyok vele, hogy aki akarja az úgy is vissza fogja engedni a kisebbeket is, mint a fórumosok többbsége, és én is. Sokkal inkább azokat kellene megfogni akik "halásszák" a vizet, mert ez sokkal nagyobb hatással van a halak populációjára, mint hogy valaki elvisz mondjuk 2db halat. De szerencsére egyre kevesebben vannak, és megfelelő intézkedéseket hoznak ennek érdekében.
  • Szia Kismarpet,

    A pontyos 10 kg-ot tudom:) de ez ugyanúgy vonatkozhatna a többi halra is...
    nem?

    üdv:
    Bodoandi
  • Kedves Bodoandi

    Csak a pontyokra vonatkozik a 10 kg feletti tilalom

    üdv.kismarpet
  • Sziasztok,
    Az amúrokra nem vonatkozik a 10 kg-os visszaengedési határ?
    De szerintem a ponytokra is lejjebb lehetne vinni ezt a határt, hogy minél több maradjon éltető elemébe.
    A képeknél van 1 13,5 kg-os amúr, ami láthatóan nem a vizparton van fényképezve sajnos:(

    Üdv Néktek:
    ( általában csak olvasó vagyok:) )
    Bodoandi
  • Szia Csaba

    A "TOI-TOI"Wc-re nem a mobilWC-re gondoltál
    mert az újságba láttam,hogy hirdetnek eladó mobilWC-t

    kismarpet akimegvicceliaJeszyt
  • Mivel Csaba?

    Jól hallottuk,vagyis láttuk, hogy kakaós vagy túrós sör?Netán kakaós vagy túrós pálinka a kibékülés tárgya?
    Inkább maradjunk a Jeszy-féle mézes pálinkánál.:)
    Vagy a málnás sörnél.:)
    Semmi hülyeség nem jut eszembe,majd viccelődnek és csipkelődnek a többiek....

    Szusy
  • Mogyorósi Úr!

    Akkor szent a béke! Most akkor elcsattant egy virtuális kézfogás, és nyáron pedig egy jó kakaós vagy túrós palacsintával megpecsételjük!

    Csaba
  • Csaba !
    Kellemetlen helyzetben vagyok,mert én is viccesen reagáltam az írásra,
    de nem gondoltam,hogy ilyen lelkizést okozok vele.

    Természetesen én nem haragszom, sőt továbbra is igénylem a vicces megszólalásokat, persze a jó ízlés határán belül.

    Üdvözlőm a családot, és visszaadom a levont pontot.

    Üdv: MI.
  • Csao Kismarpet!

    Meghajolok, igazad van!!

    Csaba
  • Szia Csaba

    Valóban úgy értettem ,hogy lesz a kaja ,de ,ha a kaja most van a Jeszynél akkor a találkozóra az megdöglik .
    Mér nem?
    Szóval értem a viccet

    üdv.:Kismarpet
  • Jeszy!

    A disznótorról csak annyit, hogy baromi sok lenne a tepertő, félek, hogy megülném a gyomrodat!!!

    Csaba
  • Szia Kismarpet!

    Remélem arra gondoltál, hogy mi "LESZ" a kaja. Mert ha abból eszünk ami most a kaja, akkor még egy-két TOI-TOI bódét le kell még vinni a partra. :)

    Csaba
  • Szia Jeszy

    Mivel már nagyon várom a találkozót szeretnék érdeklődni,hogy mi a kaja.

    üdv.: Kismarpet
  • Mogyorósi Úr!
    Kellemetlenül érzem magam az a bejegyzésem miatt amire olyan furcsán reagált.
    Teszek még egy kisérletet arra, hogy tisztázzam ezt a dolgot és ne legyen esetleges félreértés köztünk. Mint ahogy a többiekkel is szoktunk poénkodni, úgy Önt is beakartam vonni ebbe a heccelődésbe, higyje el, hogy bennem semmi rosszindulat vagy otrombaság nem volt. Mint ahogy már említettem is végtelenül tisztelem Önt és úgy gondolom, hogy minden találkozásunk alkalmával ennek megfelelően is viselkedtem. Utólag átgondolva talán azt rontottam el, hogy a korbeli különbrégre nem voltam tekintettel és ezért így utólag is elnézést kérek. A tartalomban higyje el semmi él nincs hiszen a nevezett "MESTERSÉGES INTELLIGENCIA" egy híres film címe és az MI rövidítésre ebből asszociáltam.
    A másik dolog ami esetleg félreérthető volt a "büdössel" kapcsolatban az pedig arra vonatkozott, hogy azt írtam a Misónak, hogy rohadjak meg ha nem tudtam a becsületes nevét és az úgy nevezett "rohadásomból" származott az, hogy de büdőset érzek. Nagyon sajnálnám ha ezt félreértené és az eddigi jó kapcsolatunk emiatt megromlana. Remélem sikerült tisztázni az esetleges félreértést és szent a béka!

    Szívélyes üdvözlettel;

    Simon Csaba
  • Ne malackodj Csaba, mert augusztus végén disznótort tartunk!
    :-))))))
    Jeszy
  • Mogyorósi Úr!

    Tényleg nagyon sajnálnám ha félreérthető volt a poénom, én nem gondoltam bántónak csak hirtelen eszembe jutott a monogramról, hogy még minek a rövidítése és ezzel próbáltam egyet viccelni. A Misó meg nagyon jól tudja, hogy ismerem a nevét, hiszen én állítottam ki a születési anyakönyvi kivonatát, mint ahogyan a halottit is én fogom cca.: 60 év múlva.
    Jeszy! Téged miért lenn jó megbántani? Azért mert az olyan mérges kismalacos lenne, az is azokkal szemétkedik akik a legjobbak hozzá! Ennyi!

    Csaba
  • Szevasztok !
    Időrendben a válaszaim és észrevételeim:
    Szusynak: Nem kell ezen filozofálni, jössz a sátraddal és kész! Ott a helyed ..
    Csabának: engem ugyan miért akarsz ...szogatni? Hát bántottalak én téged?
    MI-nek: Csaba nem akart megsérteni senkit , ezt biztosra tudom, alapon ilyen agyalágyula!
    Marpetnek: Örülök, hogy (majdnem) 3-an tudtok jönni ... számítottam rátok(is)!
    :-)))))))))
    Jeszy akivárjamárazaugusztusvégét
  • III. Gyékényesi horgásztalálkozó:


    1. Jeszenszki János ( Jeszy ) + Jeszyné Andi = 2 fő
    2. Kucsera Sebestyén (Sebőce) + Kucseráné Farkas Irénke = 2 fő
    3. Härter Mihály(gumikacsa)+Härter Szabolcs=2 fő
    4. Csanádi Zsolt(Didó)+Csanádi Ádám=2 fő
    5. Vieger Ferenc(angler)+Vieger Ferencné(angi)=2fő
    6. Simon Csaba (Csaba)+Simonné Móni (Móni)=2fő
    7. Mogyorósi István
    8. Horváth János
    9. Horváth Antal
    10.Bocskai Albert(marpet)+Bocskainé Maya+Kismarpet=2,5fő
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
  • Tisztelt Urak!

    Most egy kicsit úgy vagyok mint Szikora Robi, Júliával volt " hát veled már viccelni sem lehet?". Tényleg nagyon szeretném ha senki nem értené félre a poént, igazán távol áll tőlem, hogy bárkit is megbántsak - bár a Jeszyt jó volna - szóval tényleg kérek mindenkit, hogy értse olyan jószándékkal a vicceimet mint ahogyan azt én megjegyzem. Még a Misó hagyján de Önt Mogyorósi Úr tudja, hogy sosem bántanám meg, hiszen mindig olyan rendes volt hozzám. No abba hagyom mert mindjárt elsírom magam, magamtól!

    Csaba
  • Csaba bá!

    Itten valaki ki lesz állítva a sorból.Még a végén kitiltanak örökre nem csak hogy a tóról,de még megyéből is a csúnya beszédedért.:)
    Szerényen tapogatóznék,hogy akkor most hogyan is lesz ez a találkozó?Mert időm nem lesz lemenni egy egész hétre,vagy hosszabb időtartamra,de lehetséges hogy 2-3 napra beneveznék valakihez majd,olyan félig meddig csövezős formában,sátorral,vagy ki tudja...
    A találkozóra nagyon be vagyok sózva,jó lenne az arcokkal újra találkozni,de még fontolgatom a dolgot.
    Szusy
  • Csaba ! Én értem a viccet, de ettől függetlenül a sárga lapot felmutattam, és egy pontot levonok. Már csak egy maradt, így kár lenne azt is elviccelni !!!

    /// a szag nem éntőlem jön !!! ///

    Üdv: MI.
  • Szerencsére nem én mondtam ...
    :-))))))))))
    Jeszy
  • Misó!

    Itt rohadjak meg ha nem tudtam a becsületes nevedet, de azért ezt "becsületes" névnek nevezni, azért az egy kis költői túlzás.
    Mogyorósi Úr! A monogramja : "MI" a MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁRA utal szerényen?
    Fuúúúú, olyan furcsa szagot érzek, lehet, hogy rohadok?!

    Csaba
  • III. Gyékényesi horgásztalálkozó:


    1. Jeszenszki János ( Jeszy ) + Jeszyné Andi = 2 fő
    2. Kucsera Sebestyén (Sebőce) + Kucseráné Farkas Irénke = 2 fő
    3. Härter Mihály(gumikacsa)+Härter Szabolcs=2 fő
    4. Csanádi Zsolt(Didó)+Csanádi Ádám=2 fő
    5. Vieger Ferenc(angler)+Vieger Ferencné(angi)=2fő
    6. Simon Csaba (Csaba)+Simonné Móni (Móni)=2fő
    7. Mogyorósi István
    8. Horváth János
    9. Horváth Antal
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
  • Tisztelt Fórumozók ! rendkívül örülök ennek a pezsgésnek és a heccelésnek. Végre
    életre kelt a fórumunk.
    Várom már a találkozást, remélem semmi sem ronthatja el a nevezetes napunkat, és a halak is hozzájárulnak az örömünkhöz.
    Csak így tovább, én is majd elkövetek mindent a sikeres nap érdekében !!

    Üdv Mindenkinek MI
  • Szevasztok!


    Ezt a szégyent:-)))Csabikám,hát nem tudod a fórumtársad becsületes nevét?:-)))


    Misó
  • Szia Jeszy

    Még nem tudjuk,hogy alakul ,de lehet hogy apának dolgozni kell.

    üdv.:Kisparpet
  • Sziasztok!

    Én is én is értettem..:)
    Csak vártam hátha ideér az a Gumikacsa bá,és jól "beír" neked Csaba!
    De úgy látom nem tud olvasni,nem jár erre,vagy ilyesmi.......

    Szusy
  • Én értettem, csak nem akartam Misó helyett is röhögni! Nem illik
    :-))))))
    Jeszy

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!