A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • De, remélem , nem egy kötélen...
    :-))))
    Jeszy amorbidvicces
  • Szevasztok!



    Sosem adom fel!!!!Függővagyok:-))

    Misó
  • Önbizalom nélkül a horgászat sem működik, mint sok más dolog az életben. Javaslom , ne a múltnak, hanem a jövőnek éljünk. Bízzunk magunkban és a horgászszerencsénkben. Egyszer már végre össze kell jönnie nekünk is. Én töretlenül bízok...
    Jeszy
  • Csááá Csaba!

    Szájkarate?
    Ezt még nem hallottam de jól hangzik.:)Az bizti hogy önbizalom az van mindenkinél,de hát ahogy idén is,majd megtörik a lelkes kis csapat néhány átitalozott és halmentes éjszaka után.:)
    Idén azt gondoltam csak mi balf..kodunk,de aztán hogy Misóék sem arattak,megnyugodtam.Na nem káröröm szinten,de azért külső szemlélőként érdemes volt figyelni a szépen lassan lankadó és elfáradó specialistákat.

    Üdv:Szusy
  • Csá Fiúk!

    Na látom megy a szájkarate, kiváncsi vagyok, hogy egyes emberek biztosan ott lesznek-e akik most fűt-fát. Én csak csendben készülök a győzelemre, tudjátok én egy visszahúzodó ember vagyok keveset szólok. A nagy versenyt valószínüleg én is alulról ugrom meg, de a saját agyunk szüleménye az MINT MÁR AHOGYAN MONDTAM IS az én indulásomat is kivívta. Sebőce nem tudom, hogy számolta a csapatokat, nem tudtam követni de biztosan találok olyat aki pásztázná velem a vízet és akkor lealázunk mindenkit. Szóval Urak ne szájjal hanem tettekkel és konkrétumokkal az ügyért.


    Csaba akicsakhallgat
  • Szia Szusy !
    Engem ne félts ! Nem győzni akarok, csak szeretnék... :-)))
    Ha nem fogok semmit , akkor majd a csapattársam megnyeri nekem... Ha Ő sem, akkor így jártunk !
    :-)))
    Jeszy akinélarészvételafontosnemavégeredmény
  • Ahoi!

    Na szóval,azt még nem tudom indulok-e,ez nagyon messze van,sok mindentől függ,majd meglátjuk még.A nagy verseny tuti nem,azért oda gyerek vagyok.:)
    Max mint néző,lelkes szurkoló,vagy ilyesmi.:)
    De az tuti,hogy ha más nevező is lesz,akkor Jeszy őssze kell kapnotok magatokat,mert 0,000-al nehéz versenyt nyerni.
    Még ha nem is minden hal számít bele,akkor is.
    Na mindegy,azért jó,hogy még vége sincs az évnek és lelkesen mindenki a jövőt tervezi már.Jó helyeket,nyaralást,versenyt,mindent.:)
    Az tuti,hogy jövőre minimum ennyi helyre szeretnék eljutni mint idén,vagy netán még többre is,de összeségében jó év volt már eddig is,igaz még van pár alkalmam itt ott egy kis zsugára.

    Üdv:Szusy
  • Látom, ugrálnak ki a "nyulak" a bokorból..:-))))
    Én benne vagyok minden "törvényesben", csak adót ne kelljen fizetnem utána !:-)))
    Jeszy a betliduo egy monója
  • Hahó Urak!

    Azt azért nem gondoljátok komolyan, hogy én nem veszek részt a versenyünkön?! Gondolom Szusy is ott lesz, így már három páros biztos induló...
    Így csak azt kell eldönteni, hogy Szusyék vagy mi nyerünk, mert a harmadik helyre eddig a Betli duó pályázik... :-))

    Üdv:
    Sebestyén
  • Szevasztok!

    Szusy gratula a fogásokhoz!
    A leitatással kapcsolatban:könnyű a békát a tónak ugrasztani:-)

    Jeszy!
    Persze,hogy egy csapatban Betli duo néven,de legalább nyernénk:-)))

    Egymás ellen nem jó,bár mindegy mert akkor fej-fej mellet nulláznánk:-)

    Misó
  • Csáá fijúk!

    Na én reagálok,csak hát 4 nap internetmentes időszakom volt.
    Mondjuk én eddig is furcsának tartottam,hogy egy ilyen minőségi vizen,hogy nem volt eddig nagy igazi versenykiírás.Akár valami pontyfogó vb,vagy bármi más forduló,egyéni verseny,akármi.
    De ezekszerint akkor most belendül az élet arrafele és remélhetőleg sorozat lesz belőle..
    Az bizti,hogy ha Jeszy és Misó egy csapatban indulnak,akkor az ellenfeleknek esélye sem lesz,mivel ők körbejárnak,mindenkit leitatnak,aztán bezsákolják a mohoshátúakat.:)
    Amúgy hétvégén pecáltam a Balatonon,eredmény 2 ponty,illetve némi keszegféleség...
    Üdv:Szusy
  • Nem feldkezünk meg, látod !? Senki sem reagál rá...
    :-)))))
    De mi ne adjuk fel, legfeljebb ketten egymás ellen fogunk versenyezni, vagy egy csapatban senkivel sem...
    :-)))))))
    Jeszy
  • Üdvözlet!

    Remélem a verseny nyilt nevezéses lessz,akkor talán ott lehetek a mezőnyben:-))
    A kiírást,és a részleteket én is kiváncsian várom.
    Mindenesetre ne feletkezzünk el a saját kis versenyünkről sem:-)

    Misó
  • Szevasz István !
    Véleményem szerint mindenféleképpen jó reklám ez a tónak, Nektek ! Nem beszélve tényleg arról, hogy sok rejtett kincset lehet majd látni ! Hajrá és érdekelne a kiírás is, amennyiben nem zárt vereny lesz...
    Jeszy akíváncsi
  • Bojlisok ! Üdvözlök mindenkit. Egy új hír amit nem tudok magamban tartani ! Ma megkerestek,hogy jövőre Gyékényesen akarnak tartani egy nagyszabásu bojlis, pontyfogó versenyt. Erre az időre / egy hét/ kibérelnék a vízet, csak a versenyzők horgászhatnának ebben az időben. De ez minket nem zavarna,mert a nagyvízről van szó és nem a közutiról.
    Dőntés még nincs, majd a taggyűlésen a tagság megszavazza,hogy lemond-e egy hétre a vízről. Megjegyzem én támogatom a versenyt és szeretnék egy igazi nagy bojlisversenyt Gyékényesen. Akkor derülne ki,hogy mennyi és mekkora halak vannak a vízbe. Kérek erről is véleményt és javaslatokat.Hogy kik rendeznék a versenyt az még nem publikus,de aki ismeri a helyzetet az ugyis rájön idő előtt.

    Üdvözlők mindenkit: MI
  • Szevasztok!


    Az eddigiekkel kapcsolatban annyit szeretnék elmondani,hogy szirintem az etetőanyagot teljes mértégben mellőzni kellene.Magvak,pellet,és bojli használata legyen engedélyezve etetésre,és csalizásra egyaránt.
    Értékelhető halak terén szerintem is a ponyt és amúr legyen mérlegelhető.
    A versenykiírással nem lehet augusztusig várni ,az már szerintem késő.
    Harmadig csapattag,miért is ne,aki szükségességét érzi az beszervezi.
    A gyakorlat az az,hogy a harmadik csapattag az segítő szerepet tölt be,segíthet a behordásban,szákolásban,de halat nem fáraszthat,nem vághat be,egyszóval horgászbothoz nem nyúlhat a versenyen.

    Misó
  • Szia Sebőce, Üdvözlet mindenkinek !
    Az október több szempontból előnyös, egyrészt a halak ilyenkor szedik össze a télire szükséges tartalékaikat, másrészt még a verseny kényelmesebb lebonyolítása érdekében, mivel ilyenkor az időjárás sem annyira zord .
    Az etetőanyagot , személy szerint, erősen korlátoznám, sőt egyáltalán nem engedném, ismerve annak más jellegű hatását a halakra, ha már bojlis verseny, akkor minél kevesebb és csak az alapozó etetésnél legyen alaklmazható. Egyébként bármilyen bojlis versenyt nézed, ott sem preferálják a liftező, vagy egyéb etetőanyagokat sem. De, mint lejjebb említettem, ha már javarészt magunknak csináljuk az eseményt, hát legyünk magunkhoz engedékenyebek ! Mindenesetre csalizni kizárólag a bojli, pellet, magok vagy azok kombinációját javaslom a hagyományos fixre szerelt ólommal nehezített szerelékekkel.
    A bojli , pellet, mag mennyiségét is azért javaslom korlátozni, hogy véletlenül se legyen esetleg olyan felhang, hogy valamelyik jelentkező többet megengedhet magának, így egyenlőtlenné válik, ha az odahord több mázsát, míg a szerényebb lehetőségekkel ellátott induló csak pár kilót tud összeszedni...
    A találkozót természetesen jövőre is megejthetjük, akárcsak az idén, ennek semmi akadálya részemről, de véleményem szerint akkor már késő lesz a szabályok véglegesítésére. Gondolj csak arra, ha tegyük fel ( és reméljük ), hogy jelenleg még ismeretlenek, akik, nem regisztráltak, jelentkeznének, és mi nyár végére kreálunk kiírást, nem biztos, hogy az utolsó pillanatokban megfelelő lesz az nekik is!
    Ez a fórum megfelelő arra, hogy a rendelkezésünkre álló pár hónap alatt eldöntsük, mit, hol, mikor, mivel, kivel, mennyiért, stb.
    Jut eszembe, szerintem csak a ponty és az amur legyen értékelhető, ezzel kizárva, a dévérek, vörösszárnyúak, esetleg busa, vagy akár valamilyen rablóhal esélyét...
    A 3 fő, véleményem szerint , úgy lenne megfelelő, ha 2 fő versenyző és egy fő tartalék, kisegítő csapattag lehetne,kinek kinek lehetősége szerint, úgy, hogy a kisegítő csapattag nélkülözhető, ha nincs rá esélye a csapatnak... Hogy érthető legyen, másodmagammal kényelmesebben lecuccolok egy autóval is, míg a harmadik tagnak is legalább annyi cucca lenne, mint bármelyikünknek, így valószínűleg 2 autóval kellen mennünk, ami már előnytelenebbé teheti többünknek a lejutást. Most nem elsősorban magamról beszélek, de feltételezem, többeknek nehézségeket okozna, hogy több autóval kell jönnie...
    Egyelőre ennyi, folytatódjon a vita !
    Üdv:
    Jeszy
  • Szevasztok Urak!

    Én is csatlakoznék a versenyszervezéshez, ha lehet...
    Ha nem akkor is... :-)

    Az időpont október eleje jónak tűnik, bár az összes (nagy)bojlis verseny (Maconka, Palotás) szeptemberben van, lehet ez nem véletlen...?
    Az etető anyagot én nem korlátoznám, sem a szemeset, sem a bojlit ,pelletet. Ahányan vagyunk, mind másban hiszünk, így senki stratégiája nem vész kútba, a szabályok miatt.
    A csalizás csak bojlival legyen, hiszen ez egy bojlis verseny lenne, vagy nem...?:-)
    A radar, csónak és behúzás engedélyezve legyen.
    A csapatok létszáma három fő legyen, mert ha ketten mennek be csónakkal fárasztani, akkor ki figyel a parton maradt felszerelésekre.(kapás esetére)
    A mérlegelni kívánt halak faját nem tudom eldönteni, hogy csak ponty, vagy minden halfaj amit bojlival fogunk, vagy csak békés halak?

    Ez mind mind egyeztetés tárgya, de legalább elindult a bogár a fejekben...zzzz:-)))

    Szerintem a végső szabály megalkotáshoz, elengedhetetlen lesz egy találkozó....

    Halban gazdag napokat

    Sebőce
  • Sziasztok !


    Szerintem, az etetőanyagot csak az alapozásra kellene engedélyezni és korlátozni pár liter/fő mennyiségben, mondjuk fejenként ( 2 botonként ) 5 liter bekevert etetőanyag elég kell, hogy legyen ! Természetesen,mivel bojlis a verseny, az élőanyag eleve kizárva úgy etetésre, mint csalinak ! A verseny időtartamára naponta, fejenként lehetne maximálni 2-3 kilóban a magokat, pelleteket és a bojlikat, természetesen egyenként ( magok 2-3 kiló, peletek 2-3 kiló, bojlik 2-3 kiló ) ! Személyszerint, én alapesetben, botonként , naponta felét sem használnám, még ha jönne is a hal... De adassék meg a lehetőség !
    Szerintem, ha már magunknak ( is ) szervezünk versenyt és lehetőséget adunk, hogy csónakkal húzzunk, bójázzunk, akkor a radart eltiltani butaság lenne. Mindenki igyekezzen legalább erre az alkalomra szerezni. Saját esélyeit növeli !!!
    Az időponttal lesz itt a legnagyobb vita , figyeljétek meg !! Ezért előnyös, hogy közel egy évünk van rá... Én tudom, már tapasztalatból beszélek, hogy eleinte mindenki rá fog érni, aztán ahogy közeledik az időpont, egyre többen fognak rájönni, hogy meggondolatlanul jelentkeztek, mert nem tudnak jönni. Nem beszélve a vis major helyzetekről, amikor előre be nem kalkulált események akadályoznak néhány jelentkezőt...
    Szerintem október környékén kellene keresni egy hosszú hétvégét, amikor a legtöbbünknek jó. Aztán a nyilvánosság elé tárni, támogatókat , szponzorokat keresni, a kiírást megcsinálni stb-stb.
    Szerintem hajrá, vitassuk meg !!
    Jeszy
  • Szevasztok!

    Szia Csaba!

    A kérdéseid zömére Mogyorósi Úr tud választ adni.A szabályokat pedig természetesen megbeszéljuk.Amit viszont nehéz behatárolni az a bojli,pellet,és a szemes anyag mennyisége.Gyékényes nagyon nehéz víz,és ha már betudtad csalni az etétésedre a halat azt nyilván ott is szeretnéd tartani valamilyen szinten,ami csak akkor lehetséges,ha az ott talál magának "fogára" valót.Ahoz pedig etető anyagra van szükség,persze itt nem több tiz kilóról van szó.A magvak árai annyira nem húzósak szerintem az ne essen korlátozás alá,viszont a bojli,és pellet mennyiségét lehet korlátozni,bár nem hiszem hogy szükség lenne rá.Jó példa volt erre a nyári peca,ahol az ött nap alatt nem használtam el 3 kiló bojlinál többet,pelletből talán ugyan ennyit.
    Persze verseny kürülmények között ez a mennyiség a töbszörösére is nőhet,ha van mellete értékelhető eredmény.Szerintetek mi lenne az ésszerű bojli,és pellet mennyiség csapatonként?
    A radarrar kapcsolatban eggyet értek,legyenek egyenlőek az esélyek:-)
    Az is igaz,hogy a verseny felügyeletét,és a mérlegelést is meg kell oldani.Keressünk erre is megoldást!
    Az időpontról is kellene beszélni,nem amiatt,mert nincs elég idő,de nem egyszerű tető alá hozni egy versenyt,főleg ha abba vinni akarunk egy kis szinvonalat.Jeszy Te ezt már tudod.
    Várom a javaslatokat.

    Szevasztok!

    Misó
  • A képtárban már megint egy "köteles" horgász... Karvastagságú kötél kell ám ahhoz a 11 kg-os amurhoz, nehogy megszökjön !! A tarkóját már bevágta...
    A harcsa meg már a fészer gerendájáról lóg, "várja" a kést...
    Fujj !!!
    Jeszy akinekborsódzikaháta
  • Mondd ki nyugodtan ! Hoztam a formámat betlizés terén... Már nem érdekel belenyugodtam, hogy bár nagyon ügyesen pecázok, halat nem tudok fogni...
    :-)))
    Jeszy
  • Jeszy!

    Akkor majdnem Te voltál akasztón?

    Csaba
  • Szia Csaba !
    Az akasztói turné nem lógott ki a sorból, így a szokásomhoz hűen nem azt fogtam, amiért mentem... Berakétáztam valamennyi pelletet, bojlit, magokat és fogtam egy dévért... A barátom, mellettem fogott ( ugyanarról az etetésről ) egy 9,60-ast és egy 8,60-ast... Már meg se lepődtem !
    :-)))
    Jeszy
  • Csao Mindenki!

    Nagyon örülök neki, hogy történik v.mi az oldalon és pláne, hogy ilyen jó dolog. Az elhangzotakkal eddig tudok azonosulni, és v.milyen mazochistát szerzek magam mellé párnak. Misó amit mondott szerintem teljesen jó, hogy a nevezési díjból lehetne fedezni az ebédet és a jutalmakat. első alkalomra ha cca.: 10-15 páros összejönne az már szerintem meglenne a critical mass. A nevezési díj gondolom csapatonként kb. 10-20.000,- Ft körül jönne ki, ami szerintem egy négy napos versenyre teljesen reális összeg. Mindenképpen javaslom, hogy egy un. független vezetőséget vagy bizottságot létre kéne hozni akik a verseny ideje alatt a korrekt magatartásért felelőssek lennének. Nem ismerem a közúti II viszonyokat ezért az információkért hálás lennék. Mennyire nomádok a körülmények? Értem ezalatt, hogy víz, étel, WC, milyen távolságokban érhető el, valamint kell - e számítani éjszaka vadisznó és egyéb kártékony rágcsáló látogatására, nem azért mert félek tölük hanem a felhalmozott élelmiszerek és stb. biztonsága érdekében. A technikai részre javaslatot tenni vannak itt nálam illetkésebbek is, de egy két gondolatom lenne nekem is. Mindenképpen törekedni kellene a fair versenyre ezért pl. a halradar használatát akkor javasolnám ha ez minden csapatnak rendelkezésére áll, a felhasználható etetőanyag mennyiségét is maximálni lehetne v.milyen mindenki számára elfogadható tételben, hogy ne csak a pénz legyen az egyik fő tényező, és esetleg ez ne tartson távol olyan embereket akik a a verseny szinvonalát lehet, hogy emelnék csak nincs adott esetben sok tízezer forintja etetni. Továbbá én bevezetném azt a szabályt, hogy viharos időben csak a Jeszy mehessen be csónakkal fárasztani és meríteni, mert különben mi lesz az izgalmakkal?

    Jeszy!

    Nem számoltál be, mi volt Akasztón?


    Csaba
  • Szevasz Szusy !
    Csak nyugodtan avatkozz bele, és mindenki más is, mert most megvan a lehetőségünk, hogy egy versenyt szervezzünk magunknak (is) a saját szánk ízére, természetesen a kellő "komolysággal" !
    :-))
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Na én hozzászólok,reagálok.
    Nem voltam még soha bojlisversenyen,szal sem tapasztalatom,sem tudásom nincs ehhez,hogy beleszóljak.Ettől függetlenül olvasgatok én is,aztán ha vmi jónak tűnő ötlet beugrik,azt megosztom veletek.De ennek a témának asszem a már felszólaló két kolléga a nagyágyúja.:)

    Üdv:Szusy
  • Esetleg megoldható a botonként 3 horog és a fejenként 4 bot ??? Mert akkor lesz esélyem is !!
    Komolyra fordítva a szót, jó az elképzelés és az alapok is, ezt lehetne, kerekíteni, formálni, tökéletesíteni !
    Várjuk meg a reakciókat!!
    Jeszy
  • Üdv Mindenkinek!


    Örömmel fogadtam M.I.-Úr támogatását,én a magam nevében nagyon szivesen venném a segítségét a verseny szervezésében.
    Akkor legyünk Mi az elsőkk akik bojlis versenyen vesznek részt Gyékényesen,még akár hagyományt is teremthet.:-))
    Kezdjünk el javaslatokat tenni az M.I. Úr által feltett kérdésekre.
    Természetesen az Ön javaslatait is várjuk.

    Amit én javasolnék:

    2 fő/csapat
    min.96 óra időtartam
    csapatonként 2db etetést jelölő bója
    Nevezési díj ami magába foglalná az étkezés,és az első 3 helyezet ajándékait,kupáit.
    radar használat és behordás engedélyezése
    csak bojlis modszer,viszont megvakkal lehessen csalizni

    Most hirtelen nem jut egyéb eszembe.

    Beszéljük meg!!

    Misó
  • Kedves fórumosok ! Misó ötletét nagyon jónak tartom és támogatom annak megvalósítását. A közuti II.-es nagyon jó erre a versenyre, és nagyon jó helyeket lehet kijelőlni. A kora öszi idő is jó,amikor még nincs olyan hideg. Hogy hány napos legyen az csak a versenyzőktöl függ. Én megpróbálok két három csapatot összehozni, sőt reklámozom egy két osztrák és cseh bojlisok között is.
    Én kb két három éve terveztem egy országos bojliversenyt,de akiket felkértem azok lebeszéltek,hogy olyan sürü a versenynaptár,hogy a gyékényesi úgy sem fér bele.Igy leáltam evvel a témával /BG.és a L./ Kérem folytassuk a tervezést, kérdésem hány fö egy csapat ? A szabályok,előírások, kell e nevezési díj, ajándékok, étkezések és stb. ?
    Ha valakinek felém lenne kérdése ugy belépek,ha nincs ugy tudomásul veszem a társaság döntését. Hajrá !!!! MI
  • Jeszy a partner...
    Minden rosszban és természetesen jóban benne vagyok !!
    :-)))
    Jeszy
  • Szevasztok!


    Örömmel olvasom,hogy többen támogatjátok az ötletet:-))
    Az én elsődleges javaslatom a következő:Szerintem ezt a kis házi versenyt nem a Kotró tavon,hanem a Közúti II-en kellene lebonyolítani,mivel az kissebb víz.
    Természetesen ezzel kapcsolatban M.I. Úr véléményére is kíváncsi lennék.
    Viszont a résztvevők létszámát lehetne bővíteni,mert mi forumosok max.4 csapatot tudnánk alkotni ami persze nem gáz,csak nagyon kevés,de attól még ez egy nagyon nívós kis buli lehet:-))
    Jeszy javaslatott tett a peca őszi megvalósítására ezzel én teljes mértékben eggyet értek,mint ahogy a minimum 4 napos időtartammal is.
    Szerintem álljunk rá minden akik ott voltunk a találkozóz,(beleérve a helyi "erőket" is)
    és hozzuk tetőalá ezt a közös bulit.Bízom abban,hogy össze jön!

    Szevasztok!

    Misó
  • Szevasztok mindenkinek !
    Szerintem csináljunk projektet erre a verseny dologra, melyet, ha kezd összeállni, akkor egyeztethetünk MI-vel és kikérjük a véleményét ! Elöljáróban annyit, hogy mondjuk kizárólag fórumosoknak, kizárólag bojlis módszerrel, lehetőleg ősszel, kétfős csapatokban, többnapos ( 3-4 napot sátorban ki lehet bírni ), nomád körülmények között ( nem nyaralóból ! ) lehetne rendezni... Ha tudnánk valamit a jövő évi hosszú hétvégékről, akkor az időpontot is megcélozhatnánk ! Várom a véleményeket !!
    Csaba, én hétfőn szinte ezer %, hogy megyek, ha gondolod, keress !! Csináltam kétféle bojlit, lehet, hogy frissen megmozgatja az ottani "dögöket" ! Viszek persze a szokásos főzött magokból is...
    Szevasztok,
    Jeszy
  • Szevasztok!
    Süti az 5let Misó papa!Lehet érdemes lenne komolyan elgondolkodni és beszélni róla,persze az illetékesekkel is.
    Bár egyszerűbb versenyek voltak,ugyebár idén is,azért felvetésnek jó a dolog.
    Üdv:Szusy
  • Csao Gyerekek!

    Én marhára benne lennék, ha ilyen ámátörök is ronthatják a szinvonalat a Gyékényesi tavon. Ez rohadt jó ötlet, uccu neki!

    Jeszy! Nem tudom, hogy ez mennyire minősül majd neked tanácsnak, de én akkor mikor lent voltam végigpróbáltam mindenféle csalit /tigrismogyi, szendvicsek, pellet, bojli, minden amit akarsz/ és semmi nem volt még csak egy mozdítás sem. Aztán akkor megsajnált egy ottani profi miután én is segítettem neki és elmondta, hogy fix ereszték 5-6 centis horogelőke, kefires büdös kukorica nagyon durvára darálva és lisztel keverve a kosárba vagy az ólomra és csak egy szem büdös kukorica a horogra. És láss csodát 1 teljes nap kapástalanság után 1 órán belül beindultak a halak és két napig sorban fogtuk a 6 és 10 kiló közti pontyokat. Mellettünk ülő emberke az én előző módszeremmel mindent kipróbált és semmi nem jött neki. Gondolom ez nem lehet véletlen, aztán, hogy most hűvös vízben mire jönnek a potykák nem tudom, de ezt lehet, hogy újra megpróbálnám.
    Lehet, hogy én is lekavarok hétfön reggel, nem bánnám ha van lehetőséged még vasárnap este felnéznél a fórumra, hogy esetleg mégegyet pontosítsunk.

    Csaba
  • Szeva Jeszy!

    Szerintem 1 rugóra jár az agyunk:-))
    Te mit szolnál hozzá?
    És Ti többiek?
    Misó
  • Szevasz Misó !
    Mondjuk sűrűbben is feljárhatna ide mindenki, így Te is !
    Ugyanarra gondolsz, amire én idáig csak gondolni mertem ???
    Már , ami a versenyt illeti...
    :-))
    Jeszy
  • Szevasztok Urak!

    Gondaltam adok mán kis élet jelet:-))

    Kicsit elvagyok mostanába havazva,állandóan dógozok,és pecázok természetesen.
    Messzemenőkig korrek rendezés mellett lezajlott az Atkai bojlis kupa,ahol csapattársammal 8.helyet szereztük meg.Tavasszal ujra elindulunk ezért a kupáért.
    Gyékényesen rendeztek már bojlis versenyt?

    Szevasztok!

    Misó
  • Szevasz Itt is Csaba !
    Képzeld ! Hétfőn, ha igaz,megyek Akasztóra az extra tóra, Te is ott nyomtad nyáron, ugye ?
    Pár ötlettel elláthatnál !!
    Jeszy
  • Csao!

    hasonló dologgal tudnék én is előállni mint Szusy, csak én nem focizom/nagy bánatomra, mert a sarkam állapota miatt a doki eltiltott/ hanem a másik szenvedélyem a horgászat mellett a kutyatenyésztés vitt el a fórumról és a horgászattól. Szóval sokkal kevesebbet lógatok mint szoktam. Persze biztosan az is hatással volt rám, hogy fogás tekintetében ilyen szar nyaram még nem volt. Természetesen nem adom fel, csak most rápihenek. A kutyáim meg a kiállítások most feledtetik az elvonási tüneteket. Hát ennyi!

    Görbületet mindenkinek, békés vagy ragadozót!

    Csaba
  • Szia Szusy !
    A fórum arra is jó, ugye , hogy a hideg és hosszú estéken virtuálisan pecázzunk és ápoljuk a jó viszonyunkat egymással !
    :-))
    Jeszy azoptimista
  • Na ide is üdv!

    Mostanság rávettem magam a sportolásra,mert ugyebár rámférne egy kis súlyvesztés,nagyon hiú lettem mostanság,ezért a hanyagság részemről.:)
    Most hajotta ki belőlem a sz...t is néhány huszonéves focista a pályán...
    Végülis mi Jeszy bácsival találkoztunk a Prérin egy vagy két hete,de a többiekről nagyon nem hallottam jó régóta.
    A Dunát erőltetem,illetve erőltetném süllő ügyileg,mert csak kéne karácsonyra egy kis egézséges halétel.
    Ja és azért néha bekukkantok ide is,láttam a képtárban azokat a böszme dögöket,sárga irigység meg minden játszott ám...
    Na várom én is az ismert kollégák írásait,igaz lassan beköszönt a tél ahogy elnézem,de azért csak nem tette el mindenki a bojlis cuccokat és ált át ragadozóra!

    Csá Uraim:Szusy akimostnemistudjamilyenismost
  • Kedves Fórumtársaim !
    Jól érzem, hogy erősen hanyagoljátok a bejelentkezéseket és vélemény nyilvánításokat ?? Legalább azt írjátok meg, hogy mi az oka !!
    Aggódom értetek...
    Jeszy azaggódó
  • Sziasztok !
    Engedelmetekkel beillesztek egy kétségbeesett kérést egy horgászcimborától, ha valamelyikőtök összeakadna az említett cuccok bármelyikével, értesítsétek legyetekszívesek !
    Köszi!
    Jeszy





    MAGAS JUTALOM A NYOMRAVEZETŐNEK!!!!Sziasztok!
    Tegnap(okt.8.)délelőtt Balatonföldváron a kikötő bejáratánál feltörték az autómat és elvitték az összes horgászfelszerelésemet!
    KÜLÖNLEGES,MAGYARORSZÁGON NEM KAPHATÓ/BESZEREZHETŐ DOLGOKRÓL VAN SZÓ! Szinte minden új! Ezek bárhol az Országban feltűnnek,bárkinek,ha találkozik velük! Magyarországon nem sokan használnak ilyesmit,főleg nem ezeket a modelleket!!!!
    -1db. QUANTUM Hypercast Bass Multis bot (revolvernyelű)1,80m/kétrészes-javított spiccgyűrűvel(!)
    - 1db. PIKETIME épített,kisszériás Multis bot (revolvernyelű)1,80m/egyrészes 50-100g
    -1db. ABU Revo SX Multi-orsó fekete színű,zöld fonott zsinórral feltöltve,az orsó jobb felső részén egy kis helyen le van kopva a festék
    1db. DAM Seahawk Multipicker 3,00m
    1db.Berkley Lighting Rod 3,05m pergető bot
    1db. SPRO Syntra HS 3500 orsó
    1db. RAPALA Duffel hordtáska,nagyméretű,Khaki-színű(terepzöld)
    1db. CORMORAN pergető táska,kisméretű,Khaki-színű(terepzöld)
    7db.-os Cuvert doboz-készlet,tejfehér,enyhén átlátszó

    A mindkét táska tele volt Magyarországon nem kapható ,különleges Amerikai,Holland,Svéd,Angol,Német,részben kézzel gyártott kisszériás,feltűnően nagyméretű csalikkal(úgynevezett: JERKBAIT)!!! Ez az a rángatós,multis módszer,amit itthon NAGGGYON kevesen művelnek!!!!!
    Ezek méretüknél és színüknél fogva nagyon feltűnő dolgok,talán túlzás nélkül állíthatom,hogy egyetlen darabok az országban!!!
    Talán úgy tudnám jól jellemezni,hogy ez az a megbámulós-kiröhögős kategória,mondván: -"Mit akarsz ezzel fogni cápát???"
    14-16-20 cm-es 50-80-100g körüli csalikról van szó,amelyek jó embertenyérnyi méretűek,több darab közülük"zörgős-golyós"modell,némelyik fából van.(egy-kettő név szerint: SUICK,PIKETIME,LURELAND,GUUS,AAD DAM,FOX,ZALT)Ez az a rángatós,multis módszer,amit itthon NAGGGYON kevesen csinálnak!!!!!

    Ha bárki ilyesmivel találkozik,hall róla,kérem értesítsen!!! Légyszives szóljatok minél több embernek,ismerősnek,horgászboltosnak,főleg pergető-cimboráknak!!!!
    Ha esetleg már valaki vett ezekből,attól átveszem az árut és megtérítem neki a vételárat!!!
    Előfordulásuk a legvalószínűbb,horgászboltokban,internetes aukciókon/hirdetésekben,vízpartokon(főleg Pergető,csukás vizeken!),esetleg piacokon,újsághirdetésekben.
    A NYOMRAVEZETŐT MAGAS JUTALOMBAN RÉSZESÍTEM!!!!
    Illetve,ha netán"AZOK"olvasnák,akkor AZ ELLOPOTT DOLGOKAT VISSZAVÁSÁROLNÁM!!!!
    Esetleg küldjétek el ezt a komplett szöveget e-mailben minél több ismerősnek!!! KÖSZÖNÖM!!!!!
    06-30-9861-501 vagy lambysv@yahoo.de
  • Szevasz Marpet !
    Gratulálok az amurodhoz, de mijaza a pányva rajta ??? :-)) Kutyafáját neki !
    Mesélj az amurról azért, tudjunk meg többet róla , mi történt vele, mielőtt a fazékba került ?
    :-))
    Jeszy
  • Tiszteletem mindenfelé !
    Várjuk a fotókat és a tömör beszámolót a telepítésről, akár fotókkal is...
    Üdv:
    Jeszy
  • Kedves Csaba !

    A halak lassabban érkeznek,mint az igéret. Napok óta várok e-mailen nagy halakról képeket,de csak nem érkeznek meg. A hétvégén Bp.ről voltak teljesen ismeretlen horgászok/a vízet nem imerték/ de Ök is fogtak három szép pontyot. Képet igértek ők is. A cseh horgászok is fogtak nagyobb halakat,igaz a 13 kg-ost kicsinyelték.
    A hó végén lesz az éves telepítés.

    Üdvözlettel Mogyorósi I
  • Tisztelt Mogyorósi Úr!

    Ennyire nincs semmi újság a tavon, hogy a galéria nagyon rágóta nem bővül újabb képekkel?

    Csaba
  • Uraim !!
    Nagyon nagy a csend !!
    Mi ez az érdektelenség !
    Tessék azonnal beírni !!:-)))
    Én sajnos fékezett habzású leszek, mivel a hétvégére szerveztem egy haldorádós verseny-találkozót a Dunára, evvel vagyok elfoglalva. De jövő héttől itt vagyok !!
    Szevasztok !
    Görbületet mindenhova !
    Jeszy
  • Csákó Szusy!

    Várom a jelzésed, nekem a hétköznap sem gáz!

    Csaba

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!