A Gyékényes és Vidéke Lokomotiv Horgászegyesület fóruma.
  • Nélküle lassan már a rosszlányokhoz sem megyek...
    :-))))))
    Na, jó, csak vicceltem...
    Elmegyek nélküle is !
    :-)))))
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Jeszy! Jó-jó ez a sok titkos csali de azért ha rám halgatsz akkor
    az asszonyt sem hagyod otthon........

    Üdv: Gyuri
  • Misó !
    Nélküled nem is mennénk...
    Ha Te nem fogsz, akkor senki más, ezért a legjobb lenne, ha vagy velünk, vagy előttünk jönnél, de csak kicsivel, hogy felizgasd a halakat, mire odaérünk !!
    :-)))
    Jeszy
  • Szevasztok Urak!

    Nem tudom elmenjek-e az idén Gyékénsesre horgászni?Amiket itt most olvastam,nagyon úgy néz ki ,hogy az összes halnak meglessz ütve a szája, és egy darabig nem kivánják majd a gyanúsan felkínált finomabnál finomabb falatokat.:-)))

    azért dobok egy próbát,hátha.....:-))

    misó
  • Szevasztok !
    Szerintem az idén megmutatom, szerintem....
    Ha nem akkor nem....
    Ti csak küzdjetek, mert általában nem annak a gáz, aki kicsi név és keveset fog, hanem a nagyoknak kell parázni, hogy a kicsik lealázzák, hát parázzatok !
    Az idén olyan , de olyan módszerekkel próbálkozok és olyan, de olyan szuper, soha nem látott csalikkal indulok, hogy húúúúúú, még elmesélni sem merem, akkora titok !
    :-)))
    Jeszy
  • Hali Szusy!

    Ne is mond, a naphal a kedvencem. Gyékényesre is csak az Ő kedvükért járok, mert felénk nincsenek. A rákokat pedig szintén imádom pl. homár. Ha meg sok a sör akkor mindig meg is jön, ja az nem a homár, hanem a homály, mindegy hasonlít. A tervezett hatalmas fogásaimat pedig úgy tudnám jellemezni, hogy "álmodik a nyomor"! Hozzáteszem tényleg nagyon szeretnék az én értékrendem szerinti nagy hallal gazdagodni Gyékényesen. 7x24 az 168 óra ebből 35 óra alvásra bőven elég - majd alszom itthon-, 133 óra csak elég lesz egy termetesebb ponty vagy amore zsákmányolásához. Ebben bízom!!!!


    Csaba
  • Üdv!

    Jeszy!Hát azaz igazság,hogy nem kell hülyeségért a szomszédba menni,de eleve a mindennapokat is,meg a kapástalanságot is így jóval egyszerűbb kibírni.
    Majd figyelek,nehogy valami galád dologban törd a fejed,míg én amúrokat fárasztok szépen sorjában.:)
    Csaba!
    Ne készülj még arra a sok pecára,mert ugyan nagyon jó szerkói vannak Jeszynek,de szerintem előbb utóbb bejön neki is a sok kísérletezés,és butára fogja magát ott a szemünk előtt.Akkor meg mi fogjuk összetörni a cuccainkat,vagy elajándékozni valaki másnak.
    Hát majd meglátjuk mi lesz,én mondjuk konkrétan rákokra nem vágyom,de ha mást nem majd kagylókat fogdosunk valahogy,vagy naphalakat ha hagysz nekünk.:)

    Üdv:Szusy
  • Hal-i !
    Csaba! Rendkívül humánus gesztusról tettél tanubizonyságot, hogy a már kifogott halakkal hencegsz...
    Mondjuk, lehet, hogy nem is lesz eladó a cuccom, mert apróra összetöröm a parton...
    Szusy ! Az aromát nem hiszem, hogy veled fogom megbeszélni....
    Örülök, hogy egységesen bennünk van az agyalágyultság, normálisan sokkal nehezebb lenne elviselni a hétköznapok viszontagságait !
    Szevasztok:
    Jeszy
  • Csá Fiúk!

    Élmény most olvasni az oldalt, ebből is látszik, hogy ha v.ki segítségre szorul, megmozdul az egész társaság. Kézenfekvő ezután, hogy minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vanak!? Én aug-ra már megmerítem az összes v.mire való halacskát, de még a rákokat is. Képet küldök róluk, és ha v.melyik tetszik Nektek, szóljatok akkor odadobom a stégetek elé, nehogy a Jeszy után más is megváljon a készségektől. Ez azért szép dolog tőlem, ugye?

    Csaba
  • Hi Jeszy!

    Aug 19-26.
    Szal első napokban nélküled nyomjuk,és mire odaérsz már kiszedünk mindent előled,meg a ti nyaralótok előtt elzavarunk minden éllőlényt a vízből.
    Viccet félretéve,kipróbálunk mindent,aztán megmondjuk van-e valami nyerő cucc azokban a napokban.
    De azért pia,kaja marad dögivel,úgyhogy biztosan összehozunk valami pecával egybekötött mulatságot a parton.
    Ja és a kölcsönzött női aroma,hát majd megbeszéljük.:)

    Üdv:Szusy
  • Szia Szusy !
    Ha mondjuk neked bejön ez a women elements, akkor kölcsönkérhetek az aromából, persze tisztán a hobbim eredményességének fokozása érdekében....
    Vagy rossz a őpoén??
    :-)))
    Bocs...
    Nem emlékszem, mikor is lesztek? Remélem egyszerre velünk, vagy valami rémlik így olvasatlanul is, hogy előttünk??
    Pedig jó lenne egy közös örömpeca...
    Jeszy
  • Hi skacok!

    Na mi 2 csajjal leszünk ott egyszerre augusztusban,még az is lehet felvetem majd ezt a remek ötletet,persze csak ha mástól tutira megtudom,hogy eredményes.
    Mondjuk "womens element" néven majd Jeszy üzletelhet vele,mint a bölcsőhájjal.
    Hú de várom már ezt a pecát nyáron,van itt is víz,meg lehet dobálni a cájgot,de azért másabb napi 24 órában a nyaraláson csak erre koncentrálni 168 órán keresztül.
    Kivéve persze az ihb bulikat,akkor koncentrálni csak a kilégzés belégzésre van kapacitás.(Persze tutira ekkor van az egyetlen kapás a túra alatt!)
    Jók amúgy a fotók Jeszy mester,nem semmi bojlishow lehetett.

    Üdv mindenkinek:Szusy
  • Csaba és Elekapa !
    Köszönöm, hogy vígasztaltok, egyikőtök gyakorlásra serkent a másikótok inkább más, népiesebb módszerrel próbál kapásra ösztönözni a halakat. Megtisztelő, hogy aggódtok, hogy el fogom adni a cuccomat, amit azért még csak kb. 2x gondoltam át, ami nem végleges, nálam...
    Gyuri , a Te ajánlatodat ki lehetne próbálni a gyakorlatban is, neked bejön???
    Mert azért csak úgy nem rohangálok "olyan kézzel"...
    :-))))))))))
    Bár egy ismerőssel beszéltük, hogy pl. a csecsemőjük pelusának tartalma is lehetne egy új íz a csalik palettáján, mondjuk babysecret fantázianévvel. Akinek van gyereke, az ismeri a csecsemőkaki átható "illatát" !
    Ebből kiindulva a női "illatok" is újdonságként hathatnak a halakra, de azt nem tudom mit szól majd a csajom...
    :-)))
    Mégegyszer kösz Nektek a vigaszért !
    Üdv:
    Jeszy
  • Sziasztok!

    Jeszy! Azt hogy mindenképp fogjál valamit , arra csak egy biztos
    módszerem van.El kell vinni az asszonyt is horgászni,este
    megsimizni(megfogni) majd ezt követően reggel
    ugyan azzal a kézzel szépen felcsalizni és lehet horgászni.
    Az eredmény 100%-os valamit biztos fogsz-fogtál!

    Üdv: Gyuri
  • Szia Jeszy!

    Most viszonzom a vigasztaló szavaidat, amikkel segítettél nekem túltenni magamat a Gyékényesi fiaskón. Nem kell azért nagyon elkeseredni, mert nem fogtál semmit a túrán, én is ismertem egy-két embert akit így járt, igaz ezt egy kezemen megtudnám számolni, hányan voltak, de voltak. Tudod a jó bojli meg felszerelés még nem minden, kell még egy-két dolog az eredményességhez, majd ha egyszer találkozunk személyesen, elmondom Neked, hogy mik ezek, addig pedig ne add fel és gyakoroljál szorgalmasan, nem baj ha nem fogsz semmit. Most ennyivel tudtam hozzájárulni a vigasztalódásodhoz.


    Csaba
  • Misó és Sebőce !
    Köszönöm az együttérző, segíteni akaró megnyilvánulásotokat, én is érzem, hogy most megmutathatom....
    Nem adom fel, míg élek...
    :-))))))
    A szerkóra való licitálással még várjunk, nem vagyok teljesen elszánt, csak már nagyon unom, hogy ha 100 horgászból 1-nek kell betlizni, akkor az én vagyok...
    Szóval kösz a jókívánságokat és a pozitív motivációt, majd meglátjuk!
    Jeszy
  • Hello Jeszy!


    Engem érdekelne a cuccod, remélem áron alul adod... :-))))))
    Majd ha találkozunk, akkor az általam fogott halakat is neked számoljuk....:-)))

    Üdv:

    Sebőce
  • Helló Mindenkinek!

    Jeszy!
    Kívánok neked legalább 21 nagyhalat.Megérdemelnéd.

    misó
  • Szia Csaba !
    Nekem sajnos nincsenek nagy sztorijaim, esetleg tanulságos annyiban, hogy qrva peches vagyok...
    A múlt héten 4 napra elmentünk Gumikacsáékkal bojlizni, és csak én nem fogtam semmit...
    Na ez azért tanulságos, mert nagyon ügyesen tudok horgászni, a bojli készítéshez is értek, de halat nem tudok fogni...
    Ha valakit érdekel néhány kép akkor nézze meg a ezeket: www.kep.tar.hu/jeszy1 Domoszló,2007.04.27-05.01.
    Csak én nem szerepelek hallal..
    De majd augusztus végén Gyékényesen. Ott "pirítok" ! Megfogadtam, ha nem fogok legalább 20 nagytestűt, akkor szeptemberben meghirdetem a bojlis cuccomat !
    Jeszy
  • Hello Urak!

    Nagy a csend, mindenki horgászni van? Én sajnos most csak horgásztavakon tudok vigasztalódni, de ha sikerül akkor június végén újra Gyékényesen leszek 1 hetet. Most már egy picivel jobban felvértezve a tó rejtelmeivel és kicsit jobb esélyekkel, mint ezt tettem ápr. elején. Ha valakinek van valamilyen érdekes vagy tanulságos horgász sztorija ne fogja vissza magát, szívesen olvasnék ilyesmiket. Én vasárnap hasonlóképpen jártam mint ahogyan azt már veletek egyszer megosztottam. A nád tövében fenekezőztem, kis előjáték után korrekt nagy rántás, rögtön bevágás, nekifeszült a 3,5 lbr-ás botocskám, de a hal már a nádasban is volt. A bevágásnál érzett ellenállásból nagyobacska ponty lehetett /cca.:3-6kg közötti/. És kezdödött az egyoldalú játék. Én próbáltam finoman jobb belátásra bírni, de ő nem engedett, akkor engedtem én, hátha elindul valamerre amerre nekem kedvezőbb lenne, el is indult, de az irány az én szempontomból nem lett kedvezőbb. kb. 6-8 perc telt igy el és egy idő után semmi mozgás, és én untam meg előbb, mert az volt az érzésem, hogy ö a nádból nem fog tágítani. Kis feszegetés, engedés, feszegetés, engedés, minimális mozgás a damilon, majd egy erőteljesebb nogatás után engedet az előkém és a halacska egy piercinggel lett gazdagabb, én pedig egy horoggal szegényebb. Ez történt!



    Csaba
  • Szia Csaba!

    Elérhetőségeim:

    email:albertbocskai@msn.com vagy marpet@vipmail.hu


    Írj amikor tudsz,és a további adatokat majd priviben egyeztetjük.

    Csao:Marpet!
  • Szia Marpet!

    Szeretném megkérdezni, hogy amit a Kornéllal a nyári látogatásommal kapcsolatban egyeztettél, azt telefonon, e-mail -ben vagy milyen módon tudnánk megbeszélni?
    Addig is nagyon szépen köszönöm, nagyon hálás vagyok érte.

    Csaba
  • Sziasztok Csaba és Marpet!
    Köszönöm a gratulációkat. Bár szerintem csak nagy mákom volt, mert a környéken sem hallottam addig amúrról. Azért a tudás is benne volt, a Szelidi-tón csak amúrvadásznak hívnak. Rengeteget kifogtam már ebből a fajtából, a legnagyobb 16 kg volt. Gyékényesen nagy pontyot szerettem volna fogni, de valószínűleg ahhoz halradart kell vennem, mert ekkora hatalmas vízben másképp nem igazán lehet megtalálni őket. A harmincas ház nagy élmény volt nekünk, sok helyen jártunk már eddig, de ilyen klassz felszereltséggel, kényelemmel, és kedves vendéglátóval nem találkoztunk. A családom is nagyon élvezte. Igen, a feleségem nagyon jól fényképez halakat, már nagy gyakorlata van benne. Az iwiw-en Kővári Zoltán néven jó párat láthattok még belőlük, ha érdekel.
    Ha ti már többször voltatok Gyékényesen, szívesen fogadnék jó tanácsokat a vízzel, a horgászattal kapcsolatban. Mi ősszel tervezzük a visszatérést, mert úgy gondolom nyáron hatalmas lehet a zsúfoltság itt.
  • Csao !

    Bojli5!

    Nagyon örültem,hogy megismerhettelek a családoddal együtt,bármikor szeretettel visszavárunk .A gyönyörű amurhoz pedig itt is gratulálok.A nejed profi fotós,nagyon szépek a képek.
    Légy üdvözölve a Gyékényes funok körében!

    Csao ,Marpet!
  • Sziasztok!

    Előszöris azzal kezdem hogy megfogtam az év első értelmesebb halát ami egy 13.5kg-os amur volt 22.-én fogtam 10 perces fárasztás után sikerült megszákolni.Meg persze apróhalat fogtam.8 m-es vízben jött tigrismogyoróra kapott.
    Üdv mindenkinek!
  • Szevasz Bojli5!

    Én előtted voltam szintén a 30-as házban. A házigazdáról /Kornélról/ én is csak a legjobbakat tudom elmondani, de Rád nagyon haragszom. Képzelheted nem egészen két héttel előtted jártam ott éjjel nappal a stégen voltam és pár keszeg és néhány csuka kivételével nem jött semmi. Erre látom, hogy Te pedig elégedett mosollyal az arcodon, mutatod azt a gyönyörű amorét, a vérnyomásom a 200-at verte. Viccen kivül gratulálok hozzá, valósz. Neked már egy kicsit jobb volt a vízhőmérséklet és jobban bentvoltunk a tavaszban. Én a nyár folyamán mégegyszer viszatérek a tett színhelyére, és remélhetőleg én is v.mi hasonlóval büszkélkedhetek.
    Mégegyszer gratulálok Neked!!

    Csaba
  • Sokat olvastam a Gyékényesi tóról, de nem gondoltam, hogy ennyire nagy a vízfelület. Régóta szerettem volna én is kipróbálni itt a bojlis horgászatot, nagy halat szerettem volna fogni. Április révén a víz a helybeliek szerint még a szokásosnál is tisztább. Négy napot töltöttem itt, folyamatosan etettem bojlival. Utolsó éjjel fogtam egy két kilós pontyot bojlival. Talán ha pár nappal tovább maradhattam volna, akkor a nagyobbak is oda találnak. A négy nap során az egyik pecámon végig tigrismogyoró volt. Ezzel sikerült április 21-én éjjel fél kettőkor egy 12.86 kg-os amúrt fognom. A halat mérlegelés, fényképezés után visszatettem a tóba. Ahhoz képest, hogy korai az időpont, és most voltam itt először, szerintem ez elég szép fogás! A családom is nagyon élvezte ezt a pár napot, hiszen házigazdánk Szmodics Kornél a kényelmünket maximálisan biztosította, és az idő tökéletes volt a napozásra is. Az őszi időszakban valószínűleg újra felkeressük a tavat.
    Az amúrról készült képet elküldjük Mogyorósi István úrnak, aki remélhetőleg felteszi a többi szép fogás közé.
  • Üdv !
    A srácot csaltam többször is ide, de úgy látom félszeg és nem mer beregelni...
    Egyébként részem van benne, hogy a tavukat választotta horgásztúra célpontjaként...
    :-)))
    Nem vagyok hűtlen típus! Gyékényeshez meg végképp nem.
    :-))))
    Jeszy
  • Tisztelt Mogyorósi Úr!

    Kérem,mi csak reklámot akarunk csinálni máshol is az Önök csodálatos vizének.:)
    De ígérem,idecsábítjuk a lehető legtöbb kollégát beszélgetni,hogy itt is szaporodjanak a hozzászólások,meg a tanácsok.
    Mellesleg,meglesve a képtárat,hát ez tényleg nem semmi esemény,jó lenne ha majd hozzánk is beköszönne valami hasonló torpedó.
    Üdvözlettel:Szusy
  • Kedves jeszy és szusy ! Meglepődve látom,hogy a gyékényesi témát,hűtlenül nem a mi honlapunkon beszélik meg. Megmondom őszíntén nem esik jól !!!
    Az ott leirtakat e-mailen én is megkapom és igy látom,hogy elpártoltak tőlünk,pedig már van esemény nálunk is. /képtár/
    /Kérem ne vegyék komolyan amit irtam,csak viccelek/

    Üdvözlettel: MI
  • Szia Csaba!

    Én mondtam az elején hogy nem egyszerü a dolog Gyékényesen horgászni.Nekem 15 évembe került hogy megismerjek 1 öblöt nem az egész tavat ahoz 40 év kell.Ismerek 2 embert Gyékényesen aki ismeri a vizet az mindent tud róla.Gondolj bele hogy mennyi etetőanyag idő szerencse kell ahoz hogy megismerd a tavat, meg rengeteg kis apróság.Majdnem jól írtad a víz 11 fokos.Nyáron jó ott horgászni tudomásom szerint (jún-júl).Tavasszal jobb kiemeltetni de az sem mindegy hogy mekkorát emeltetsz.
    Szóval ha jössz legközeleb akkor majd mondok 1-2 tippet.
    A víz ilyenkor tavasszal mindig ilyen tiszta meg amúgy is.A lényeg hogy jól éreztet magad meg remélem hogy legközelebb megízzaszt egy kapitális méretű hal.

    Üdv: László
  • Szia Jeszy!

    Köszönöm a bíztatást, nem mondhatom, hogy nagyon ellennék keseredve, inkább doppingol az, hogy van még mit tanulnom, ill., hogy nem mi vagyunk a vízben a fönökök, esetleg csak ügyesek lehetünk. Egy dolog most már az én fejemben ténnyé vált, a tapasztalat nagyon sokat jelent, a szerencse csak egy-egy alkalomra pótolhatja.
    Köszönöm mégegyszer a bátorítást, én is így gondolom! Folyt. köv.

    Csaba
  • Szia Csaba!

    Bár elmaradtak a toplistások, így nem kerültél fel rá, de ne bánkódj, minden kezdet nehéz...
    Mindenesetre gratulálok az eredményekhez, lesz ez még jobb is !
    Jeszy
  • Csao Mindenkinek!

    Ma dél körül hazaértem a Gyékényesi túráról. Sok mindennel lettem gazdagabb, ismerettséggel, tapasztalatokal, alázattal a tó iránt és ezt nagyon komolyan mondom. A végeredmény halak szempontjából: néhány tenyeres keszeg, kisebb sügerek, 7-8 csuka, közttük 2-3 retur is, nagyjából ennyi. Elszalasztott kapásom amiről tudtam volna, nem volt. Kb. napi 15 órát töltöttem horgászattal a családdal együtt, - hatan voltunk - ebből öten horgásztunk. nagyjából folyamatosan 6-8 bot volt a vízben ez hozta a fenti eredményt. A víz 10 fok körüli volt és nagyon tiszta, a helyiek szerint még a szokásosnál is tisztább. Csalik közül amiből többet fogyasztottam azok a csonti, tigrismogyoró, különböző gyümölcsös bojlik és pelletek, kukorica, sajt, kolbász.
    Etetőanyagban mindent beleadtam, föként frankfurti kolbásszal aromásítottam. A csalit kicsit lebegtetve, süllyesztve, vizközt is felajánlottam, de maximum némi keszeg érdeklődés mutatkozott, de ök a méret miatt nem igen tudták felvenni - ez is volt a tervem - mivel nem akartam 15 percenként behordani az anyagot az etetésre. Eddig igyekeztem nagyon tárgyilagos lenni, pedig személyes érzelmeket is szereztem. Itt meg kell jegyeznem, hogy sokat köszönhetek Marpetnek, aki a szomszédom volt, valamint M.I. nek és a házigazdámnak Kornélnak. Igy utólag is mégegyszer nagyon szépen köszönöm nekik a segítségüket, igazán nagyon kedves embereket ismertem meg bennük. A víz nagyon megfogó volt miután én az első napban csak az A szektor öböl részét láttam, és mikor elmentem csónakon körbenézni az egész tavat, akkor látszott csak, hogy milyen kis szeletét fogom csak egy kicsit megismerni. A tó megismeréséhez szerintem 10-15 év aktív horgászat kellene, úgy, hogy az ember sokat tölt ott és váltogatja a helyeket. Az én tapasztalatom szerint ebben az időszakban a délelőtt mindig olyan mint a nőknél való udvarlás, csak finoman ismerkedünk egymással, délután jön a kapcsolat sava-borsa, este pedig a levezetés. Nekem éjjel semmi komolynak nevezhető érdeklődés nem mutatkozott, viszont a nagy halak jelenléte ilyenkor volt a legérzékelhetőbb, viszont velem nem keresték a kontaktust. Megtanultam tisztelni a tavat és megtapasztaltam, hogy hiába minden praktika, és a legjobb és drága étkek, különböző ötletek ha nem megy a hal, akkor hiába minden. Nagyon jól éreztem magam és nyáron újra megyek vissza, remélhetőleg nagyobb zsákmánnyal.

    Csaba
  • Sziasztok!

    Utólag én is Kellemes Ünnepeket kívánok!
    Szia Csaba!Szolhattál volna nekem mer én tudtam volna neked adni búzát mert nekem van 1 rakattal.De majd legközelebb adok.
    Hétvégén én is csak apró halakat fogtam de azok nagyon szépek voltak terméyzetesen viszanyerte az összes a szabadságát.Na szóval szerintem kicsit igaza van annak az úriembernek akivel találkoztál.Mert ha ő is ismeri a vizet.Tudni való hogy a halak mozognak és csoportjában járnak (kisseb-nagyobb).Lehet hogy pont nem volt ott akkor a halcsoport ezért nem tudtál fogni.Ha te is sokat kinnt leszel a vizen akkor te is tudni fogod.Nálunk most kezd majd jó lenni.Már elég szépen mozgolódnak a halak volt ugrás az etetésen de nem vette fel.Ja meg láttam egy torz halat nem tudtam eldonteni hogy milyen fajta ilyen még nem volt velem.
    Na ennyit egyenlőre.

    Üdv mindenkinek!
  • Szia Csaba !

    Köszönjük és mi is kellemes Húsvétot kívánunk mindenkinek !
    Ne aggódj egy pillanatig sem, más is járt már úgy Gyékényesen, hogy nem jött össze a nagy "álom"... Ha nem adod fel, előbb-utóbb bejön !
    Azért jövő héten dobhatsz egy részletes beszámolót.....
    Üdv:
    Jeszy
  • Csao Marpet!

    Igazán nagyon kedves Tőletek, nagyon szépen köszönjük! Most próbálunk a keszeg és
    a rablóhalak családjából néhány példányt magunkévá tenni. Egészen biztos vagyok benne, hogy találkozunk még, remélem a többiekkel is öszejön a találkozó. Mint ahogy már mondtam is az időválasztás nem a legszerencsésebb volt, de nem bánjuk.

    Mindenkinek Békés Húsvétot kívánunk!


    Csaba
  • Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!


    Csaba!

    Örülök ,hogy megismerhettelek benneteket,mindenkor szeretettel visszavárunk.
    Talán a nyáron nagyobb sikerélményben lesz részetek.
    További kellemes pihenést kívánunk a családommal együtt.
    Csao, MARPET.
  • Csao Mindenki!

    Második napja űzöm a Gyékényesi halakat, pár tenyeres kárász és aprónép az eddigi zsákmány, ill. egy retur csuka. Nagyon várnék már egy pontyot vagy amurt. Egy sokat "próbált ember" azt mondta, hogy a halak kb két hete kiúsztak innen az A szektorból, és itt mont erre semmi esély. Én nehezen tudom elhinni. hogy igy lenne.
    Marpet! Merre jársz, milyen szomszéd vagy Te, itt várlak napok óta és Te sehol nem vagy?! Mi a véleményetek búzával eteték a helyet előttem, de nekem pont búzám nincs, lehet ez gond, vagy jó a mag-mix is? Bojli, tigrismogyoó, volt eddig terítéken, de csak néhány mozgatás. Szerintetek érdemes lenne csalit váltani, vagy várjak még?
    Minden hozzászólás érdekel!!


    Csaba
  • Helló Mindenki!

    Igen nagy a csend mindenki a vízparton van?Jó nektek.Írjatok milyen a víz mozog már a hal? Mire mi jön stb

    Görbüljön!

    Üdv : Elekapa
  • Csabikám!

    Szerintem vigyél matchet, bojlist, feedert, és maximum bolognait. Ezekkel el tudsz "bajlódni"...
    Akár úszós, akár fenekező módszerrel, akár távolabb, akár partközelben...
    Ha időközben felmerül valami, nyugodtan hívhatsz ( ésszerű keretek közt, ne hajnalban lehetőleg) !
    Számom: +36-20-9236-908
    Jeszy
  • Szia Csaba!

    Most egy kicsit szar itt az idő de holnapra jót mont és egész hétvégére.Na szóval szerintem nyugodtan hozd ez a cuccaidat mert ha nem jön valami nagy hal akkor legalább tudsz pl keszegezni.Szóval Gyékényesen bármi megtörténhet ugyhogy készülj alaposan.Ezt tudom tanácsolni nem mondhatom azt hogy ezt a botot hozd el a másikat nem szóval hozz mindent abból legalább tudsz válogatni.
    Amúgy meg sok sikert és eredményes horgászatot!

    Görbüljön a bot!
  • Hello 1Horgász!

    Köszönöm az infókat, ha még annyit mondanál, hogy mi az a hal amire jó eséllyel pályázunk, azt megköszönném, mert az összes botot nem szívesen vinném el, és akkor legalább célirányosan készülnék a horgászatra, mert holnap 12 óra körül már szeretnék lógatni.
    Addig is köszi!

    Csaba
  • Sziasztok!

    Hétvégén sikerült megfognom az év első halát ami egy nagy tenyeres sügér volt.Na de erről ennyit.
    Csaba:Úgy látom hogy elég jó időden jössz le Gyékényesre a halak már elég jól mozgolódnak.Lehet látni a hajnali órákban több ugrásokat is.A domolykókat úgy láttam mintha most ívnának ( voltak közöttük kb 2 kilós is ). Úgy hallottam a nagysziget északi felén fogdozzák a pontyokat de csak az esti órákban jön.Én nem tapasztaltam ilyet nem tudom hogy ki lehetett az ilyen ügyes emberke.Na de mindegy.A víz kb 10 fokos.Ennyit tudtam segíteni de ha valamit kell akkor segítek mert nekem közel van a tó. ( kb 20m-re ) Szóval szólj és megnézem.

    Üdv:Mindenkinek
  • A magam részéről elnézést kérek az OFF-olásért, valóban jogos a felszólítás. Megyünk át oda...
    Jeszy
  • Tisztelt Fórumozók !

    Kérem, hogy a felszerelésekkel és bojlizással kapcsolatos írásokat az arra a célra elindított témakörhöz írják.

    Üdv: MI
  • Ahoi!
    Ja, Carp Max matchre lehet hogy nem okés,elfelejtettem hozzáírni hogy ezt fenekező cuccra használom.Úszózni igazából nekem sincs nagyon bevált cuccom,amire konkrétan meg mernék esküdni,meg ott eleve kisebb orsót használsz,ami még kényesebb dolog.
    Egy mondjuk 50-es orsó,vagy afeletti már másabbul "használja" a zsinórt,mint egy picike 30-as méret.
    Szóval kísérletezni kell,hogy a Te igényeidnek melyik felel meg leginkább.Az bizti,hogy választék van bőven,na meg árkategória is.
    Üdv:Szusy
  • Köszi! Körülnézek!

    Csaba
  • A Spro Carp Maxx-szel voltam ma versenyen és a matchre qrva szar...
    Nem akar rendesen süllyedni, állandóan, a legkisebb fuvallat is viszi, hasat csinál neki. Mondjuk, egy nagyobb ólommal biztos lesúlyozható...
    Nekem nem jött be és hamarosdan le is cserélem, pedig kb. 3 hete töltettem fel vele 5 dobot...
    Szóval az előbb is mondtam, nézz körül, és kérdezgess is...
    Jeszy
  • Jeszy és Szusy!

    Köszönöm a véleményt, azt hiszem, hogy hármonknak /magam,nejem,fiam/
    háromféle damilt veszek és igy tesztelek. SPRO CARP MAX, FOX BARBUSTER, GBN aztán a többit majd meglátjuk.

    Csaba

Kedves lárogató!

Úgy tűnik, új vagy itt. Kattints az egyik gombra, a belépéshez!